English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kapetan je odlucio potonuti s brodom
Pa u top klubu je u top ligi. Nema gdje otici.
Mozda kad Katalonija dobije repku da se tu okusa na kraju.
Mozda kad Katalonija dobije repku da se tu okusa na kraju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ma bez brige, Pep je trazio objasnjenje od celnika kako su sve ovo postigli, oni mu objasnili i sve je cisto, ovi sve lazu s optuzbama, moralnu dilemu vise nema. Iz prve skontao kako fercera, nije imao potrebe ni propitivati.
- numanumaye22
- Kontakt:
Cisto sve, nek se spreme za jos 20 titula Citya u sljedecih 30 godina.
Valja trpit ćelavog još 10 godina
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Mislio je da ce ga trpit ostatak EPLa

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Odraz kvalitete i sva kompetetivnost lige najbolje pokazuje utakmica Utda i Barce koja se treba odigrati. Jedni će tu utakmicu dočekati spremni i svježi bez obzira na povrede (uvijek ih ima, na obje strane i to je normalno), a drugi dočekuju tu utakmicu igrajući svaka 3 dana uz grčevitu borbu da se održe u top4 lige i pritom da osvoje jedan od dva kupa koji igraju Englezi. Barca bez ikakvih problema ima +8 u Španiji i uz sve turbulencije ekipe rutinski rješava utakmice i sasvim spremno će dočekati Utd sa najboljim mogućim sastavom u tom trenutku. Utd s druge strane, tj. Ten Hag ima veliku dilemu da li da pošalje najbolje što ima i tako rizikuje sve u domaćem takmičenju, ili će rotirati pa tako olakšati Barci ovaj dvomeč. Nisu ovo nikakvi izgovori, neka pobijedi bolja ekipa, ali sve su ovo razlozi zašto je Engleska druga dimenzija za ostale. Sav taj naboj, kompetetivnost i žustrina domaćih takmičenja uz svu gledanost dižu Engleze u sam vrh. Nijedna druga liga to nema.
Ostali uspjehe i rekorde u ligi, a ja neuspjehe u LP, svi na gubitku

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ne mislim da bi Barci ili Unitedu nešto posebno značio prolaz. Trebaju još 7 utakmica nakon toga odigrat da bi osvojili, a ganjaju na još dva fronta i jedni i drugi (tih +8 zanemari, igrat će ligu na 100%) + United igra i finale drugoga kupa. Trebaju se ETH i Xavi gospodski dogovorit da se izvedu rezerve.Poligon10 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:50Odraz kvalitete i sva kompetetivnost lige najbolje pokazuje utakmica Utda i Barce koja se treba odigrati. Jedni će tu utakmicu dočekati spremni i svježi bez obzira na povrede (uvijek ih ima, na obje strane i to je normalno), a drugi dočekuju tu utakmicu igrajući svaka 3 dana uz grčevitu borbu da se održe u top4 lige i pritom da osvoje jedan od dva kupa koji igraju Englezi. Barca bez ikakvih problema ima +8 u Španiji i uz sve turbulencije ekipe rutinski rješava utakmice i sasvim spremno će dočekati Utd sa najboljim mogućim sastavom u tom trenutku. Utd s druge strane, tj. Ten Hag ima veliku dilemu da li da pošalje najbolje što ima i tako rizikuje sve u domaćem takmičenju, ili će rotirati pa tako olakšati Barci ovaj dvomeč. Nisu ovo nikakvi izgovori, neka pobijedi bolja ekipa, ali sve su ovo razlozi zašto je Engleska druga dimenzija za ostale. Sav taj naboj, kompetetivnost i žustrina domaćih takmičenja uz svu gledanost dižu Engleze u sam vrh. Nijedna druga liga to nema.

Sve čisto. Samo je puka slučajnost što je baš tad nekad istraga počela.
