Pitao, momak mu odgovorio i onda on lafo "centar za edukaciju".kenoHZ je napisao/la: ↑09 feb 2023, 18:23https://www.nfsbih.ba/savez/centar-za-edukaciju/miky_hz je napisao/la: ↑09 feb 2023, 17:18Probat cu ja mozda nešto i zaboravim.
-Trpi Mulalic koji je sklonjen ,da bi imao izgovor sin mi mora igrati zbog zasticenog godista
-Trpi napadac koji nema lopti od njega
- Trpi najbolji igrac ekipe Avramovski kojem se izmisljaju pozicije nekakve da nebi malog ugrozio
-Trpi citav vezni red rokadama tim iznad spomenutim,pa mi imamo situaciju da izmisljamo neke 4-1-4-1 formacije jel malom se mora naci mjesto,pa se samim tim citava koncepcija igre mjenja.Samim tim citava ekipa puši
-Mi k.urcu nevaljamo kad on igra sto se vidjelo u sva tri pripremna susreta gdje smo sa njim na terenu dali 0 golova
Na kraju prvo i osnovno evo sve da zaboravimo ovo moje napisano ,losiji igrac(Dal) igra prije boljeg (Avramovskog) i sta ti tu pitas i trazis da ti se objasnjava ,da ti neko treba crtat zasto se ljudi bune sto prednost u ekipi ima losiji igrac od boljeg,pa koja je to logika da je bolji igrac zamjena losijem,nema primjera u svijetu gdje je to tako,to je vrijedjanje zdrave logike
Opet cu ja ponoviti svoje misljenje i necu vise nikad jel perete baš i vi kojim se treba objasniti zasto je mlijeko bijelo,ja nisam hejter njegov i mislim da ce otici nekad za neke pare nije duduk ko duduk,ali nemoze niko biti slijep pored ociju i braniti mi i objasniti kako to da losiji ima prednost nas boljim,to ni jedna teorija ni logika nemoze objasnit.
Da je njegova konkurencija lošija od njega pa brate igraj nema boljeg logicno,ali ako u konkurenciji imas onog boljeg onda naravno da se treba insitirati da bolji igra.Valjda je to suština svega,da ti u datom trenutku igraju najbolji koje imaš.
Ja sam jedan od onih koji gleda isto i na igraca od 16 i od 37,ko je bolji treba da igra.
Cuj ti neko trazi objesnjenje zasto nismo za to da mu losiji igrac igra prije boljeg,prelazi pitanje u bezobrazluk.
Definitivno ih trebate kontaktirati što prije.
@kenoHZ Kakva si ti ona seljačka podla debilčina - tako s tobom i takvim kao ti treba komunicirati.