To što se ti, kao tvoje društvo ponašate na ovoj temi kao da vam je ovo babovina i da bi vas par odlucivalo ko će pisati i na koji način možete samo da sanjate. Sreca pa vas moderacija uopće drži ovdje. Za sta ti i ovi pajdasi služite ovdje? Da odredjujete ko je navijač i šta će pisati? Idi bolan bavi se pametnijim stvarima u životu,ako se već pravis pametan i ti,a i barba i ovih par pokemana. Sve neki stručnjaci i pametnjakovići s ozbiljnim poslovima a bave se hulahopkom.Valter je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:19Jasno je da si ti produkt ovog portala i ove moderacije. A svi dobro znamo koliko oni "vole" Želju. I kamo sreče da je pola tvoga posta trla baba lan da joj prođe dan, jer bi se u drugoj polovici posta možda nešto i korisno moglo iščitati. Al dobro tvoje egzistiranje ovdje i jeste zbog trolanja. Al da vas ovdje ima, uh ima i te kako.Hulahopka je napisao/la: ↑09 feb 2023, 14:54Znaš koliko je to relevatno što ti sebe stavljas kao neku figuru jer si pisao tamo nekad. To je relevatno ovim lobotomicima i djecurliji. Ko je malo upoznat s nekim stvarima zna da to što ti predstavljaš je priča lobotomoca. A svi dobro znamo ko su lobotomci. I da, pola tvog posta je trla baba da joj prodje dan i ništa drugo. Ti fol znas ko je mene banovao i da li ja idem na utakmice.BarbareZeljin je napisao/la: ↑09 feb 2023, 13:00
Ja sam ovdije pisao kad si ti tutu u rikverc gurao.
Svadjao se sa svrsiacima na Amara. Koji su kasnije najzesce pljuvali po njemu. Raspravljao se da nije Zeljo Senad ,i zestoko branio Amara bas u to vrijeme korone.
Isto sam pisao i kad je Jug skandirao Senadu.
Mene ne zanima niko od njih licno.
Ti nekome pricas da je bot i odakle vjetrovi pusu.
Toliko si se isprovaljivao na ovom forumu. Znas li ti sta su ti ljudi sa lomotomije za tebe. Institucije navijacke. Bez obzira na iste stvari koje su neki radili da bi odbranili nekoga. Isto ovo sto ti radis ovdije.
Idi na tekmu kad te ljudi zovu. Mani se gluposti. Ljudi te banuju,ovi te odmah vrate. I ti pricas o smjerovima i vjetrovima.
Tacno si vjetar ....
A sad ti opet opleti.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadam se samo da se niko nece povrijediti danas, teren je katastrofa. Mi igre sa Edisom nikad necemo imati. Sad nema Santosa ali se igra po istom sablonu, izbij-nabij, cekaj neki prekid..
Meni nije jasno kako Edis ne vidi da Drljo ne moze igrati kao lijevo krilo i da bi bio produktivniji da igra kao desno krilo, da u tom slucaju moze krenuti okomito ka golu i da ne mora kao sad gubiti vrijeme dok se namjesti na svoju lijevu nogu..
Meni nije jasno kako Edis ne vidi da Drljo ne moze igrati kao lijevo krilo i da bi bio produktivniji da igra kao desno krilo, da u tom slucaju moze krenuti okomito ka golu i da ne mora kao sad gubiti vrijeme dok se namjesti na svoju lijevu nogu..
- manijacikonjic87
- Kontakt:
I u tom slucaju je rjesenje skloniti najboljeg strijelca iz prosle polusezone sa njegove pozicije?Brkooo je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:36Nadam se samo da se niko nece povrijediti danas, teren je katastrofa. Mi igre sa Edisom nikad necemo imati. Sad nema Santosa ali se igra po istom sablonu, izbij-nabij, cekaj neki prekid..
-
- Kontakt:
Ne znam meni se cini da bi protiv ove ekipe brze postigli gol sa brzim Amoah u spicu, Drljo desno, a lijevo Efendic.Zvornicka je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:52I u tom slucaju je rjesenje skloniti najboljeg strijelca iz prosle polusezone sa njegove pozicije?Brkooo je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:36Nadam se samo da se niko nece povrijediti danas, teren je katastrofa. Mi igre sa Edisom nikad necemo imati. Sad nema Santosa ali se igra po istom sablonu, izbij-nabij, cekaj neki prekid..
-
- Kontakt:
Hajdarevic uvjek odlican protiv krkanski ekipa ili na hrkljus terenu, samo ga nemoj protiv Sirokog, tad iz nekih razloga izgleda izgubljen.
btw je li nam ovo sportski direktor usao da rijesi utakmicu?
btw je li nam ovo sportski direktor usao da rijesi utakmicu?
- drzgemboadislic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel mu ovo objasnjava kako ce igrati za 1200 povremeno redovnih

