FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 10 feb 2023, 14:49

Senner je napisao/la:
10 feb 2023, 10:39
Braćo moja sa svih tribina.

Nakon svih sikirancija koje nosi život, a Boga mi i tekme voljenog kluba, dodjoše neke stvari na naplatu 😔

Za par dana moram raditi operaciju na srcu tj. dva bajpasa je potrebno uraditi. Kasnije idu dva dana inducirane kome, onda hospitalizacija 15 dana, pa onda aBd kući.

Niko od ljudi koji idu pod nož (a posebno mi koji se skroz da tako kažem otvaraju) ne znaju hoće li se probuditi ili ne, tako da od svih vas ovom prilikom tražim HALAL ako sam nekoga uvrijedio ili naljutio, a sve je bilo u tom nekom ludilu i ljubavi FK Sarajevo.

Moja želja je da zanemarimo sve dušmane oko nas, da se neke stvari stave na stranu barem ovaj dio polusezone, jer našim igračima koji nose sveti grb na dresu je potrebna podrška bez obzira ko bio na klupi, direktorskoj poziciji i sl...

Još jednom veliki pozdrav i selam svim pitarima pa se ako Bog da čujemo kada sve ovo prodje.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE 💪💪💪
Brat moj ako ovdje kod nas planiras to raditi halal ti sve bilo 3 puta.
Kad ti krenu anesteziju dati reci im da te ne zatvaraju jer ce se bezveze opet za 10 dana peglati s otvaranjem da vide sta su usrali :mrgreen:
Meni su predlagali stent... Kontam draze mi je da me Sarajevo ubije nego vi.
Salu na stranu nek je sa srecom i opusti se sve je u Bozijim rukama nemas od brige nista, samo ti kazu kasnije da si bio picka kad se sve ispadne OK na kraju.
You are someone else I am still right here

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 10 feb 2023, 14:50

Ne može se porediti profesionalac poput Cimirota i mlohavi Suljić. To važi i za Rahmana. Ovi povratnici su većinom bili u padu karijere, došli da se zaebavaju kao što je to i Suljić uradio.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 feb 2023, 14:51

Aylah je isposlovala da on nama plati sto raskidaju ugovor.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 feb 2023, 14:52

GalileoGalilei je napisao/la:
10 feb 2023, 14:50
Ne može se porediti profesionalac poput Cimirota i mlohavi Suljić. To važi i za Rahmana. Ovi povratnici su većinom bili u padu karijere, došli da se zaebavaju kao što je to i Suljić uradio.
Pa cim je igrac spreman da se vrati u ovu mocvaru, znaci da bi dosao da se zayebaje, posebno sto se svi vrate kao neka imena i misle da mogu zivjet na osnovu stare slave. Onaj ko je profesionalac i ko gradi karijeru ispravno nece nikad ni pomislit na povratak.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 10 feb 2023, 14:52

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
10 feb 2023, 14:45
JVVVST je napisao/la:
10 feb 2023, 14:41
Nije mi jasno ko je ocekivao nesto od njega uopste. Lik prije dolaska kod nas nije mogao klupu izborit u madjarskom drugoligasu, nego visio po tribinama.
vala ok ako su komentari realni, ovo vec lupas...
Prije nego sto optuzis nekog za lupanje, makar provjeri sta laprdas. Makar je to lako.

slika
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 10 feb 2023, 14:57

JVVVST je napisao/la:
10 feb 2023, 14:52
JVVVST je napisao/la:
10 feb 2023, 14:41
Nije mi jasno ko je ocekivao nesto od njega uopste. Lik prije dolaska kod nas nije mogao klupu izborit u madjarskom drugoligasu, nego visio po tribinama.
Prije nego sto optuzis nekog za lupanje, makar provjeri sta laprdas. Makar je to lako.

slika
ja ne laprdam. Vrlo dobro znam o cemu govorim. Pogledaj mu epizodu poljskoj. isto tako na klupi a tek skupio par utakmica - tek potpisao i negdje nastao problem. Tako mu je u toj drugoj ligi madjarske bilo. Kao sto je ovdje imao problem u glavi imao je i tamo.. Nije sjedio na klupi jer je neko bio kvalitetniji od njega u fudbalskom smislu. U smislu glave - da. cuj nije mogao igrati u drugoj ligii.. ljudi mu dali drzavljanstvo. najbolji igrac te iste drzave ali Prve lige a stranac. To moze neko ko nema mjesta za igru u 2oj ligi :salut:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 feb 2023, 14:57

napoleon72 je napisao/la:
10 feb 2023, 14:44
Nikad nijedan povratnik nije bio ni 50% igraca koji je otisao odavde. Dupovac jedino, al je u prvom mandatu bio bas rupa, kasnije malo manja rupa uz jednu vrhunsku polusezonu kod Vinka. Ovo ostalo horor. Sutra da se Cimi i Rahman u paketu ponude, ne treba ih dovodit...
A mislim da nije problem samo u povratnicima u bukvalnom smislu rijeci, nesto sam siguran da bi Vrancic isto razocarao da je dosao. Pa evo vecina raje koja ovdje zivi podcjenjuje i pljuje sve...najgora liga Europe, igra se na livadama itd.
Mozes misliti kako onda na to sve gleda neko ko je odrastao u Njemackoj, Holandiji ili Belgiji.
Uvijek ima izuzetaka koji potvrdjuju pravilo kao Dupovac koji je onu jednu sezonu odigrao vrhunski i sve iznenadio al brzo se vratio na ono svoje staro....mozda bi Vrancic prekucao al po meni je to rizik u koji ja ne bi ulazio. Generalno od tih zvucnijih BH igraca koji su dolazili vise je bilo stete nego koristi.
Vratio bi ja Cimirota i Rahmanovica nije problem al im ne bi dao vise od godine ugovora.
Ako se vratio ovdje da zavrsi karijeru nece mu biti problem produziti ugovor nakon godinu dana

