Vidi ako su Azmiru kazali da ove godine nemoze ući u Evropu, onda ovi potezi mi imaju smisla, dzaba bacat pare na igrace sa kojima ces samo izborit opstanak, a ja sam misljenje da i ova trenutna ekipa može lagano izborit opstanak u pl.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:41Sta bi covjek mogao reci, nasmijati se....Kad ocekujes da dovedu "kapitalca" dovedu igraca kvaliteta kakvih vec imamo..Sa druge strane ako moze biti sta pozitivno u ovom transferu Subasica je to sto je zasticeno godiste, moze trcati to je dokazao u Zelji, borben je, ne stedi se..Kad sve saberemo i oduzmemo, realno pogledamo, europa nam je 70 % izmakla, ostaje ta nada preko kupa. Postavlja se pitanje sta dobijamo dovodjenjem nekih zvjezda ili ti igraca koji nam traze 15,000 hiljada drugi 28,000 km...opet bi bilo ti bacanje dobrih para , a ostala nam borba za opstanak....Nisam pametan, mozda vrijeme koje je pred nama pokaze da ova ekipa moze dosta bolje od proslogodisnjeg izdanja.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Gledaj, kad nesto volis onda za to nesto zelis da je dobro, uspjesno, kvalitetno itd...Tako i mi svi ovdje zelimo da potpisemo odlicne igrace, ali sa druge strane bacati ogromne pare , a da znas da ove godine to neces vratiti igranjem u europi i po meni je bespotrebno.. Uvjek sam ovdje pisao da treba forsirati i potpisati mlade igrace,dati im priliku,ali ih isto tako ne treba trpiti kao Nukica jer nema potrebe vise, pokazao je sta moze , tj. da nema kvaliteta..Hajde da damo i ovom momku priliku da vidimo sta moze...Naveo sam primjer koliko su nam tzv fudbalercine trazile platu, tako da nisam ni ja za soluciju bacanja para po svaku cjenu.Tc955 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:49Vidi ako su Azmiru kazali da ove godine nemoze ući u Evropu, onda ovi potezi mi imaju smisla, dzaba bacat pare na igrace sa kojima ces samo izborit opstanak, a ja sam misljenje da i ova trenutna ekipa može lagano izborit opstanak u pl.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:41Sta bi covjek mogao reci, nasmijati se....Kad ocekujes da dovedu "kapitalca" dovedu igraca kvaliteta kakvih vec imamo..Sa druge strane ako moze biti sta pozitivno u ovom transferu Subasica je to sto je zasticeno godiste, moze trcati to je dokazao u Zelji, borben je, ne stedi se..Kad sve saberemo i oduzmemo, realno pogledamo, europa nam je 70 % izmakla, ostaje ta nada preko kupa. Postavlja se pitanje sta dobijamo dovodjenjem nekih zvjezda ili ti igraca koji nam traze 15,000 hiljada drugi 28,000 km...opet bi bilo ti bacanje dobrih para , a ostala nam borba za opstanak....Nisam pametan, mozda vrijeme koje je pred nama pokaze da ova ekipa moze dosta bolje od proslogodisnjeg izdanja.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ova ekipa za nijansu je bolja od ove jesenje.I Ćorić i Radić djeluju mi jači na beku od Nukića i Daria. Meni se Smajlović jako dopadao, dali ga Hadžić može nadomjestiti vidjet čemo. Previše primljenih golova ja zamjeram Joviću...hoće li Milenko to ispraviti saznat ćemo uskoro.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:41Sta bi covjek mogao reci, nasmijati se....Kad ocekujes da dovedu "kapitalca" dovedu igraca kvaliteta kakvih vec imamo..Sa druge strane ako moze biti sta pozitivno u ovom transferu Subasica je to sto je zasticeno godiste, moze trcati to je dokazao u Zelji, borben je, ne stedi se..Kad sve saberemo i oduzmemo, realno pogledamo, europa nam je 70 % izmakla, ostaje ta nada preko kupa. Postavlja se pitanje sta dobijamo dovodjenjem nekih zvjezda ili ti igraca koji nam traze 15,000 hiljada drugi 28,000 km...opet bi bilo ti bacanje dobrih para , a ostala nam borba za opstanak....Nisam pametan, mozda vrijeme koje je pred nama pokaze da ova ekipa moze dosta bolje od proslogodisnjeg izdanja.
