Ima li sta veceras da se isprati?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ima li sta veceras da se isprati?
NY-Phila, LAC-Bucksi ovo je u pola 5.
Prošlo je, nemaju oni drugo izbora.
Hajde tjerao ga POR da igra povrijedjen, shvatam.
Ako se ne varam, to je najveći smrad u ligi Brooks uradio kad je ovaj već u skoku bio? Dobio je čini mi se i suspenziju neku zbog toga.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 feb 2023, 11:15Gdje je taj Payton zaradio ovu povredu koja je zahtijevala ODMAH operaciju u offsezoni?? To znaci da je kroz istu povredu igrao i za GSW.Zar ne?
Igra jer je defanzivno odlican igrac. Slicno kao sto je bio vas Tony AllenBosniaBoston je napisao/la: ↑11 feb 2023, 11:47Ne znam kako je taj Brooks još u ligi, frajer je historijski neefikasan već 5 sezona
Nisam baš siguran, šuta ispod .400 ove sezone, nije napredovao ništa godinama.Napapijri je napisao/la: ↑11 feb 2023, 11:58Igra jer je defanzivno odlican igrac. Slicno kao sto je bio vas Tony AllenBosniaBoston je napisao/la: ↑11 feb 2023, 11:47Ne znam kako je taj Brooks još u ligi, frajer je historijski neefikasan već 5 sezonaInace, ne patim od te napredne statistike, pa moze biti i da si u pravu, ali Brooks (minus njegova prgavost) je igrac za pozeljeti u svakom contenderu.
Kad si kod suta, jako cudan potez Memphisa da nista nisu ucinili na tome da dovedu nekoga ko ce biti prijetnja izvana. JJJ i Bane su dobri suteri, ali dovodjenjem jos jedne opcije bi u mnogome pomoglo i Morantu, pa i Brooksu.emir18 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 12:08Nisam baš siguran, šuta ispod .400 ove sezone, nije napredovao ništa godinama.Napapijri je napisao/la: ↑11 feb 2023, 11:58Igra jer je defanzivno odlican igrac. Slicno kao sto je bio vas Tony AllenBosniaBoston je napisao/la: ↑11 feb 2023, 11:47Ne znam kako je taj Brooks još u ligi, frajer je historijski neefikasan već 5 sezonaInace, ne patim od te napredne statistike, pa moze biti i da si u pravu, ali Brooks (minus njegova prgavost) je igrac za pozeljeti u svakom contenderu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.