FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo kazu kone, kod njih je Mirvic kopao i rukama i nogama da ih preuzme,kad je vidio da nece moci onda kod nas dosao hahah kakvi su to mitomani,bolesnici svoje vrste.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
To su najveci debili na dunjaluku, ne znam sto se cudis. Pricaju za Vrancica da je los da nije igrao itd a svrsavaju na mrtvog Aru. I jos more primjera gdje se sami brukajumosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:12Evo kazu kone, kod njih je Mirvic kopao i rukama i nogama da ih preuzme,kad je vidio da nece moci onda kod nas dosao hahah kakvi su to mitomani,bolesnici svoje vrste.
-
- Kontakt:
Ma pojam je ovaj Vrancicev CV i za malo vece klubove od nasFKSDoGroba je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:14To su najveci debili na dunjaluku, ne znam sto se cudis. Pricaju za Vrancica da je los da nije igrao itd a svrsavaju na mrtvog Aru. I jos more primjera gdje se sami brukajumosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:12Evo kazu kone, kod njih je Mirvic kopao i rukama i nogama da ih preuzme,kad je vidio da nece moci onda kod nas dosao hahah kakvi su to mitomani,bolesnici svoje vrste.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sama ti plata može sve reći.. 180 hiljada maraka mjesečno bog temosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:18Ma pojam je ovaj Vrancicev CV i za malo vece klubove od nasFKSDoGroba je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:14To su najveci debili na dunjaluku, ne znam sto se cudis. Pricaju za Vrancica da je los da nije igrao itd a svrsavaju na mrtvog Aru. I jos more primjera gdje se sami brukajumosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:12Evo kazu kone, kod njih je Mirvic kopao i rukama i nogama da ih preuzme,kad je vidio da nece moci onda kod nas dosao hahah kakvi su to mitomani,bolesnici svoje vrste.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za komentare tipa: kazu kone, kaze ovaj ili onaj, administracija treba dijeliti banove na 7 dana. Koga uopste zanimaju te stvari?
ISMIR I LOVE YOU
Samo cekam neki opasan video predstavljanja na društvenim mrežama. Ekipa po imenima je top, nadam se da ce Mario opravdati povjerenje. U Rijeci se nije pokazao al ovo je igrač top klase, i valjda ce se pokazati kao pravo pojačanje CV mu je jeeeebeeeen. Ludih komentara ima, pa koliko su pojedinci opterećeni dalom da su i ovo uspjeli nekako povezati da i ovo ima veze sa njime. Nakon viđenog prelaznog roka, duboko vjerujem da ce igrati samo oni koji to zasluže, neće Mirva dozvoliti priču o "zaštićenim" nakon što je istresao ovolike pare. Puna podrška!! Uskoro kreće sezona, dovoljno smo se svađali sad je vrijeme da svi navijamo i bodrimo naše Sarajevo. Neko ispred televizora neko na stadionu, svakome svoje bez ljutnje. Sve bude i prođe, pa će i ovo. Toliko mi je krivo zbog ove trenutne situacije, al haj tako valjda suđeno.