Ako se dan po jutru prepoznaje izvjesno je da hoće.
A da li je klubu stalo da potpise dobre igracei zanima me da li je Azmiru i dalje stalo do ovog kluba ili mu je ohladio tc.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:55Gledaj, kad nesto volis onda za to nesto zelis da je dobro, uspjesno, kvalitetno itd...Tako i mi svi ovdje zelimo da potpisemo odlicne igrace, ali sa druge strane bacati ogromne pare , a da znas da ove godine to neces vratiti igranjem u europi i po meni je bespotrebno.. Uvjek sam ovdje pisao da treba forsirati i potpisati mlade igrace,dati im priliku,ali ih isto tako ne treba trpiti kao Nukica jer nema potrebe vise, pokazao je sta moze , tj. da nema kvaliteta..Hajde da damo i ovom momku priliku da vidimo sta moze...Naveo sam primjer koliko su nam tzv fudbalercine trazile platu, tako da nisam ni ja za soluciju bacanja para po svaku cjenu.Tc955 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:49Vidi ako su Azmiru kazali da ove godine nemoze ući u Evropu, onda ovi potezi mi imaju smisla, dzaba bacat pare na igrace sa kojima ces samo izborit opstanak, a ja sam misljenje da i ova trenutna ekipa može lagano izborit opstanak u pl.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:41Sta bi covjek mogao reci, nasmijati se....Kad ocekujes da dovedu "kapitalca" dovedu igraca kvaliteta kakvih vec imamo..Sa druge strane ako moze biti sta pozitivno u ovom transferu Subasica je to sto je zasticeno godiste, moze trcati to je dokazao u Zelji, borben je, ne stedi se..Kad sve saberemo i oduzmemo, realno pogledamo, europa nam je 70 % izmakla, ostaje ta nada preko kupa. Postavlja se pitanje sta dobijamo dovodjenjem nekih zvjezda ili ti igraca koji nam traze 15,000 hiljada drugi 28,000 km...opet bi bilo ti bacanje dobrih para , a ostala nam borba za opstanak....Nisam pametan, mozda vrijeme koje je pred nama pokaze da ova ekipa moze dosta bolje od proslogodisnjeg izdanja.
Imam i ja vise osjecaj da je tako. Azmir je sve manje tu. nije to to vise imam osjecajTc955 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 16:05A da li je klubu stalo da potpise dobre igracei zanima me da li je Azmiru i dalje stalo do ovog kluba ili mu je ohladio tc.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:55Gledaj, kad nesto volis onda za to nesto zelis da je dobro, uspjesno, kvalitetno itd...Tako i mi svi ovdje zelimo da potpisemo odlicne igrace, ali sa druge strane bacati ogromne pare , a da znas da ove godine to neces vratiti igranjem u europi i po meni je bespotrebno.. Uvjek sam ovdje pisao da treba forsirati i potpisati mlade igrace,dati im priliku,ali ih isto tako ne treba trpiti kao Nukica jer nema potrebe vise, pokazao je sta moze , tj. da nema kvaliteta..Hajde da damo i ovom momku priliku da vidimo sta moze...Naveo sam primjer koliko su nam tzv fudbalercine trazile platu, tako da nisam ni ja za soluciju bacanja para po svaku cjenu.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Sto je ovako stanje pisao sam na pocetku godine nebih da se ponavljam, stav saveza itd itd..Azmir je tu, evidentno da je smanjeno finansijsko ulaganje, ali ova ekipa isto tako dobro kosta, tako da nije to razlog ili opcija,to je ono sto on tvrdi...Hazre je napisao/la: ↑10 feb 2023, 16:10Imam i ja vise osjecaj da je tako. Azmir je sve manje tu. nije to to vise imam osjecajTc955 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 16:05A da li je klubu stalo da potpise dobre igracei zanima me da li je Azmiru i dalje stalo do ovog kluba ili mu je ohladio tc.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:55
Gledaj, kad nesto volis onda za to nesto zelis da je dobro, uspjesno, kvalitetno itd...Tako i mi svi ovdje zelimo da potpisemo odlicne igrace, ali sa druge strane bacati ogromne pare , a da znas da ove godine to neces vratiti igranjem u europi i po meni je bespotrebno.. Uvjek sam ovdje pisao da treba forsirati i potpisati mlade igrace,dati im priliku,ali ih isto tako ne treba trpiti kao Nukica jer nema potrebe vise, pokazao je sta moze , tj. da nema kvaliteta..Hajde da damo i ovom momku priliku da vidimo sta moze...Naveo sam primjer koliko su nam tzv fudbalercine trazile platu, tako da nisam ni ja za soluciju bacanja para po svaku cjenu.
