Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sta ti mislis da ce ta dva spica onako bezveze hodati,da nece imati defanzivni obaveza.Formacija 442,je idealna ako imas dva brza krila...zato se to treba sve ustimati,alsa ovim sto imamo mi cemo biti ubitacni iz tranzicije...al opet kazem treba to sve uvjezbati..
Uh..vakat je maler skinutizeljovolimte je napisao/la: ↑10 feb 2023, 12:49Livaju i DiatuavalPacidoroP je napisao/la: ↑10 feb 2023, 12:29Koga smo još ono predstavili poslije džume?
Šta kaže statistika![]()
Kerla zadnji put
Bitniji nam je Santos od Armina Hodzica. Nadam se da ce danas, bilo kad neko postaviti pitanje sta je sa njim, sta se planira, gdje ce on (na klupu, teren, tribinu)... Red je da se zna zvanicno. Mi ako ga izgubimo za ovu polusezonu bar nista nismo napravili u prelaznom.Napadac je napisao/la: ↑10 feb 2023, 12:09Dragi Zeljovci ja bih na proljece krenuo ovako.
1 Bender
2 Galic
3 Jasarevic
4 Drina
5 Cocalic
6 Hodzic
7 Drljo
8 Mekic
9 Krpic
10 Stilic
11 Amoah
Mislim da je ovo najjace sto imamo.
Stovse tice Santosa bitan je igrac ako nece da produzi ugovor ne klupa vec gledaliste.
Sta vi kazete na ovo.
Od Sulje bi se to i ocekivalo, od Are i ne možemo to ocekivat, ali opet i da oni budu igrali i defanzivu nije to to, upravu si za 442, slazem se s tobom po pitanju togasegasega1 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 13:47Sta ti mislis da ce ta dva spica onako bezveze hodati,da nece imati defanzivni obaveza.Formacija 442,je idealna ako imas dva brza krila...zato se to treba sve ustimati,alsa ovim sto imamo mi cemo biti ubitacni iz tranzicije...al opet kazem treba to sve uvjezbati..
Ako cemo biti realni, juce se vidilo da Krpic nije u nekom dobrom fizickom stanju.Zoze19 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 14:06Od Sulje bi se to i ocekivalo, od Are i ne možemo to ocekivat, ali opet i da oni budu igrali i defanzivu nije to to, upravu si za 442, slazem se s tobom po pitanju togasegasega1 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 13:47Sta ti mislis da ce ta dva spica onako bezveze hodati,da nece imati defanzivni obaveza.Formacija 442,je idealna ako imas dva brza krila...zato se to treba sve ustimati,alsa ovim sto imamo mi cemo biti ubitacni iz tranzicije...al opet kazem treba to sve uvjezbati..
Ko bi trebao po tebi onda?Meraak1921 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 13:17Napadac je napisao/la: ↑10 feb 2023, 12:09Dragi Zeljovci ja bih na proljece krenuo ovako.
1 Bender
2 Galic
3 Jasarevic
4 Drina
5 Cocalic
6 Hodzic
7 Drljo
8 Mekic
9 Krpic
10 Stilic
11 Amoah
Mislim da je ovo najjace sto imamo.
Stovse tice Santosa bitan je igrac ako nece da produzi ugovor ne klupa vec gledaliste.
Sta vi kazete na ovo.
Mekic nema sta da trazi u prvih 11, formacija sa Krpom i Arom mac sa dvije ostrice, al vrijedi pokusat
Ne tvrdim za fizikalije, jednostavno mislim da Mulalic kakva god je macola Ara ce po svom, ako me razumijeteHansestadt je napisao/la: ↑10 feb 2023, 14:09Ako cemo biti realni, juce se vidilo da Krpic nije u nekom dobrom fizickom stanju.Zoze19 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 14:06Od Sulje bi se to i ocekivalo, od Are i ne možemo to ocekivat, ali opet i da oni budu igrali i defanzivu nije to to, upravu si za 442, slazem se s tobom po pitanju togasegasega1 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 13:47
Sta ti mislis da ce ta dva spica onako bezveze hodati,da nece imati defanzivni obaveza.Formacija 442,je idealna ako imas dva brza krila...zato se to treba sve ustimati,alsa ovim sto imamo mi cemo biti ubitacni iz tranzicije...al opet kazem treba to sve uvjezbati..
Edise jesi to ti?farisbond245 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 14:56Beganovic je igrao prednjeg veznog u Slobodi i dao je 6 golova umjesto Štile jer ne moze Štila 90 min
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.