A kako drugacije da razmisljaju? Odigra se jedna slabija utakmica i odmah drvlje i kamenje po svima. Normalno da je vakat vise da odemo u Evropu, da se para zaradi i lakse igraci prodaju. Pa nisu ni navijaci ludi da konstantno ulazu u klub koji tapka u mjestu i nastupamo tek tako u ligi, da se zadovoljavamo sredinom tabele, ko da smo Sloboda ili Posusje...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:44Ja sam zbao da ce ovo biti ovo ovako
Jer nazor hocemo nesto sto je najgore ne znamo ni mi sta nam je cilj
Trosit trosit i ako odemo u europu vraticemo pare
Tako nasi razmisljaju
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Cuj kako pa svake sezonve dovodimo polovnjake a pustamo mlade19vendetta87 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:51A kako drugacije da razmisljaju? Odigra se jedna slabija utakmica i odmah drvlje i kamenje po svima. Normalno da je vakat vise da odemo u Evropu, da se para zaradi i lakse igraci prodaju. Pa nisu ni navijaci ludi da konstantno ulazu u klub koji tapka u mjestu i nastupamo tek tako u ligi, da se zadovoljavamo sredinom tabele, ko da smo Sloboda ili Posusje...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:44Ja sam zbao da ce ovo biti ovo ovako
Tako nasi razmisljaju
Bolje te pare da se ulazu u omladisnki pogon
Jer evo 10 godina od te politike nemamo nista jedan **** kup
Necu sad da pricam detaljno sad je gotovo
Da ne remetim atmosferu pred pocetak
-
- Kontakt:
Sve razumijem pripreme ovo ono, al mi smo iz utakmice u utakmicu sve gori. Nisam neki stručnjak al mislim da to ne bi trebalo bas bit tako :/
Sve dok je sablja trener, da dovedes i Messija tebi nema napretka. Frajer igra na nulu pa makar zivot visio o koncu.
@igrajlopte 🐦
Za 10-ak dana ide prva tekma, pa ćemo vidjeti. Na žalost pripreme smo odradili na plastičnoj travi, osim prve sedmice koju smo odradili na Grbavici. I utakmice takođe, prehladno vrijeme, zaleđena plastika, pa se nije niti moglo očekivati nešto posebno dopadljivo, razigrano i efikasno.
Nismo primili gola u četiri tekme, ali nije bilo ni jakih ekipa, osim Širokog, gdje su nas i vile par puta pronosale. Bitno je da nema povreda, sada malo odmoriti i pokušati se uigrati koliko je moguće do Leotara. Atmosfera će sigurno biti odlična, i ne želim pomisliti da nećemo proći u slijedeću fazu. tekmu po tekmu, pobiti se za Europu, ali iskreno nisam optimističan. Na hajr...
Nismo primili gola u četiri tekme, ali nije bilo ni jakih ekipa, osim Širokog, gdje su nas i vile par puta pronosale. Bitno je da nema povreda, sada malo odmoriti i pokušati se uigrati koliko je moguće do Leotara. Atmosfera će sigurno biti odlična, i ne želim pomisliti da nećemo proći u slijedeću fazu. tekmu po tekmu, pobiti se za Europu, ali iskreno nisam optimističan. Na hajr...
Mi vise nismo nikom interesantni.Vidite skim igramo prijsteljske i sta treba dodat jos.Nismo makli dalje od Konjica.Volim Zelja,clanske navijanje pomoc u parama nemoze uticat na trenera koji ne zna i igraca koji se sam sebe boji.Primjer Beca.Ime Zeljo se srozalo.To je najveci problem.Narodni klub,klub navijaca ali zato lose igre lose pripreme i loši igraci.Ko kriv.Pa ljudi koji vode klub.Da li odgovaraju za to.Ne.Sto.Pa nemaju kome da odgovaraju jer su se ufurali da klub nemoze niko kupit bez njihovog odobrenja.Nedamo Zelju,Nedamo imovinu onda gledajte Becu i ostale i uzivajte.
