FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 feb 2023, 17:16

napoleon72 je napisao/la:
09 feb 2023, 17:09
kenoHZ je napisao/la:
09 feb 2023, 16:53
Hajdeee je napisao/la:
09 feb 2023, 15:58
Al kad pojedinci kazu - Je.bo vas Dal vise.
Kako ne shvataju da zbog njega trpi ekipa po barem 4-5 osnova. Kako tako plitko gledate na fudbal jbt.
Hajde nabroj tih 5 osnova.
Evo ja cu ti nabrojat, yebo te Dal vise da te yebo, branis ga danima ovdje i pokusavas nesta opravdat. S Dalom u ekipi uz BILO KOJU drugu varijantu na terenu gubis jednog igraca u fazi odbrane jer se lik ne vraca nikad nazad. Drugo, bilo kakva uigranost pada u vodu jer lopta moze kruzit kao kod Guardiole dok ne dodje Dalu, onda ide ili sut s 30 metara ili provlacenje kroz noge i slicno.
Drugi problemi, stagnirat ce Mulalic koji nikako ne igra iskljucivo radi toga sto je bolja u21 opcija od tvog Dala. Gubis jednog vrhunskog igraca koji bi se bolje uklopio u sistem radi Dala. Moze se 6 vrhunskih formacija napravit i nijedna ne ukljucuje Dala. Zavalit ces ili Avrama ili Guliashvilija, ili ih klupirat, radi Dala. Frajer je uteg za cijelu ekipu.

broj 6. Sarajevo je slabije za 50% generalno sa njim u ekipi... gubi se na povezanosti, protoku lopte, gubis na pozrtvovanosti jer niko nece glavom na kopacku kad vidi babinog sina kako radi sta hoce, mlati rukama, nabija pod oblake.. hajde da on razguli fudbal a mi bosnje sujeten i zavidne ga pljujemo.. nego decko sem ta 2-3 gola sto je dao, nista vise nije uradio..

jos jednom na utakmici, pa da je revijalna previse je, ti tunele prodajes ne jednom vec 5 puta i to svaki put neuspjesno. Zato je Ika i otisao, nije htio da suti malom. A sta ce renan jadan, ne zna ni gdje je dosao niti zna jezik.. ali dovoljno mu je bilo sat vremena igrati.. Ono isto ko kad odes na neki najobicniji termin smrtnika pa onaj jedan sto glumi ronalda obuce nike tene, full oprema i ne da nikom lopte.. svi ostali posmatraci.. dok je dala u ekipi profi fudbal gledati neces..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 feb 2023, 17:18

kenoHZ je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
Kako ne shvataju da zbog njega trpi ekipa po barem 4-5 osnova. Kako tako plitko gledate na fudbal jbt.
Probat cu ja mozda nešto i zaboravim.

-Trpi Mulalic koji je sklonjen ,da bi imao izgovor sin mi mora igrati zbog zasticenog godista
-Trpi napadac koji nema lopti od njega
- Trpi najbolji igrac ekipe Avramovski kojem se izmisljaju pozicije nekakve da nebi malog ugrozio
-Trpi citav vezni red rokadama tim iznad spomenutim,pa mi imamo situaciju da izmisljamo neke 4-1-4-1 formacije jel malom se mora naci mjesto,pa se samim tim citava koncepcija igre mjenja.Samim tim citava ekipa puši
-Mi k.urcu nevaljamo kad on igra sto se vidjelo u sva tri pripremna susreta gdje smo sa njim na terenu dali 0 golova

Na kraju prvo i osnovno evo sve da zaboravimo ovo moje napisano ,losiji igrac(Dal) igra prije boljeg (Avramovskog) i sta ti tu pitas i trazis da ti se objasnjava ,da ti neko treba crtat zasto se ljudi bune sto prednost u ekipi ima losiji igrac od boljeg,pa koja je to logika da je bolji igrac zamjena losijem,nema primjera u svijetu gdje je to tako,to je vrijedjanje zdrave logike

Opet cu ja ponoviti svoje misljenje i necu vise nikad jel perete baš i vi kojim se treba objasniti zasto je mlijeko bijelo,ja nisam hejter njegov i mislim da ce otici nekad za neke pare nije duduk ko duduk,ali nemoze niko biti slijep pored ociju i braniti mi i objasniti kako to da losiji ima prednost nas boljim,to ni jedna teorija ni logika nemoze objasnit.

Da je njegova konkurencija lošija od njega pa brate igraj nema boljeg logicno,ali ako u konkurenciji imas onog boljeg onda naravno da se treba insitirati da bolji igra.Valjda je to suština svega,da ti u datom trenutku igraju najbolji koje imaš.

Ja sam jedan od onih koji gleda isto i na igraca od 16 i od 37,ko je bolji treba da igra.

