Ne znam kakvi su u drugim gradovima,al ima pravo dobrih i strucnih doktora ovdje.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Najbolji doktori po meni su u Mostaru oni malo iskusnije ne znam da li njihova imena mogu na forumasylum je napisao/la:Ja ne znam sta ce biti kada i malo ovih starih, odlicnih doktora umre
kod koga da odem kada mi nedaj Boze zatreba pomoc ?![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
iz Mostara najbolji je Ruzic, veoma star i iskusan 
za pedijatra ko mali sam iso kod vele

za pedijatra ko mali sam iso kod vele

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ma ovi danasnji doktori nista ne valjaju,imas gripu kaze ti uzimaj samo vitamine, ni tablete ni nista ne daju ...
pa kako cu se izljecit samo vitaminima 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Napokon i ja da dahnem dušom. Umorio sam se u protekla dva dana kao nikada.
Maloprije čuh ovu pjesmu za eurosong i mogu reći da je primamljiva za uho, lahko pjevljiva no znamo
kako to već ide u ovom takmičenju. Ništa bez komšijskih zemalja. Što se tiče tih doktora, ne trebaju mi.
Nikada nisam ni tabletu popio a samnom je sve uredu samo se nedajte kada vas nešto loše strefi.
Maloprije čuh ovu pjesmu za eurosong i mogu reći da je primamljiva za uho, lahko pjevljiva no znamo
kako to već ide u ovom takmičenju. Ništa bez komšijskih zemalja. Što se tiče tih doktora, ne trebaju mi.
Nikada nisam ni tabletu popio a samnom je sve uredu samo se nedajte kada vas nešto loše strefi.

- legenda reala
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Napokon i ja da dahnem dušom. Umorio sam se u protekla dva dana kao nikada.
ma samo gledajte na život sa realne strane ,i ne sikirajte se i sve će biti u redu ,psiha je najbitnija , a hvala bogu psihički sam ne jak nego prejak (debele živce imam , i nisam sikirljiv)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Za takve osobe nema zime. 

-
- Kontakt:
Sad moram ponovo poceti kod zubara ici da popravim 2-3 zuba i aparatic da uzmem nema gorih ljudi od zubara 

Ako imas love sta, iskoristi to na privatnog, milina, on ti cacka po zubima-ti ni ne osjetis, razmisljas o sestri sto mu pomaze goloj dok ti ovaj zube popravlja.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sad moram ponovo poceti kod zubara ici da popravim 2-3 zuba i aparatic da uzmem nema gorih ljudi od zubara

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ništa gore, odeš jednom, natovari ti još 20 puta ....Samo F.K.S !! je napisao/la:Sad moram ponovo poceti kod zubara ici da popravim 2-3 zuba i aparatic da uzmem nema gorih ljudi od zubara

- Goalgetter
- Kontakt:
Najbolja tehnika jaraneKop je napisao/la:Ako imas love sta, iskoristi to na privatnog, milina, on ti cacka po zubima-ti ni ne osjetis, razmisljas o sestri sto mu pomaze goloj dok ti ovaj zube popravlja.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sad moram ponovo poceti kod zubara ici da popravim 2-3 zuba i aparatic da uzmem nema gorih ljudi od zubara

Ne osjecas nista ..

Osim sto ti pola dana trne lice, ja nisam mogao slovo "r" rec od injekcije, nisam rijeci u skoli cijeli dan progovorio.Goalgetter je napisao/la:Najbolja tehnika jaraneKop je napisao/la:Ako imas love sta, iskoristi to na privatnog, milina, on ti cacka po zubima-ti ni ne osjetis, razmisljas o sestri sto mu pomaze goloj dok ti ovaj zube popravlja.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sad moram ponovo poceti kod zubara ici da popravim 2-3 zuba i aparatic da uzmem nema gorih ljudi od zubara![]()
Ne osjecas nista ..

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bolje je bgm sa injekcijom .. Ono je ziva patnja
Radije da nemogu pricat, nego da me boli

Radije da nemogu pricat, nego da me boli
- dr.van nostrand
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
, smjeska se ! 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- neutralan__
- Kontakt:
nedo Bog da sudi u nasoj ligi bila bi je***adr.van nostrand je napisao/la:[youtube][/youtube]
, smjeska se !

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
ima li ko iz zenice?
Na ''MojaTV'' dosla nova tri kanala i to sportska:
Arenasport 1
Arenasport 2
Arenasport 3
Sve vise i vise kanala na MojaTV...
Arenasport 1
Arenasport 2
Arenasport 3

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
- Kontakt:
sikirica je napisao/la:Na ''MojaTV'' dosla nova tri kanala i to sportska:
Arenasport 1
Arenasport 2
Arenasport 3![]()
imate li sportklub?
- moustapha
- Kontakt:
Na drugom forumu rekose da su ubacili i Arenu 4.sikirica je napisao/la:Na ''MojaTV'' dosla nova tri kanala i to sportska:
Arenasport 1
Arenasport 2
Arenasport 3![]()
Nisam kuci pa ne mogu da provjerim.
Inace, ovo je odlicna vijest i Telecoma. Do sada je sportski program bio jako siromasan.
#divovi
@kakavdanakneiskustvu
Nemamo
@moustapha nisu ubacili arenu 4,ali vjerujem da ce i nju ubrzo ubaciti.
Nemamo

@moustapha nisu ubacili arenu 4,ali vjerujem da ce i nju ubrzo ubaciti.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 2 gosta.