Nemoj se ljutiti, ali taj ko te je naucio toj lekciji, prodao ti je maglu opasno.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Zvucis ko ravnozemljas, saberi se i ne brukaj se.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ne bih ga ja pipnuo dok se ne ustanovi da je kriv. Bolje da ga ni ne uklanja nego da ga vuče ovako, ovo nema isprike. Ako ti je žao auta skloni ga u stranu pored puta, ne moraš ga vući. A ako baš hoćeš da učiniš dobro djelo, odeš nabaviš vreću, vratiš se i zakopaš životinju.alemsa je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:38Imas milion situacija, mozda je lik 5-10km od kuce vozi auto vidi mrtvog psa na ulici, nema kolica nema nista hoce da ga ukloni, mozda zna tu negdje mjesto gdje ga moze ukloniti, nece da ga stavi u auto ne bi ni ja, Bog zna koliko je lipso. I ti bi mu se zabio u auto mislim nigdje veze, da si vidio da je zivog psa svezo pa ga vuko po asfaltu ok, je.bi mu mater reaguj, ali s obzirom na samu sliku ono imas i opciju da ga pretknes stanes i pitas lika sta to radis, pa ako ti se ne svidja odgovor reaguj ako zelis
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kakve teorije **** ti sunce.
Cuj ovo, nije skontao. Ono prvo covjek sjeda u auto i ne vidi psa nazad, haj ok. Ali sjeda i nije ni upalio auto vec je odvrnuo muziku do daske i ne cuje psa koji pocinje jaukati nakon par metara. I ono u periodu promjene pjesama ne cuje jaukanje kera, ko da je komarca zavezao za uze.
Prosao par kilometara i garant mu niko nije signalizirao, pa da se zapita da je nesto cudno. To sve moguce ako ovaj retard kojim cudom vozi gluh i slijep.
Al ovo najjace, uginuo mu pas i on ga na ukop vuce po cesti.

Cuj ovo, nije skontao. Ono prvo covjek sjeda u auto i ne vidi psa nazad, haj ok. Ali sjeda i nije ni upalio auto vec je odvrnuo muziku do daske i ne cuje psa koji pocinje jaukati nakon par metara. I ono u periodu promjene pjesama ne cuje jaukanje kera, ko da je komarca zavezao za uze.
Prosao par kilometara i garant mu niko nije signalizirao, pa da se zapita da je nesto cudno. To sve moguce ako ovaj retard kojim cudom vozi gluh i slijep.
Al ovo najjace, uginuo mu pas i on ga na ukop vuce po cesti.

Sve koje traze bilo kakvo opravdanje za ovog idiota treba isto ovako zavezat i vuci ih al po mogucnosti za quad na nekim off-road stazama.
Svašta može bit al najrealnije je da je covjeku neko zavezao psa i da je nosio slušalice u ušima jer mu je kastofon pokvaren.
23
Ne trazim opravdanje vise mi je to da bi neko ucinio nesto bez 100% sigurnosti da je to nesto tako. Posebno takav ozbiljan cin ubistva. To bi barem ja morao biti 100% siguran, ali dobro.
Evo @ep scenario recimo vidis ovo preteknes lika stanes pitas sta to radis, on ti kaze jarane prolaze auta zao mi ga da ga gaze nece niko da stane, nemam vrece, a hocu da ga uklonim ima tu evo 50 metara da nije pored puta. Sta bi ti mozda bi mu reko necemo ga ovako vuci po asfaltu, imam ja vrecu ili nesto cemo skontat da rijesimo to. Sumnjam da bi ga ubio, a onako na prvu zabijes se u auto covjeku ili ga roknes, to mi je nekako ono ali dobro
Sta ti pricas covjece boziji hahahahaha
Da ti nisi pijan druze ili nadrogiran, sta lik pise, ti i Klare ste nesto konzumirali
Jest kralju substance, ali je ispravno ubiti nekog bez 1100% sigurnosti
hahahahaha grob te ****, kako preludi likovi ocm

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Problem u komunikaciji/razumjevanju. 99% su sanse da je tako kao sto slika govori i to licno ne sporim, a 1% je xyz. E zbog tog 1% bi mozda bilo vrijedno saznati prije sto se neko lisi zivota. U tom je sva moja poenta. Ali dobro imas pravo da tumacics kako zelis jel.
Ukinuti temu majke mi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pa kako će ga drugačije odvesti na groblje za životinje?
I kod mene komsija kad je umro, da nam ne bi uprljao auto mi ga zavezali za Golfa i vozili da groblja.
Raja nam usput mahala, ali mi kontali drago im što ga tako humano prevozimo, nismo ni skontali da je nešto drugo u pitanju...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kazniti ga pod hitno, nije oznacio sa trokutom psa

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Alem je krvav, neka ga 

I am not yet born; O hear me.
-
- Kontakt:
Nemate pojma koliko na cesti ima staraca 70+ koji ne bi skontali ni da im slona zavezes za auto, kamoli psa. Ti ljudi su opca opasnost u prometu, ali nazalost kod nas mogu voziti dok god zele, odnosno do smrti. Umjesto da im se vozacka oduzme nakon 70 godina ili uvedu rigorozne kontrole vida, sluha, refleksa...kod nas nikog nije briga i ceka se da pregaze neko dijete.
Naravno, moguce da je vozac ovdje samo jedan psihopat kojih ne manjka u nasem drustvu.
Naravno, moguce da je vozac ovdje samo jedan psihopat kojih ne manjka u nasem drustvu.
Imas ga pravo DzasmineJasminAgic je napisao/la: ↑09 feb 2023, 18:44Nemate pojma koliko na cesti ima staraca 70+ koji ne bi skontali ni da im slona zavezes za auto, kamoli psa. Ti ljudi su opca opasnost u prometu, ali nazalost kod nas mogu voziti dok god zele, odnosno do smrti. Umjesto da im se vozacka oduzme nakon 70 godina ili uvedu rigorozne kontrole vida, sluha, refleksa...kod nas nikog nije briga i ceka se da pregaze neko dijete.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
bože što je s ovim forumima majke mi, ovdje pročitam ono što pročitam, dok na nekom HR forumu na temi Ofsajd gledam raspravu o nekoj numerologiji, mitologiji, religiji i raznim kojekakvim stvarima, ma sve je to poludilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.