Cuj ti neko trazi objesnjenje zasto nismo za to da mu losiji igrac igra prije boljeg,prelazi pitanje u bezobrazluk.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 feb 2023, 17:19

FCUM je napisao/la:
09 feb 2023, 17:15
Kako Mirvic fino sve govori ali glavno pitanje. Otkud tebi zalizani da ga imenujes
A koga bi vi da nebi vašeg Husrefa :rol: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2023, 17:20

Ovaj projekat što počinje u aprilu i što će trajati do oktobra, zna li se tačno u šta ćemo investirati 2,5 miliona maraka?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 feb 2023, 17:20

Husrefe sve ti je oprosteno :plac:

bez zezancije, husref bi stroj napravio od ove ekipe, isto kao i marinovic sto bi..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 09 feb 2023, 17:24

bordobijeli je napisao/la:
09 feb 2023, 17:19
FCUM je napisao/la:
Kako Mirvic fino sve govori ali glavno pitanje. Otkud tebi zalizani da ga imenujes
A šta si to ti pa nije tvoj?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 09 feb 2023, 17:24

Napravio bi Husref, ali bi mu se morao zahvaliti na kraju sezone, jer bi napravio haos od atmosfere. Nije nikom lijepo kad mu šef psuje majku, familiju i djecu.

Logičbo da su Mirviću postavljena ova šablonska pitanja.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 09 feb 2023, 17:25

Jesmo li zavrsili sa pojacanjima ili je to to???

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 09 feb 2023, 17:26

MortemHz je napisao/la:
09 feb 2023, 17:20
Ovaj projekat što počinje u aprilu i što će trajati do oktobra, zna li se tačno u šta ćemo investirati 2,5 miliona maraka?
Kupit ce se 10 dodatnih kontejnera

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 feb 2023, 17:26

Miljacka je napisao/la:
09 feb 2023, 17:24
bordobijeli je napisao/la:
09 feb 2023, 17:19
FCUM je napisao/la:
A šta si to ti pa nije tvoj?
Ma jest moj nego šalim se malo, ima ovdje pojedinaca ko god dodje ne valja.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 feb 2023, 17:30

Volio neko Mirzu ili ne volio, Dal je i prije Mirze bio u pocetnih 11. Meni to dijete nit smrdi nit mirise. Vjerovatno su u klubu skontali da se za njega moze uzeti od 500k do milion eura, iz raznoraznih razloga, od toga da je prosao akademiju Liverpoola do mnogo cega drugog. Dala dok ne prodaju on ce igrati u pocetnoj postavi to je i budali jasno. Sto se tice Enedina necemo ni snjim zakasniti on je jos uvijek srednjoskolac. Moja pretpostavka je da ce u narednim izlaznim transferima prvi biti Dizdarevic( do 300 k eura), Dal, to sam vec napisao i Sahinovic za kojeg cemo hladno za dvije godine uzeti 2 miliona eura.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 09 feb 2023, 17:37

MortemHz je napisao/la:
U šta ?

U poljoprivredno zemljište ?

Zasadit lješnjake, orahe, maline ? Jer drugo ništa i ne smiješ.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 feb 2023, 17:40

NisamInSajder je napisao/la:
09 feb 2023, 17:37
MortemHz je napisao/la:
U šta ?

U poljoprivredno zemljište ?

Zasadit lješnjake, orahe, maline ? Jer drugo ništa i ne smiješ.
Smije, smije no sikiriki ;)

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 feb 2023, 17:41

esprit24 je napisao/la:
09 feb 2023, 17:30
Volio neko Mirzu ili ne volio, Dal je i prije Mirze bio u pocetnih 11. Meni to dijete nit smrdi nit mirise. Vjerovatno su u klubu skontali da se za njega moze uzeti od 500k do milion eura, iz raznoraznih razloga, od toga da je prosao akademiju Liverpoola do mnogo cega drugog. Dala dok ne prodaju on ce igrati u pocetnoj postavi to je i budali jasno. Sto se tice Enedina necemo ni snjim zakasniti on je jos uvijek srednjoskolac. Moja pretpostavka je da ce u narednim izlaznim transferima prvi biti Dizdarevic( do 300 k eura), Dal, to sam vec napisao i Sahinovic za kojeg cemo hladno za dvije godine uzeti 2 miliona eura.
Kod Vinka i Sablica nije, kod Vasoskog nisi ni imao nekih opcija (Avram kad je bio zdrav igrao krilo jer na desnom krilu nismo imali haman nikakve opcije). Kod Fedje je i krenuo ovaj njegov bezobrazluk i zacementirana prva postava bez obzira na sve, kod Vasoskog npr nije ovoliko solirao i provodio. A i tad je Vasoski dosta bio povrijedjen. Sad apsolutno nema razloga da igra prije bilo koga, nit ima potrebe da pokriva druge pozicije (kod Vasoskog je ispocetka igrao desno krilo a Catakovic bio iza Merse). Na svakoj poziciji koju on igra imamo mnogo bolje igrace, da nikog ne moras zavalit.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 feb 2023, 17:51