a tekma bolje da je ne komentarisem

Protivnik po mjeri
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Mozemo mi i Haalanda dovesti, al mi u ove dvije prijateljski nismo prilike napravili.
Jeste trazili napadaca da samo ugura lopte od Santosa i Hame.Jeste.Jel doso.Jest.Jel sta uguro.Nije.Sto.Ma nije cojek dugo igro,teške noge.Polako sve će nadoc.Sablja ce to poslozit.Ara vrjedi Krpica Beganovica Haracica i još 2 napadaca zajedno.Samo ima problem kad se da u sprint ima problema.Znaci nek zuji u 16 i nek zabija.
-
- Kontakt:
Katasrofa bgm
Protiv ovih balvandera bi bilo bolje da nismo ni igrali. Pa ljudi polomise, sreca da se nije niko povrijedio al ovo je bilo opasno po svakog igraca. To ne opravdava lose izdanje nasih a bogami i njihov golman je dobro branio mora se priznati….
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemojte svasta pisat onaj iz konjica ce vam reci da navijate za cigane. On je na treningu gledo neke kombinacije nezapamcene al gracanica je prejaka za to. Treba samo pisat u kost, najjaci smo sve cemo zgazit
-
- Kontakt:
Ja sam zbao da ce ovo biti ovo ovako
Jer nazor hocemo nesto sto je najgore ne znamo ni mi sta nam je cilj
Trosit trosit i ako odemo u europu vraticemo pare
Tako nasi razmisljaju
Jer nazor hocemo nesto sto je najgore ne znamo ni mi sta nam je cilj
Trosit trosit i ako odemo u europu vraticemo pare
Tako nasi razmisljaju
Dragi prijatelji bojim se da se ne razocaramo .
Tankooo je ovo u ovim pripremnin utakmicama skrozzz.
Edisa postujem ali moje je misljenje da nam treba neko u ss ko ce raditi s napadacima ovo do sad koda su se bogami na terminu prvi put skupili.
Ja redovno gledam ali od Edisa sem deranja nisam vidio da je prisa igracu polahko rekao nesto .
Nisam optimista daBogda na dobro
Tankooo je ovo u ovim pripremnin utakmicama skrozzz.
Edisa postujem ali moje je misljenje da nam treba neko u ss ko ce raditi s napadacima ovo do sad koda su se bogami na terminu prvi put skupili.
Ja redovno gledam ali od Edisa sem deranja nisam vidio da je prisa igracu polahko rekao nesto .
Nisam optimista daBogda na dobro
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Na prvu kontao Magazinović

Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
-
- Kontakt:
Pa sreca da drze. Inace ako ponove stvari slicne kao sa tobom sad sto dopustaju,desice im se opet neki egzodus sa portala i foruma. Uspijeli su da najcitaniji podforum svedu na par ljudi. I naravno doci ce da opominju opet nekog od nas. Jer ti i slicni i jeste projekat ovog portala.Hulahopka je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:30To što se ti, kao tvoje društvo ponašate na ovoj temi kao da vam je ovo babovina i da bi vas par odlucivalo ko će pisati i na koji način možete samo da sanjate. Sreca pa vas moderacija uopće drži ovdje. Za sta ti i ovi pajdasi služite ovdje? Da odredjujete ko je navijač i šta će pisati? Idi bolan bavi se pametnijim stvarima u životu,ako se već pravis pametan i ti,a i barba i ovih par pokemana. Sve neki stručnjaci i pametnjakovići s ozbiljnim poslovima a bave se hulahopkom.Valter je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:19Jasno je da si ti produkt ovog portala i ove moderacije. A svi dobro znamo koliko oni "vole" Želju. I kamo sreče da je pola tvoga posta trla baba lan da joj prođe dan, jer bi se u drugoj polovici posta možda nešto i korisno moglo iščitati. Al dobro tvoje egzistiranje ovdje i jeste zbog trolanja. Al da vas ovdje ima, uh ima i te kako.Hulahopka je napisao/la: ↑09 feb 2023, 14:54
Znaš koliko je to relevatno što ti sebe stavljas kao neku figuru jer si pisao tamo nekad. To je relevatno ovim lobotomicima i djecurliji. Ko je malo upoznat s nekim stvarima zna da to što ti predstavljaš je priča lobotomoca. A svi dobro znamo ko su lobotomci. I da, pola tvog posta je trla baba da joj prodje dan i ništa drugo. Ti fol znas ko je mene banovao i da li ja idem na utakmice.
A sad ti opet opleti.
Ja nemam problem sa tvojim pisanjem. Cesto sam znao uci u diskusiju sa tobom. Nije uredu da se kacis na postove ljudima izvrcuci njihove rijeci.
To sto pises i tvoja uloga je tvoj problem.
Druze ti prozivas ljude koji pisu ozbiljne stvari.
Ti nisi svjestan kakvu si ti kolicinu gluposti napisao u zadnjih par postova.
Ja ti opet kazem da ovi sto te drze,samo sebi skacu u stomak. Ali eto boli me ****.
Glupost je sa tobom uopste ulaziti u raspravu. Ti sve radis samo da pravis i izmisljas problem. Ti ces najbolje namjere nastojati da iskrivis.