Na sta teren lici Celik nece igrati u Zenici, a ne mi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta nam to znaci za nastavak prvenstva, kad se vracamo na Kosevo?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno je mislio na Kakanj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sretno Senner da sve prodje kako treba i aBd da se sto prije oporavis 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Do derbija valjda, tako i naši novinari pišu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jutros kada sam procitao tvoj post malo sam razmisljao. U ovom trenutku nije bitno ni ko je trener, ni direktor ni ništa, samo je bitno zdravlje.Senner je napisao/la: ↑10 feb 2023, 10:39Braćo moja sa svih tribina.
Nakon svih sikirancija koje nosi život, a Boga mi i tekme voljenog kluba, dodjoše neke stvari na naplatu
Za par dana moram raditi operaciju na srcu tj. dva bajpasa je potrebno uraditi. Kasnije idu dva dana inducirane kome, onda hospitalizacija 15 dana, pa onda aBd kući.
Niko od ljudi koji idu pod nož (a posebno mi koji se skroz da tako kažem otvaraju) ne znaju hoće li se probuditi ili ne, tako da od svih vas ovom prilikom tražim HALAL ako sam nekoga uvrijedio ili naljutio, a sve je bilo u tom nekom ludilu i ljubavi FK Sarajevo.
Moja želja je da zanemarimo sve dušmane oko nas, da se neke stvari stave na stranu barem ovaj dio polusezone, jer našim igračima koji nose sveti grb na dresu je potrebna podrška bez obzira ko bio na klupi, direktorskoj poziciji i sl...
Još jednom veliki pozdrav i selam svim pitarima pa se ako Bog da čujemo kada sve ovo prodje.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE![]()
Ako Bog da, da što prije, bojkotovao ili ne, na televizoru ili na tribini

Čuvaj se, želim ti svu sreću i da što prije se vratiš da palamudimo i vodimo besmislene rasprave kojima nema kraja.
SRETNO BORDO BRATE
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ako sve bude kako treba savez kaze derbi da ce biti prva utakmica
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bilo bi idealno da se pomjeri utakmica sa Zrinjskim za neki kasniji termin, da nam prva domaća na Koševu bude derbi sa konama.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑10 feb 2023, 12:28Ako sve bude kako treba savez kaze derbi da ce biti prva utakmica
samo biti dosadan. Pisati gdje se stigne.. u BiH samo to prolazi, onaj koji se zali dobro prodje. Onaj koji sute njega dodatno trpaju
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Senneru brate, da nam se vratis sto prije, dovimo za tebe <3
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Zenica je ukleta za nas
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Senneru, sa srecom da bude brate. javit ces se ti nama iz sobe brzo aBd, da poderemo koga na forumu!
Sretno brate !!!Senner je napisao/la: ↑10 feb 2023, 10:39Braćo moja sa svih tribina.
Nakon svih sikirancija koje nosi život, a Boga mi i tekme voljenog kluba, dodjoše neke stvari na naplatu
Za par dana moram raditi operaciju na srcu tj. dva bajpasa je potrebno uraditi. Kasnije idu dva dana inducirane kome, onda hospitalizacija 15 dana, pa onda aBd kući.
Niko od ljudi koji idu pod nož (a posebno mi koji se skroz da tako kažem otvaraju) ne znaju hoće li se probuditi ili ne, tako da od svih vas ovom prilikom tražim HALAL ako sam nekoga uvrijedio ili naljutio, a sve je bilo u tom nekom ludilu i ljubavi FK Sarajevo.
Moja želja je da zanemarimo sve dušmane oko nas, da se neke stvari stave na stranu barem ovaj dio polusezone, jer našim igračima koji nose sveti grb na dresu je potrebna podrška bez obzira ko bio na klupi, direktorskoj poziciji i sl...
Još jednom veliki pozdrav i selam svim pitarima pa se ako Bog da čujemo kada sve ovo prodje.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Potpisan sporazum sa firmom Alba oko uredjena travnjaka, bice spremno do prve tekme, osim u slucaju da nekim cudom i Kosevo bude spremno. Uglavnom derbi je na Kosevu
Hvala svima na podršci i savjetima 
- BordoBBoja
- Kontakt:
Neka je sa srecom, i kad se probudis aBd da te obraduje vijest da zalizani narkoman vise nije trener
Barem neces izdati horde i bojkotovat ces prvih par kola

NEMA NAZAD
koliko je kostur uzeo za raskid
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, HordeSaSjevera, mosarajvosa83, Vanja8, Velo6 i 56 gostiju.