Ahahha pa jel realno ovo da napiše neko.Vi perete mjesec dana za igrača koji godinu nije ni termina odigrao.al hajd jbg on če sa jednom nogom prepišati ligu kako volite rećl
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
6 nastupa u A reprezentaciji... pa za ovog je i Avdija Vrsajevic bomba.....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za nasu ligu, top ime
Bio je standardan u Rijeci, otom potom kako je odigrao, tako da je sto se tice fizicke spreme sigurno u dobrom stanju
Sarajevo je napravilo nesto nevidjeno nasoj ligi, sad hoce li donijeti rezultate, to treba vidjeti
..
Sto se tice Zelje, u bilo kojem trenutku Santos ispred Hodzica. Mislim da bi Zeljo mnogo izgubio ako brazilac napusti klub
Bio je standardan u Rijeci, otom potom kako je odigrao, tako da je sto se tice fizicke spreme sigurno u dobrom stanju
Sarajevo je napravilo nesto nevidjeno nasoj ligi, sad hoce li donijeti rezultate, to treba vidjeti
..
Sto se tice Zelje, u bilo kojem trenutku Santos ispred Hodzica. Mislim da bi Zeljo mnogo izgubio ako brazilac napusti klub
Pa nije baš forma upitna,ok nije sigurno na levelu kao sto je bio nekad nekad jel logicno,ali npr i u Rijeci je imao najbolju prosjecnu ocjenu od svih igraca u ekipi kroz cijelu sezonu.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Videoton>Norwich City
Kakvi ublehaši i mitomani

Kakvi ublehaši i mitomani
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Rijeka se bori za opstanak,a plata Marija im je bila omca oko vrata.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑10 feb 2023, 20:30Za nasu ligu, top ime
..
-
- Kontakt:
Rekoh ja da ce sarajvo dovesti Vrancica. I dalje tvrdim da je mozda i najbolje pojacanje u ligi ove godine, samo da ga zalizani uspici kako treba
- ElCartel11
- Kontakt:
Utopio se u sivilo Rijeke ove sezone. Ali opet medju najboljima je bio tamo. To sto ga je Jakirovic prekrizio je bilo vjerovatno i zbog manjka motivacije. Ispasti ne mogu, a u Evropu takodje ne mogu.
Vjerovatno nije imao nikakav fudbalski izazov ili je cak sam trazio odlazak, a Jakirovic i onako radi ekipu vec za iducu sezonu u Rijeci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Otišlo se sa dosta stvari naprijed u ovoj ligi,samo smo ove sezone tacnije od polusezone sa trenerima se vratili 15 godina unazad.Nikad gora plejada trenera nije bila u ligi nego u ovom trenutku. To malo kad bi se otvorilo u onom smjeru kao sto je Zrinjski sa Jakirovicem to bi tek bio napredak,ovako 2023 godina nama treneri :Varesanovic,Mulalic,Jusufbegovic,Bosnjakovic,Jahic ,Husref itd itd treneri koji nece nikad maknut nigdje ,kad vidim imena mislio bi pocinje sezona 98/99(bez obzira sto su neki mladji ali ostali su u tom vremenu)antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 20:17Pitari pravo podigli standarde za nasu ligu. Nadat se da ce ovo bit korak ka poboljsanju lige.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ne znaju vrancic, oliveira, kyeremeh i kompanija da odredjeni klubovi imaju gigovica, kazlagica, jelica, njegomirovica itd.. 

-
- Kontakt:
Top igrac po svemu al s upitnom motivacijom za igranje na MGM Farm Areni poslije ovakve karijere
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Zar ima Mirvic i ekipa oko njega novac? Ovdje su nas ubjedjivali da je covjek sirotinja.LeonProfessional je napisao/la: ↑10 feb 2023, 20:07Svaka čast Ismiru. Veliko je ovo ime za našu ligu.
Čovjek se otvorio maksimalno.![]()
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 10 feb 2023, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma vi ste sila,baci malo pogled na nase transfere tj na ove sto sprdas i na vase haha tacno ste mizerijaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 16:29Dal Varesanovic > prime Zidane
Bosanski dinamomosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 21:44Ma vi ste sila,baci malo pogled na nase transfere tj na ove sto sprdas i na vase haha tacno ste mizerija
Top 100 UEFA rankings
Velez: 5
Sarajevo: 0
Adios

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Sad očekujem od kona neku akciju, neko halcanje oni se od muke pojedose.Oni više to ne mogu ni sakriti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 21:44Ma vi ste sila,baci malo pogled na nase transfere tj na ove sto sprdas i na vase haha tacno ste mizerija
I opet nam zavide ,a da nije nas oni bi bankrotirali davnih dana.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.