Slažem se ja s tim. Samo što Barca ima taj luksuz da lakše "preživi" ovaj dvomeč od Utda. U tome je stvar. Ne moraju ići da osvoje, znam da im je liga bitnija, ali mogu ići jače na prolaz negoli Utd. Naravno ne znači ovo da ETH neće odlučiti izbaciti najbolje što ima, ne voli čovjek puno da mijenja, ali nas ovo može puno više koštati i tu je problem.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:59Ne mislim da bi Barci ili Unitedu nešto posebno značio prolaz. Trebaju još 7 utakmica nakon toga odigrat da bi osvojili, a ganjaju na još dva fronta i jedni i drugi (tih +8 zanemari, igrat će ligu na 100%) + United igra i finale drugoga kupa. Trebaju se ETH i Xavi gospodski dogovorit da se izvedu rezerve.Poligon10 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:50Odraz kvalitete i sva kompetetivnost lige najbolje pokazuje utakmica Utda i Barce koja se treba odigrati. Jedni će tu utakmicu dočekati spremni i svježi bez obzira na povrede (uvijek ih ima, na obje strane i to je normalno), a drugi dočekuju tu utakmicu igrajući svaka 3 dana uz grčevitu borbu da se održe u top4 lige i pritom da osvoje jedan od dva kupa koji igraju Englezi. Barca bez ikakvih problema ima +8 u Španiji i uz sve turbulencije ekipe rutinski rješava utakmice i sasvim spremno će dočekati Utd sa najboljim mogućim sastavom u tom trenutku. Utd s druge strane, tj. Ten Hag ima veliku dilemu da li da pošalje najbolje što ima i tako rizikuje sve u domaćem takmičenju, ili će rotirati pa tako olakšati Barci ovaj dvomeč. Nisu ovo nikakvi izgovori, neka pobijedi bolja ekipa, ali sve su ovo razlozi zašto je Engleska druga dimenzija za ostale. Sav taj naboj, kompetetivnost i žustrina domaćih takmičenja uz svu gledanost dižu Engleze u sam vrh. Nijedna druga liga to nema.![]()
Moj Pep...
Gledajuci kredibilitet olinjalog takmicenja, United svim silama i teskom artiljerijom mora udarit na Barcu, izbaciti tog giganta a onda ispasti vec u narednoj rundi. Tako to rade velikani.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Barci je stalo do EL, kao do lanjskog snijegaPoligon10 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:50Odraz kvalitete i sva kompetetivnost lige najbolje pokazuje utakmica Utda i Barce koja se treba odigrati. Jedni će tu utakmicu dočekati spremni i svježi bez obzira na povrede (uvijek ih ima, na obje strane i to je normalno), a drugi dočekuju tu utakmicu igrajući svaka 3 dana uz grčevitu borbu da se održe u top4 lige i pritom da osvoje jedan od dva kupa koji igraju Englezi. Barca bez ikakvih problema ima +8 u Španiji i uz sve turbulencije ekipe rutinski rješava utakmice i sasvim spremno će dočekati Utd sa najboljim mogućim sastavom u tom trenutku. Utd s druge strane, tj. Ten Hag ima veliku dilemu da li da pošalje najbolje što ima i tako rizikuje sve u domaćem takmičenju, ili će rotirati pa tako olakšati Barci ovaj dvomeč. Nisu ovo nikakvi izgovori, neka pobijedi bolja ekipa, ali sve su ovo razlozi zašto je Engleska druga dimenzija za ostale. Sav taj naboj, kompetetivnost i žustrina domaćih takmičenja uz svu gledanost dižu Engleze u sam vrh. Nijedna druga liga to nema.

Barci je prioritet osvajanje domaćeg prvenstva nakon 3 godine posta.