Dovodili smo mi i kojekakvih zvijezda koje su odigrale po jednu dvije utakmice ,
prema tome pustimo da vidimo valjda struka zna šta radi.
prema tome pustimo da vidimo valjda struka zna šta radi.
Novo ime u redovima Tuzla Cityja je Sedad Šubašić!
Sedad je potpisao Ugovor do kraja sezone.
Sedad je potpisao Ugovor do kraja sezone.
Ovaj Subašić je po vokaciji ofanzivni vezni i može poslužiti po meni da igra kao obavezni mladi igrač do 21 godine umjesto antitalenta Mešinovića.Ako je to zamisao onda pozdravljam transfer.
- Sutra nam gostje Cibalija u Srebreniku.Oni jesu drugi razred ali su za nas taman protivnik.Nadam se da ćemo pokazati bar onoliko kolko smo igrali u Turskoj.Ne mislim da možemo pobijediti ali više bih volio vidjeti još napretka u igri.U svakom slučaju naredna utakmica kupa u Širokom nas već uvodi u takmičenje.Neka bude sa srećom.
Momci tanko tanko je sve ovo...Sve mi liči na to da če Azmir se povuč iz TC, pustit klub svojim ljudima i sinu nek se "igraju" i da TC bude filiala Slobode u koju če se vratit i pravit evropsku Slobodu. A dobro če mu doč i 9 bodova od TC...Makar takva pojačanja dovodi, i sve kratkoručni ugovori. Skonto da šta god da uradi da če imat po 500-1000 gledaoca, da nije interesantan kao sa Slobodom, da nema "moči" itd...Možda griješim, možda nisam u pravu, al tako to sve izgleda...jer ova ekipa osim obstanka ništa drugo ne može.
Haris
Nazalost mislim i ja da ce se to na kraju desiti. Azmir u slobodi...ali nemogu da vjerujem da moze preci preko svega, ljudi mu psovali sve zivo i ti njima da se vratis. Ima valjda obraza Azmir ali eto opet neznamamkeivke je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:25Momci tanko tanko je sve ovo...Sve mi liči na to da če Azmir se povuč iz TC, pustit klub svojim ljudima i sinu nek se "igraju" i da TC bude filiala Slobode u koju če se vratit i pravit evropsku Slobodu. A dobro če mu doč i 9 bodova od TC...Makar takva pojačanja dovodi, i sve kratkoručni ugovori. Skonto da šta god da uradi da če imat po 500-1000 gledaoca, da nije interesantan kao sa Slobodom, da nema "moči" itd...Možda griješim, možda nisam u pravu, al tako to sve izgleda...jer ova ekipa osim obstanka ništa drugo ne može.
Ma ona izjava krajem godine kad je rekao jedini spas i izlaz za slobodu zove se Azmir Husić, šalje s tim neku poruku svima nama, a uz to sa ovakim "pojačanjima", nije to Azmirov način, ko ga poznaje dobro zna da to nije njegov stil...On hoče da bude najbolji, on hoče da se priča i piše o njemu, on hoče da se pita za nešto u BH fudbalu,...saznat čemo uskoro.Hazre je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:30Nazalost mislim i ja da ce se to na kraju desiti. Azmir u slobodi...ali nemogu da vjerujem da moze preci preko svega, ljudi mu psovali sve zivo i ti njima da se vratis. Ima valjda obraza Azmir ali eto opet neznamamkeivke je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:25Momci tanko tanko je sve ovo...Sve mi liči na to da če Azmir se povuč iz TC, pustit klub svojim ljudima i sinu nek se "igraju" i da TC bude filiala Slobode u koju če se vratit i pravit evropsku Slobodu. A dobro če mu doč i 9 bodova od TC...Makar takva pojačanja dovodi, i sve kratkoručni ugovori. Skonto da šta god da uradi da če imat po 500-1000 gledaoca, da nije interesantan kao sa Slobodom, da nema "moči" itd...Možda griješim, možda nisam u pravu, al tako to sve izgleda...jer ova ekipa osim obstanka ništa drugo ne može.
