Brat moj ako ovdje kod nas planiras to raditi halal ti sve bilo 3 puta.Senner je napisao/la: ↑10 feb 2023, 10:39Braćo moja sa svih tribina.
Nakon svih sikirancija koje nosi život, a Boga mi i tekme voljenog kluba, dodjoše neke stvari na naplatu
Za par dana moram raditi operaciju na srcu tj. dva bajpasa je potrebno uraditi. Kasnije idu dva dana inducirane kome, onda hospitalizacija 15 dana, pa onda aBd kući.
Niko od ljudi koji idu pod nož (a posebno mi koji se skroz da tako kažem otvaraju) ne znaju hoće li se probuditi ili ne, tako da od svih vas ovom prilikom tražim HALAL ako sam nekoga uvrijedio ili naljutio, a sve je bilo u tom nekom ludilu i ljubavi FK Sarajevo.
Moja želja je da zanemarimo sve dušmane oko nas, da se neke stvari stave na stranu barem ovaj dio polusezone, jer našim igračima koji nose sveti grb na dresu je potrebna podrška bez obzira ko bio na klupi, direktorskoj poziciji i sl...
Još jednom veliki pozdrav i selam svim pitarima pa se ako Bog da čujemo kada sve ovo prodje.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE![]()
Kad ti krenu anesteziju dati reci im da te ne zatvaraju jer ce se bezveze opet za 10 dana peglati s otvaranjem da vide sta su usrali

Meni su predlagali stent... Kontam draze mi je da me Sarajevo ubije nego vi.
Salu na stranu nek je sa srecom i opusti se sve je u Bozijim rukama nemas od brige nista, samo ti kazu kasnije da si bio picka kad se sve ispadne OK na kraju.