-
- Kontakt:
Bas tako prije su nam ljudi na noge dolaziliAlipasino je napisao/la: ↑09 feb 2023, 17:02Mi vise nismo nikom interesantni.Vidite skim igramo prijsteljske i sta treba dodat jos.Nismo makli dalje od Konjica.Volim Zelja,clanske navijanje pomoc u parama nemoze uticat na trenera koji ne zna i igraca koji se sam sebe boji.Primjer Beca.Ime Zeljo se srozalo.To je najveci problem.Narodni klub,klub navijaca ali zato lose igre lose pripreme i loši igraci.Ko kriv.Pa ljudi koji vode klub.Da li odgovaraju za to.Ne.Sto.Pa nemaju kome da odgovaraju jer su se ufurali da klub nemoze niko kupit bez njihovog odobrenja.Nedamo Zelju,Nedamo imovinu onda gledajte Becu i ostale i uzivajte.
Igrali smo s Wolsburgom ,Arsenalom , Interom prijateljske
Sad **** posusje nece da igra s nama i to mene boli
Kad sam vidio vardar da nas zove za rodjendan zaplako sam od srece i nikad im to necu zaboraviti
Za razliku od vas jedino sam vas označio kao.lobotomce i to nije ništa laz,čista istina. A takvi kao ti lobotomci odredjuje ko sta smije pisati i zato da bi pisali svi na lobotomiji morate da pišete jedno te isto. A to je Amar lopov, Miske gospodin. I to je cijela vaša spika. Vama je valjda to normalno da tamo obilježate ljude kako vi želite. I za tvoju informaciju za razliku od vas ja pisem istinu dok vi lažete ljude. Završeni investitori. Uprava radi odličan posao. Bore se. Plate redovne po vama ,ali u ku.rcu i tako da ne nabrajam više vaše gluposti.BarbareZeljin je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:50Pa sreca da drze. Inace ako ponove stvari slicne kao sa tobom sad sto dopustaju,desice im se opet neki egzodus sa portala i foruma. Uspijeli su da najcitaniji podforum svedu na par ljudi. I naravno doci ce da opominju opet nekog od nas. Jer ti i slicni i jeste projekat ovog portala.Hulahopka je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:30To što se ti, kao tvoje društvo ponašate na ovoj temi kao da vam je ovo babovina i da bi vas par odlucivalo ko će pisati i na koji način možete samo da sanjate. Sreca pa vas moderacija uopće drži ovdje. Za sta ti i ovi pajdasi služite ovdje? Da odredjujete ko je navijač i šta će pisati? Idi bolan bavi se pametnijim stvarima u životu,ako se već pravis pametan i ti,a i barba i ovih par pokemana. Sve neki stručnjaci i pametnjakovići s ozbiljnim poslovima a bave se hulahopkom.Valter je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:19
Jasno je da si ti produkt ovog portala i ove moderacije. A svi dobro znamo koliko oni "vole" Želju. I kamo sreče da je pola tvoga posta trla baba lan da joj prođe dan, jer bi se u drugoj polovici posta možda nešto i korisno moglo iščitati. Al dobro tvoje egzistiranje ovdje i jeste zbog trolanja. Al da vas ovdje ima, uh ima i te kako.
A sad ti opet opleti.
Ja nemam problem sa tvojim pisanjem. Cesto sam znao uci u diskusiju sa tobom. Nije uredu da se kacis na postove ljudima izvrcuci njihove rijeci.
To sto pises i tvoja uloga je tvoj problem.
Druze ti prozivas ljude koji pisu ozbiljne stvari.
Ti nisi svjestan kakvu si ti kolicinu gluposti napisao u zadnjih par postova.
Ja ti opet kazem da ovi sto te drze,samo sebi skacu u stomak. Ali eto boli me ****.
Glupost je sa tobom uopste ulaziti u raspravu. Ti sve radis samo da pravis i izmisljas problem. Ti ces najbolje namjere nastojati da iskrivis.
I šta sad trebam ja da bi se svidio tebi i.ostalim ublehasima treba da pišem da je amar lopov, mulalic debil, da malic veze nema,da treba otjerati Galica itd. da bi ti se svidio. To.mozes ovoj djeci iz pm pisati .. Znas koliko mene u životu zanimas ti,zgembo popuslic i ostali lobotomci,ko lanjski snijeg. Ali šefove glumite na lobotomiji..
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 09 feb 2023, 17:21, ukupno mijenjano 4 puta.