Haris
Mislim da je deplasirano postavljanje priče o povratku Azmira u SLOBODU.amkeivke je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:25Momci tanko tanko je sve ovo...Sve mi liči na to da če Azmir se povuč iz TC, pustit klub svojim ljudima i sinu nek se "igraju" i da TC bude filiala Slobode u koju če se vratit i pravit evropsku Slobodu. A dobro če mu doč i 9 bodova od TC...Makar takva pojačanja dovodi, i sve kratkoručni ugovori. Skonto da šta god da uradi da če imat po 500-1000 gledaoca, da nije interesantan kao sa Slobodom, da nema "moči" itd...Možda griješim, možda nisam u pravu, al tako to sve izgleda...jer ova ekipa osim obstanka ništa drugo ne može.
Svima nama je jasno da to Azmir želi međutim još nam je jasnije da Azmir nikada više neće biti ničija marioneta pa ni Slobodina.
A samo tako se može vratiti: daj PARE a mi ćemo raspolagati. To se neće desiti.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Niti ga zele u Slobodi , niti on hoce, oni imaju svoju grupu ljudi koja vodi klub. Dobro je @amkeivke "zapazio" da Azmir sta radi radi da bude najbolji i ne ide nista na pola. Sto bi rekli medalja ima dvije strane, neka nam vrijeme pokaze zasto smo ovako "skromno" usli u ovu sezonu. Sa druge strsne ovo nije losa ekipa ako pogledamo realno nase ciljeve ove sezone..Ja sam ubjedzen da opstanak ne dolazi u pitanje.Beledija je napisao/la: ↑11 feb 2023, 05:50Mislim da je deplasirano postavljanje priče o povratku Azmira u SLOBODU.amkeivke je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:25Momci tanko tanko je sve ovo...Sve mi liči na to da če Azmir se povuč iz TC, pustit klub svojim ljudima i sinu nek se "igraju" i da TC bude filiala Slobode u koju če se vratit i pravit evropsku Slobodu. A dobro če mu doč i 9 bodova od TC...Makar takva pojačanja dovodi, i sve kratkoručni ugovori. Skonto da šta god da uradi da če imat po 500-1000 gledaoca, da nije interesantan kao sa Slobodom, da nema "moči" itd...Možda griješim, možda nisam u pravu, al tako to sve izgleda...jer ova ekipa osim obstanka ništa drugo ne može.
Svima nama je jasno da to Azmir želi međutim još nam je jasnije da Azmir nikada više neće biti ničija marioneta pa ni Slobodina.
Balja drug, a sto se azmir sam cesto povezuje sa slobodom. Neznam zasto hi uopste spominje. Ko hi j.....elvirbaljic je napisao/la: ↑11 feb 2023, 10:29Niti ga zele u Slobodi , niti on hoce, oni imaju svoju grupu ljudi koja vodi klub. Dobro je @amkeivke "zapazio" da Azmir sta radi radi da bude najbolji i ne ide nista na pola. Sto bi rekli medalja ima dvije strane, neka nam vrijeme pokaze zasto smo ovako "skromno" usli u ovu sezonu. Sa druge strsne ovo nije losa ekipa ako pogledamo realno nase ciljeve ove sezone..Ja sam ubjedzen da opstanak ne dolazi u pitanje.Beledija je napisao/la: ↑11 feb 2023, 05:50Mislim da je deplasirano postavljanje priče o povratku Azmira u SLOBODU.amkeivke je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:25Momci tanko tanko je sve ovo...Sve mi liči na to da če Azmir se povuč iz TC, pustit klub svojim ljudima i sinu nek se "igraju" i da TC bude filiala Slobode u koju če se vratit i pravit evropsku Slobodu. A dobro če mu doč i 9 bodova od TC...Makar takva pojačanja dovodi, i sve kratkoručni ugovori. Skonto da šta god da uradi da če imat po 500-1000 gledaoca, da nije interesantan kao sa Slobodom, da nema "moči" itd...Možda griješim, možda nisam u pravu, al tako to sve izgleda...jer ova ekipa osim obstanka ništa drugo ne može.