Moze se u kampu napraviti super stvari bez stalnih temelja (betona) gdje bi sve bilo „montazno“.
Naravno da treba uloziti para dole, da sve bude na vecem nivou itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 09 feb 2023, 18:01

muhamedhulk je napisao/la:
09 feb 2023, 17:51
Moze se u kampu napraviti super stvari bez stalnih temelja (betona) gdje bi sve bilo „montazno“.
Džaba da ti od kampa napraviš terene ko na Old Traffordu kad su treneri u akademiji amateri. Najbolja investicija u akademiju bi bila dovođenje trenera koji imaju iskustva u radu sa mladim igračima i koji imaju rezultate sa istim.
Džaba ti je teren kad ti djetetu od 12 godina Džakmić, Šćepanović i Plakalo objašnjavaju kako treba igrati.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 09 feb 2023, 18:10

Ako docekamo grupe s Mirvicem treba mu spomenik dici, po meni korektan intervju covjek je biznismen i drago mi je sto je nas odabrao kao poslovnu priliku. Mozda napokon i docekamo neki rezultat a ne da moram slusati stare generacije kako je nekad bilo jedno Sarajevo..
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 feb 2023, 18:22

Jel realno da mi se obrisao komentar na zvanicnoj gdje sam konstatovao da Dal nema sta traziti u prvih 11 i da je tu jer je babin sin ???
Pa sjeme im se zatrlo. Kakve gnusne uvrede su se pisale za ostale igrace i nije se brisalo...
Yebem li vam rod !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 09 feb 2023, 18:23

miky_hz je napisao/la:
09 feb 2023, 17:18
kenoHZ je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
Probat cu ja mozda nešto i zaboravim.

-Trpi Mulalic koji je sklonjen ,da bi imao izgovor sin mi mora igrati zbog zasticenog godista
-Trpi napadac koji nema lopti od njega
- Trpi najbolji igrac ekipe Avramovski kojem se izmisljaju pozicije nekakve da nebi malog ugrozio
-Trpi citav vezni red rokadama tim iznad spomenutim,pa mi imamo situaciju da izmisljamo neke 4-1-4-1 formacije jel malom se mora naci mjesto,pa se samim tim citava koncepcija igre mjenja.Samim tim citava ekipa puši
-Mi k.urcu nevaljamo kad on igra sto se vidjelo u sva tri pripremna susreta gdje smo sa njim na terenu dali 0 golova

Na kraju prvo i osnovno evo sve da zaboravimo ovo moje napisano ,losiji igrac(Dal) igra prije boljeg (Avramovskog) i sta ti tu pitas i trazis da ti se objasnjava ,da ti neko treba crtat zasto se ljudi bune sto prednost u ekipi ima losiji igrac od boljeg,pa koja je to logika da je bolji igrac zamjena losijem,nema primjera u svijetu gdje je to tako,to je vrijedjanje zdrave logike

Opet cu ja ponoviti svoje misljenje i necu vise nikad jel perete baš i vi kojim se treba objasniti zasto je mlijeko bijelo,ja nisam hejter njegov i mislim da ce otici nekad za neke pare nije duduk ko duduk,ali nemoze niko biti slijep pored ociju i braniti mi i objasniti kako to da losiji ima prednost nas boljim,to ni jedna teorija ni logika nemoze objasnit.

Da je njegova konkurencija lošija od njega pa brate igraj nema boljeg logicno,ali ako u konkurenciji imas onog boljeg onda naravno da se treba insitirati da bolji igra.Valjda je to suština svega,da ti u datom trenutku igraju najbolji koje imaš.

Ja sam jedan od onih koji gleda isto i na igraca od 16 i od 37,ko je bolji treba da igra.

Cuj ti neko trazi objesnjenje zasto nismo za to da mu losiji igrac igra prije boljeg,prelazi pitanje u bezobrazluk.
https://www.nfsbih.ba/savez/centar-za-edukaciju/

Definitivno ih trebate kontaktirati što prije.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 feb 2023, 18:30

pitara je napisao/la:
09 feb 2023, 18:01
muhamedhulk je napisao/la:
09 feb 2023, 17:51
Džaba da ti od kampa napraviš terene ko na Old Traffordu kad su treneri u akademiji amateri. Najbolja investicija u akademiju bi bila dovođenje trenera koji imaju iskustva u radu sa mladim igračima i koji imaju rezultate sa istim.
Džaba ti je teren kad ti djetetu od 12 godina Džakmić, Šćepanović i Plakalo objašnjavaju kako treba igrati.
Slazem se, treba i u to ulagati…valjda se i to popravi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, Google Adsense [Bot], johntravolta123, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Pitaristok, Seipronto i 70 gostiju.