-
- Kontakt:
Ne prdiAlipasino je napisao/la: ↑09 feb 2023, 17:02Mi vise nismo nikom interesantni.Vidite skim igramo prijsteljske i sta treba dodat jos.Nismo makli dalje od Konjica.Volim Zelja,clanske navijanje pomoc u parama nemoze uticat na trenera koji ne zna i igraca koji se sam sebe boji.Primjer Beca.Ime Zeljo se srozalo.To je najveci problem.Narodni klub,klub navijaca ali zato lose igre lose pripreme i loši igraci.Ko kriv.Pa ljudi koji vode klub.Da li odgovaraju za to.Ne.Sto.Pa nemaju kome da odgovaraju jer su se ufurali da klub nemoze niko kupit bez njihovog odobrenja.Nedamo Zelju,Nedamo imovinu onda gledajte Becu i ostale i uzivajte.
Koji su to “mladi” otisli?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:55Cuj kako pa svake sezonve dovodimo polovnjake a pustamo mlade19vendetta87 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:51A kako drugacije da razmisljaju? Odigra se jedna slabija utakmica i odmah drvlje i kamenje po svima. Normalno da je vakat vise da odemo u Evropu, da se para zaradi i lakse igraci prodaju. Pa nisu ni navijaci ludi da konstantno ulazu u klub koji tapka u mjestu i nastupamo tek tako u ligi, da se zadovoljavamo sredinom tabele, ko da smo Sloboda ili Posusje...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:44Ja sam zbao da ce ovo biti ovo ovako
Tako nasi razmisljaju
Bolje te pare da se ulazu u omladisnki pogon
Jer evo 10 godina od te politike nemamo nista jedan **** kup
Necu sad da pricam detaljno sad je gotovo
Da ne remetim atmosferu pred pocetak
Ps. radi zdravlja nisam pogledao ovu prijateljsku

Realno, oslobodi nas vise sebe i tvojih imaginarnih mrvica po stolovima.Realno smo bili bolji za koji gol, ljudi su se branili
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Rezultati, rad u omladisnkoj i ekonomsko stanje u klubu su mjerilo svega
Ja da se pitam prvo bih otpustio jedno 50 ljudi u klubu
Drugo skoro sve bih trenere zamjenio u omladinskoj sto je i njaveci problem kod nas
Ako ste slusali zdravka mamica
Covjek kaze fino tajna dinamovog uspjeha su kvalitetni treneri u omladinskim pogonima a ne talentovana djeca
Kaze BiH cak i vise od Hrvatske talenta ima ali oni zavrse u dinamu jer u BiH nema ko usmjeriti na pravi put
Zato sad Dinamo salje Zrinjskom jer su napravili taj sistem
Srozali bespotrebne troskove i otjerali uhljebe
Manje ljudi radi ali su kvaliteniji
Ja da se pitam prvo bih otpustio jedno 50 ljudi u klubu
Drugo skoro sve bih trenere zamjenio u omladinskoj sto je i njaveci problem kod nas
Ako ste slusali zdravka mamica
Covjek kaze fino tajna dinamovog uspjeha su kvalitetni treneri u omladinskim pogonima a ne talentovana djeca
Kaze BiH cak i vise od Hrvatske talenta ima ali oni zavrse u dinamu jer u BiH nema ko usmjeriti na pravi put
Zato sad Dinamo salje Zrinjskom jer su napravili taj sistem
Srozali bespotrebne troskove i otjerali uhljebe
Manje ljudi radi ali su kvaliteniji
Ovdje sve go debil na ovom forumu. Mogu mialiti kakvih cora,debila i smrda sa istoka ima i pise. Pa debili jedni znate li vi sta z aci igrati na.ovoj plastici kad je zaledjena?????????? Jeate termin ikad odigrali ili vani kad je zaledjen teren??? Vidite li kako lopta skakuce ko po jajima? Viri guma iz terena. Ovo je samo da se odigra pripremna. Da je bila na Grbavici i normalan teren mi bi ovima 5 dali. Malo sjasite sa pametovanjem i uclanite se, jer vas pola nije ni clan. Nema nas ni 3.000
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Pa ne znam sto igramo tu, krivac je onaj sto je odluci da igramo tuPredatod je napisao/la: ↑09 feb 2023, 17:35Ovdje sve go debil na ovom forumu. Mogu mialiti kakvih cora,debila i smrda sa istoka ima i pise. Pa debili jedni znate li vi sta z aci igrati na.ovoj plastici kad je zaledjena?????????? Jeate termin ikad odigrali ili vani kad je zaledjen teren??? Vidite li kako lopta skakuce ko po jajima? Viri guma iz terena. Ovo je samo da se odigra pripremna. Da je bila na Grbavici i normalan teren mi bi ovima 5 dali. Malo sjasite sa pametovanjem i uclanite se, jer vas pola nije ni clan. Nema nas ni 3.000
Pa cak ni igman tu ne igra, ljudi otisli u medjugorje
Zvezda kad je osvojila ligu prvaka ljudi se na igmanu pripremali
Dinamo,Hajduk,Partizan svi su na igman isli
On će sigurno pratiti ovo sve, ali to ću mu svakako reći na sastanku poslije, da se zna, jer kad svi se mogu na glavu bacati možeš i ti, tako da, ne znam, možda je i spreman da to radi, ispričao je Mulalić.