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 feb 2023, 15:01

10 feb 2023, 14:57
JVVVST je napisao/la:

slika
ja ne laprdam. Vrlo dobro znam o cemu govorim. Pogledaj mu epizodu poljskoj. isto tako na klupi a tek skupio par utakmica - tek potpisao i negdje nastao problem. Tako mu je u toj drugoj ligi madjarske bilo. Kao sto je ovdje imao problem u glavi imao je i tamo.. Nije sjedio na klupi jer je neko bio kvalitetniji od njega u fudbalskom smislu. U smislu glave - da. cuj nije mogao igrati u drugoj ligii.. ljudi mu dali drzavljanstvo. najbolji igrac te iste drzave ali Prve lige a stranac. To moze neko ko nema mjesta za igru u 2oj ligi :salut:
Zbog lude glave i loseg ponasanja ili zbog nedostatka kvaliteta rezultat je isti, opet problemi i ruzan rastanak. Hajd da je samo kod nas imao problem pa kazes ok mozda nije do njega al ovako je ocegledno do koga je kad ti se vec treci put u nizu desava.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 feb 2023, 15:04

Suljic je odigrao vrlo dobro polusezonu kad je tek dosao. Ovu je bio katastrofa, al meni lakse napisati sretno Suljicu u nastavku zivota i karijere nego pisat uhljup, kostur itd.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 10 feb 2023, 15:04

JVVVST je napisao/la:

slika
Kakve veze to sve ima sa ovim sto sam napisao? Bio je na tribinama u drugoj madjarskoj ligi. Sta je dovelo do toga nije bitno.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 10 feb 2023, 15:05

fera je napisao/la:
10 feb 2023, 15:01
JVVVST je napisao/la:

slika
Zbog lude glave i loseg ponasanja ili zbog nedostatka kvaliteta rezultat je isti, opet problemi i ruzan rastanak. Hajd da je samo kod nas imao problem pa kazes ok mozda nije do njega al ovako je ocegledno do koga je kad ti se vec treci put u nizu desava.
Pricamo o fudbalskom znanju. Nije bas isto da si na klupi jer ne znas ili si bezobrazan. To znaci ti se mozes izboriti za ekipu ali neces jer nisi u vinklu. On je u padu od odlaska iz ljubljane.
- 1 9 4 6 -

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 feb 2023, 15:11

kosture samo da vise ne krocis kosevom ni kao gledalac. Najgori kapiten u zadnjih 20 godina
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 10 feb 2023, 15:18

Pa cim je igrac spreman da se vrati u ovu mocvaru, znaci da bi dosao da se zayebaje, posebno sto se svi vrate kao neka imena i misle da mogu zivjet na osnovu stare slave. Onaj ko je profesionalac i ko gradi karijeru ispravno nece nikad ni pomislit na povratak.
Upravu si, ima i toga sigurno. Kažem samo i da se vrati Cimirot recimo, nekako bih njega prihvatio objeručke, jer znam kakav je profi.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 10 feb 2023, 15:19

sretno Senner burazeru

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 feb 2023, 15:24

Problem povratnika je sto nema vise velikog motiva. A igrac bez motiva i cilja da napreduje je loš igrac. To je problem povratnika, oni se vrate da odrade još sezonu dvije do penzije. Uvijek sam za mlade koji su zeljni dokazivanja od povratnika mozda je 5% karakter pa i kad se vrate da grizu kao prije, vecina je nesto zaradila i ovdje onda laganica.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 10 feb 2023, 15:31

Definitivno neke psiho-socijalne testove svaki igrac koji dodje u ovaj klub treba proci. Kao i ona ucestala pitanja, kad ustajes, sta doruckujes, imas li zenu ljubavnicu, volis li kocku... itd, koje filmove gledas, imas li prijatelje i ko su ti, koje drustvene igre volis .. znaci sve do najmanjeg detalja moras ispratiti da napravis dobar odabir
- 1 9 4 6 -

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 10 feb 2023, 15:36

Mario Vrančić je bosanskohercegovački profesionalni fudbaler koji igra na poziciji veznog igrača

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 10 feb 2023, 15:41

propoklopac je napisao/la:
10 feb 2023, 15:36
Mario Vrančić je bosanskohercegovački profesionalni fudbaler koji igra na poziciji veznog igrača
i ovu polusezonu ce nositi bordo dres! Jel ta
- 1 9 4 6 -

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 10 feb 2023, 15:43

10 feb 2023, 15:18
Upravu si, ima i toga sigurno. Kažem samo i da se vrati Cimirot recimo, nekako bih njega prihvatio objeručke, jer znam kakav je profi.
Tu samo treba spojit 2 sa 2. Ni u ludilo dovest nekog ko ne igra utakmice i vecinom je na klupi ili tribini bez obzira kakav CV ima. Zato meni nije jasno na osnovu cega se doveo jedan Anicic, Suljic i tkd.

Dema7
Kontakt:

Post Postao/la Dema7 » 10 feb 2023, 15:45

Super Mariooooooooooooooo…🙏💪
Zadnja izmjena: Dema7, dana/u 10 feb 2023, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, laznokrilo, OzmoodPinglewood, Rajvosa4ever, senad82 i 55 gostiju.