FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel za Vrancica samo onaj post ili je jos neko objavio nesto, tek sam kuci dosao 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jao ljudi kakav ovo hint Ayla baca? Jel se ovo vraća nazad da ugovor potpiše Mario?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Vrančić je odnedavno meta FK Sarajevo, a prema našim saznanjima, vrlo brzo bi dogovor mogao biti i ozvaničen, te Mario Vrančić predstavljen kao novo pojačanje FK Sarajevo.
Vrančić već duže vrijeme pregovara sa sarajevskim klubom, a otklonjene su, prema našim saznanjima, i posljednje prepreke, pa je izvjesno da će bivši reprezentativac BiH biti posljednje bombastično pojačanje u redovima kluba sa Koševa.
Vrančić već duže vrijeme pregovara sa sarajevskim klubom, a otklonjene su, prema našim saznanjima, i posljednje prepreke, pa je izvjesno da će bivši reprezentativac BiH biti posljednje bombastično pojačanje u redovima kluba sa Koševa.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ko su ovi oko vrancica
-
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ocito su se pare pustile na onom drugom sastanku brkice i mirvica…Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 17:53Ma ne moze biti gori od Dudica. Kad smo proslu polusezonu istrpili ovu cemo lakse sigurno.
Ali kad se vec ima para za pojacanja mogao se i drugi trener dovesti. To je bas cudno sve ispalo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma nije bojkot zbog rezultata. Na kraju krajeva ne znaci da cemo imati rezultate s ovim pojacanjima.
Ja bojkotujem ali se nadam da ce doci jer smo tanki u vezi i bojim se da nas neke ekipe ne osramote u ligi
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Vrancic je odlican igrac. Nerealno mi je da dolazi u nasu ligu. Dao Bog da dodje i bude na nivou.
Ono sto mogu reci za sebe i momke koje znam : Pozdravljamo eventualni dolazak Vrancica, zelimo da bude najbolji u ligi, ali ostajemo pri BOJKOTU !!!
Cisto da se razjasni zbog ovih "Jos Vrancic i pola ovih ce prestati s bojkotom" !!!
Ono sto mogu reci za sebe i momke koje znam : Pozdravljamo eventualni dolazak Vrancica, zelimo da bude najbolji u ligi, ali ostajemo pri BOJKOTU !!!
Cisto da se razjasni zbog ovih "Jos Vrancic i pola ovih ce prestati s bojkotom" !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Imal kakva povezanost izmedju Pepa praseta i vrancic
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kad bi pao avion, ja mislim da bi ova budala uspjela opet stori staviti

Pozdravljam tvoju/vasu odluku i predlažem kada budete imali 10 minuta slobodnog vremena, da sjedete i na papir napišete 10 stvari, na jednu stranu DA bojkotu, na drugu stranu NE bojkotu, slika po ovoj metodi će vam biti mnogo jasnija. Bitno je uključiti emocije, želje i očekivanja, a inat ostaviti po strani, vaga će pokazati svoje, kao da donosite neku životnu odluku.NazorUso je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:21Vrancic je odlican igrac. Nerealno mi je da dolazi u nasu ligu. Dao Bog da dodje i bude na nivou.
- skullcrusher
- Kontakt:
Hahahahahaha snimala bi pad
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mario is a recurring character of the long-running and highly successful Peppa Pig franchise. He was created by Japanese character designer Shigeru Miyamoto. Mario made his first appearance as the protagonist of the episode Peppa Meets Mario, released in 1981. Since Peppa Meets Mario.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
#bestrong#skullcrusher je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:34Hahahahahaha snimala bi pad

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 16 gostiju.