ima li kod ovog ista da se ne baca na glavu
to mu je sva taktika pogini ,baci se ,udari .Evo Dzenis ti se bacao 20 utakmica i sta smo sa tim dobili
ali nece on to nikad skontati ,Plafon mu je da bude pomocni trener i nista vise apsolutno.
ima li kod ovog ista da se ne baca na glavu

-
- Kontakt:
Bolje da se pobrine da igraci stignu loptu na vrijeme i da mogu trcati , a ne da se bacaju
Gledam neku noc sheffield- wrexham
Wrexham peta liga ljudi trce za nasu cijelu ligu
Posalji to na igman nek trce dva dana ako trebaju
Pa ces vidjet na utakmici promjenu
Al na igman , ne u gradu
Razlika u kvaliteti zraka je ogromna sto je najvazniji faktor kad pricamo kondiciji i plucima igraca
Gledam neku noc sheffield- wrexham
Wrexham peta liga ljudi trce za nasu cijelu ligu
Posalji to na igman nek trce dva dana ako trebaju
Pa ces vidjet na utakmici promjenu
Al na igman , ne u gradu
Razlika u kvaliteti zraka je ogromna sto je najvazniji faktor kad pricamo kondiciji i plucima igraca
-
- Kontakt:
Najgora je stvar kad neko neuk sebi daje na vaznosti.Hulahopka je napisao/la: ↑09 feb 2023, 17:10Za razliku od vas jedino sam vas označio kao.lobotomce i to nije ništa laz,čista istina. A takvi kao ti lobotomci odredjuje ko sta smije pisati i zato da bi pisali svi na lobotomiji morate da pišete jedno te isto. A to je Amar lopov, Miske gospodin. I to je cijela vaša spika. Vama je valjda to normalno da tamo obilježate ljude kako vi želite. I za tvoju informaciju za razliku od vas ja pisem istinu dok vi lažete ljude. Završeni investitori. Uprava radi odličan posao. Bore se. Plate redovne po vama ,ali u ku.rcu i tako da ne nabrajam više vaše gluposti.BarbareZeljin je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:50Pa sreca da drze. Inace ako ponove stvari slicne kao sa tobom sad sto dopustaju,desice im se opet neki egzodus sa portala i foruma. Uspijeli su da najcitaniji podforum svedu na par ljudi. I naravno doci ce da opominju opet nekog od nas. Jer ti i slicni i jeste projekat ovog portala.Hulahopka je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:30
To što se ti, kao tvoje društvo ponašate na ovoj temi kao da vam je ovo babovina i da bi vas par odlucivalo ko će pisati i na koji način možete samo da sanjate. Sreca pa vas moderacija uopće drži ovdje. Za sta ti i ovi pajdasi služite ovdje? Da odredjujete ko je navijač i šta će pisati? Idi bolan bavi se pametnijim stvarima u životu,ako se već pravis pametan i ti,a i barba i ovih par pokemana. Sve neki stručnjaci i pametnjakovići s ozbiljnim poslovima a bave se hulahopkom.