United ima jednu utakmicu više odigranu u 2023 od Barcelone, ali eto, lijepo je živjeti u mitovima.Poligon10 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:50Odraz kvalitete i sva kompetetivnost lige najbolje pokazuje utakmica Utda i Barce koja se treba odigrati. Jedni će tu utakmicu dočekati spremni i svježi bez obzira na povrede (uvijek ih ima, na obje strane i to je normalno), a drugi dočekuju tu utakmicu igrajući svaka 3 dana uz grčevitu borbu da se održe u top4 lige i pritom da osvoje jedan od dva kupa koji igraju Englezi. Barca bez ikakvih problema ima +8 u Španiji i uz sve turbulencije ekipe rutinski rješava utakmice i sasvim spremno će dočekati Utd sa najboljim mogućim sastavom u tom trenutku. Utd s druge strane, tj. Ten Hag ima veliku dilemu da li da pošalje najbolje što ima i tako rizikuje sve u domaćem takmičenju, ili će rotirati pa tako olakšati Barci ovaj dvomeč. Nisu ovo nikakvi izgovori, neka pobijedi bolja ekipa, ali sve su ovo razlozi zašto je Engleska druga dimenzija za ostale. Sav taj naboj, kompetetivnost i žustrina domaćih takmičenja uz svu gledanost dižu Engleze u sam vrh. Nijedna druga liga to nema.
Mislim da treba obratiti paznju na kvalitet protivnika u tim utakmicama, a ne na broj.Blejzer10 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 17:20United ima jednu utakmicu više odigranu u 2023 od Barcelone, ali eto, lijepo je živjeti u mitovima.Poligon10 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:50Odraz kvalitete i sva kompetetivnost lige najbolje pokazuje utakmica Utda i Barce koja se treba odigrati. Jedni će tu utakmicu dočekati spremni i svježi bez obzira na povrede (uvijek ih ima, na obje strane i to je normalno), a drugi dočekuju tu utakmicu igrajući svaka 3 dana uz grčevitu borbu da se održe u top4 lige i pritom da osvoje jedan od dva kupa koji igraju Englezi. Barca bez ikakvih problema ima +8 u Španiji i uz sve turbulencije ekipe rutinski rješava utakmice i sasvim spremno će dočekati Utd sa najboljim mogućim sastavom u tom trenutku. Utd s druge strane, tj. Ten Hag ima veliku dilemu da li da pošalje najbolje što ima i tako rizikuje sve u domaćem takmičenju, ili će rotirati pa tako olakšati Barci ovaj dvomeč. Nisu ovo nikakvi izgovori, neka pobijedi bolja ekipa, ali sve su ovo razlozi zašto je Engleska druga dimenzija za ostale. Sav taj naboj, kompetetivnost i žustrina domaćih takmičenja uz svu gledanost dižu Engleze u sam vrh. Nijedna druga liga to nema.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Al stoji da, uz sve turbulencije u ekipi, imaju +8 na prvom mjestu.Blejzer10 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 17:20United ima jednu utakmicu više odigranu u 2023 od Barcelone, ali eto, lijepo je živjeti u mitovima.Poligon10 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:50Odraz kvalitete i sva kompetetivnost lige najbolje pokazuje utakmica Utda i Barce koja se treba odigrati. Jedni će tu utakmicu dočekati spremni i svježi bez obzira na povrede (uvijek ih ima, na obje strane i to je normalno), a drugi dočekuju tu utakmicu igrajući svaka 3 dana uz grčevitu borbu da se održe u top4 lige i pritom da osvoje jedan od dva kupa koji igraju Englezi. Barca bez ikakvih problema ima +8 u Španiji i uz sve turbulencije ekipe rutinski rješava utakmice i sasvim spremno će dočekati Utd sa najboljim mogućim sastavom u tom trenutku. Utd s druge strane, tj. Ten Hag ima veliku dilemu da li da pošalje najbolje što ima i tako rizikuje sve u domaćem takmičenju, ili će rotirati pa tako olakšati Barci ovaj dvomeč. Nisu ovo nikakvi izgovori, neka pobijedi bolja ekipa, ali sve su ovo razlozi zašto je Engleska druga dimenzija za ostale. Sav taj naboj, kompetetivnost i žustrina domaćih takmičenja uz svu gledanost dižu Engleze u sam vrh. Nijedna druga liga to nema.
Trenutno korisnika/ca: FCB1986, sarajevskiMarlboro i 7 gostiju.