Samo cekam neki opasan video predstavljanja na društvenim mrežama. Ekipa po imenima je top, nadam se da ce Mario opravdati povjerenje. U Rijeci se nije pokazao al ovo je igrač top klase, i valjda ce se pokazati kao pravo pojačanje CV mu je jeeeebeeeen. Ludih komentara ima, pa koliko su pojedinci opterećeni dalom da su i ovo uspjeli nekako povezati da i ovo ima veze sa njime. Nakon viđenog prelaznog roka, duboko vjerujem da ce igrati samo oni koji to zasluže, neće Mirva dozvoliti priču o "zaštićenim" nakon što je istresao ovolike pare. Puna podrška!! Uskoro kreće sezona, dovoljno smo se svađali sad je vrijeme da svi navijamo i bodrimo naše Sarajevo. Neko ispred televizora neko na stadionu, svakome svoje bez ljutnje. Sve bude i prođe, pa će i ovo. Toliko mi je krivo zbog ove trenutne situacije, al haj tako valjda suđeno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedna ispravka, on je bio najbolji igrač Rijeke ali su bili totalno van forme kao ekipa.kenoHZ je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:22ISMIR I LOVE YOU![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:12Evo kazu kone, kod njih je Mirvic kopao i rukama i nogama da ih preuzme,kad je vidio da nece moci onda kod nas dosao hahah kakvi su to mitomani,bolesnici svoje vrste.
Od muke se pojedoše,iskreno nije im ni lahko bgm.
Zamisli dodje ti igrač i javno kaže da igra za dzaba,volontira.
Fudbalski profesionalni klub ,a igrač igra dzaba jbt.Zamisli te zajebancija,i sprdancije od kluba.Pa kako njemu da Mulalić kaže da trci,da trenira ,da se bori.Pa to samo ima kod nas.
Došao kao na termin, ovu igram utakmicu,ovu pauziram.
Pa da je Džeko jbt imaš neki kodeks, ime ,reputaciju da ti jedan Hodzic dzaba igra.
I njima dodje sportski direktor i time se kao fali.
Ograjisali su pravo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 feb 2023, 22:28, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Vrancic je odlicno pojacanje za nas al ne treba pretjerivati sa dizanjem u nebesa. Posljednju polusezoni igrao u Rijeci koja nije mogla nikog dobiti i on je vezni destruktivac nije neko ko ce zabijati i asistirati cesto. Dobar je sve ok al loptu na zemlju i teren i utakmica ce pokazati kako ce to sve izgledati. Vamos Rajvosa
- BegovicRamiz
- Kontakt:
MortemHz a uclanio se
kako to brate moj kako to
Kad analitički istok stavi pod pritisak Vrančića, poželjet će da se vrati u Englesku...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- napoleon72
- Kontakt:
Kakav se trener mogao dovest jbt... Moglo.se hladno krenut po Marka Nikolica, Toplaka, Peteva...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
aBd da se Horde vrate da pravimo stimung.. dovoljno je ovo nekad igrac da vidi i zna gdje dolazi

Za predstavljanje ocekujem neku izvedbu crne vrane npr kako slijece na kosevo na vrancica iz tame , komentator engleski u pozadini vranciccc is a goalll

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
I dovedes lika koji od angazmana zadnjih 5 godina ima angazman ispred Rundine pekare, gdje vuce bijelo.napoleon72 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:28Kakav se trener mogao dovest jbt... Moglo.se hladno krenut po Marka Nikolica, Toplaka, Peteva...
Majstorski potez.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa prvi i jest bio želja. Ayla je govorila da je bio glavna želja, ali da jednostavno nije htio prihvatiti posao.napoleon72 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:28Kakav se trener mogao dovest jbt... Moglo.se hladno krenut po Marka Nikolica, Toplaka, Peteva...
Petev je imao žara uslove, bukvalno nemoguće za ispuniti.
Toplak je već jedna realna opcija...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
Bilo bi fora da urade neku najavu onaj zadnji level iz Super Maria, kad Mario rusi onu kornjacu i leti princezi u zagrljaj. Umjesto princeze naprave Aylah a umjesto kornjace Mulalica.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:29
aBd da se Horde vrate da pravimo stimung.. dovoljno je ovo nekad igrac da vidi i zna gdje dolazinismo mi mladost doboj kakanj, drzava je takva kakva je, i liga ali nase je sve to.. trebamo da mi valjda branimo i podrzavamo.
Za predstavljanje ocekujem neku izvedbu crne vrane npr kako slijece na kosevo na vrancica iz tame , komentator engleski u pozadini vranciccc is a goalll![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jaro nije on nikakav destruktivac, covjek je 18/19 za Norwich zabio 10 golova. A ko je pratio Rijeku znao je sto s bili losi, a sam Vrancic je bio okej u Rijeci.bordobijeli je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:26Vrancic je odlicno pojacanje za nas al ne treba pretjerivati sa dizanjem u nebesa. Posljednju polusezoni igrao u Rijeci koja nije mogla nikog dobiti i on je vezni destruktivac nije neko ko ce zabijati i asistirati cesto. Dobar je sve ok al loptu na zemlju i teren i utakmica ce pokazati kako ce to sve izgledati. Vamos Rajvosa
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:32Bilo bi fora da urade neku najavu onaj zadnji level iz Super Maria, kad Mario rusi onu kornjacu i leti princezi u zagrljaj. Umjesto princeze naprave Aylah a umjesto kornjace Mulalica.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:29
aBd da se Horde vrate da pravimo stimung.. dovoljno je ovo nekad igrac da vidi i zna gdje dolazinismo mi mladost doboj kakanj, drzava je takva kakva je, i liga ali nase je sve to.. trebamo da mi valjda branimo i podrzavamo.
Za predstavljanje ocekujem neku izvedbu crne vrane npr kako slijece na kosevo na vrancica iz tame , komentator engleski u pozadini vranciccc is a goalll![]()
![]()
Mulalic gorstak oteo princezu ajlu hahah .. evo ideje dzaba za marketing

- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.