Ja nemam problem sa tvojim pisanjem. Cesto sam znao uci u diskusiju sa tobom. Nije uredu da se kacis na postove ljudima izvrcuci njihove rijeci.
To sto pises i tvoja uloga je tvoj problem.
Druze ti prozivas ljude koji pisu ozbiljne stvari.
Ti nisi svjestan kakvu si ti kolicinu gluposti napisao u zadnjih par postova.
Ja ti opet kazem da ovi sto te drze,samo sebi skacu u stomak. Ali eto boli me ****.
Glupost je sa tobom uopste ulaziti u raspravu. Ti sve radis samo da pravis i izmisljas problem. Ti ces najbolje namjere nastojati da iskrivis.
I šta sad trebam ja da bi se svidio tebi i.ostalim ublehasima treba da pišem da je amar lopov, mulalic debil, da malic veze nema,da treba otjerati Galica itd. da bi ti se svidio. To.mozes ovoj djeci iz pm pisati .. Znas koliko mene u životu zanimas ti,zgembo popuslic i ostali lobotomci,ko lanjski snijeg. Ali šefove glumite na lobotomiji..
Ti si nekog oznacio za nesto. Ti si takvu kolicinu gluposti napisao da je to zalosno.
Besmisleno je tebi pisati da ja ni sa kim nemam veze i da kakve sam ja rasprave vodio.
Besmisleno je jer tebe to nit zanima niti ti mozes shvatiti to. Tvoj cilj nije da nekog shvatis vec da furas svoje za sta te neko zaduzio.
Ti da imas malo razuma,shvatio bi sta sam pisao.
Ja sam neko ko je etiketiran kao ljubitelj Amara.
I ti sad meni pises kako sam ustvsri ovo drugo.
Ti koji evo pozivas na istinu i pravdu. I niko ti ne valja.
Sve to pada u vodu jer se dirnuo Amar.
Pises da svako grijesi. Pa sto umanjujes Amarove marifetluke.
Ili kao i on imas problem ega da mozda nisi upravu za nesto.
Ja nikad nisam naveo da ova uprava radi super. Cak sam napisao da je ekipa cesto bila prepustena sama sebi.
Ali kako sa tobom pricati,kad ti pravis neprijatelje i tamo gdje ih nema.
Nikad se nisi sa nekim usaglasio.
Pa jel moguce da su svi debili a samo ti upravu.
Pa de ti druze udji u sredi ovo sve.
Daj da se svi mi maknemo ,ti vrijedis za sviju.
Ti si toliko ofiran. Covjek koji je promijenio 20 nickova.
Satro te obrisu i odmah sutra si vec tu.
Nisi ti naivan sekunde jedne. Ti si opasan igrac.
Ogledalo naseg drustva. Nas nazivas botovima. Gobels bi ti pozavidio majstore.
Barba **** njega nemoj se bezveze radi debila nervirati
-
- Kontakt:
Mozda Edisa i ljude u klubu treba malo popustiti. Kad smo nakantali Sutjesku tad se nije pisalo da igra na nulu ili slicno. Dosta je dvolicno kad covjek nije u stanju nesto pohvaliti a cekati samo priliku da se blati.
-
- Kontakt:
Ja sam uvjek bio za Hodzica kao prvu opciju, pa onda onog Alijagica ili nekog drugog perspektivnog napadaca. Ali mislim da je Mulalic u pravu trebaju da se ocekivanja odma razjasne sa Hodzicem da kasnije nemas neki problema. Moje misljenje da je Hodzic top motivisan jer se zeljan igre i dosao je kuci, ali bitno je manage expectations radi nas i radi njega.KANA je napisao/la: ↑09 feb 2023, 18:00On će sigurno pratiti ovo sve, ali to ću mu svakako reći na sastanku poslije, da se zna, jer kad svi se mogu na glavu bacati možeš i ti, tako da, ne znam, možda je i spreman da to radi, ispričao je Mulalić.
ima li kod ovog ista da se ne baca na glavuto mu je sva taktika pogini ,baci se ,udari .Evo Dzenis ti se bacao 20 utakmica i sta smo sa tim dobili
ali nece on to nikad skontati ,Plafon mu je da bude pomocni trener i nista vise apsolutno.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Nyema1921, Paromlinac i 48 gostiju.