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Azmir sto misli to i kaze, kada ga pitas on ce i odgovoriti..Ono sto znam iz dosadasnjeg iskustva nikada nije pljunuo po sebi, principijelan je, njegov povratak u Slobodu bi znacio da pljune sam sebi u facu. Znam ga od 2010 godine, nikada se ne vraca na istu stvar, pogotovo ako to nije bilo uspjesno. Moramo shvstiti da covjek ima i privatni zivot, posao...tako da ima i tu razloga skromnije ekipe..Hazre je napisao/la: ↑11 feb 2023, 10:33Balja drug, a sto se azmir sam cesto povezuje sa slobodom. Neznam zasto hi uopste spominje. Ko hi j.....elvirbaljic je napisao/la: ↑11 feb 2023, 10:29Niti ga zele u Slobodi , niti on hoce, oni imaju svoju grupu ljudi koja vodi klub. Dobro je @amkeivke "zapazio" da Azmir sta radi radi da bude najbolji i ne ide nista na pola. Sto bi rekli medalja ima dvije strane, neka nam vrijeme pokaze zasto smo ovako "skromno" usli u ovu sezonu. Sa druge strsne ovo nije losa ekipa ako pogledamo realno nase ciljeve ove sezone..Ja sam ubjedzen da opstanak ne dolazi u pitanje.Beledija je napisao/la: ↑11 feb 2023, 05:50
Mislim da je deplasirano postavljanje priče o povratku Azmira u SLOBODU.
Nikad za nikad više neće Azmir biti gazda u Gorkom. Nije potrebno po hiljaditi put ponavljati zašto.Ova nam je sezona ovakva ali doći će sljedeća.Azmir svojim novcem izdržava TuzlaCity.Da li on visi na tribinama ili ne, to nije toliko važno.Mi se lani plasirali u Europu pa sad upali u depresiju kako to da nismo stalno u vrhu.Nismo, jer nam je rečeno da je red na duge .Zato i imamo ekipu koja je po kvaliteti za 5 ili 6 mjesto.Dosad viđenim sam prezadovoljan.Jedva čekam prave utakmice.Hazre je napisao/la: ↑11 feb 2023, 10:33Balja drug, a sto se azmir sam cesto povezuje sa slobodom. Neznam zasto hi uopste spominje. Ko hi j.....elvirbaljic je napisao/la: ↑11 feb 2023, 10:29Niti ga zele u Slobodi , niti on hoce, oni imaju svoju grupu ljudi koja vodi klub. Dobro je @amkeivke "zapazio" da Azmir sta radi radi da bude najbolji i ne ide nista na pola. Sto bi rekli medalja ima dvije strane, neka nam vrijeme pokaze zasto smo ovako "skromno" usli u ovu sezonu. Sa druge strsne ovo nije losa ekipa ako pogledamo realno nase ciljeve ove sezone..Ja sam ubjedzen da opstanak ne dolazi u pitanje.Beledija je napisao/la: ↑11 feb 2023, 05:50
Mislim da je deplasirano postavljanje priče o povratku Azmira u SLOBODU.
Živio nam naš dobročnitelj, Azmir Husić.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 11 feb 2023, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnju provjeru prije nastavka proljetnog dijela sezone Tuzla City igra u subotu.
Protivnik ekipi Milenka Bošnjakovića bit će hrvatski drugoligaš Cibalija iz Vinkovaca.
Bit će to zadnja provjera pred 1/4 finale Kupa BiH kada narednog vikenda Plavi gostuju kod Širokog.
Sedam dana kasnije Plavi će ugostiti Slogu iz Doboja, u okviru prvenstva kada i zvanično kreće proljetn trka. Za opstanak ili Evropu.
Utakmica sa Cibalijom se igra u subotu od 13 sati na Gradskom stadionu u Srebreniku.
press Služba F.K.Tuzla City
------------------------------------------------------------------
p.s.
Poštovani, ispravit ćemo našu pres službu .25.02.23. 15:00 FK Tuzla C. - FK Velež
Protivnik ekipi Milenka Bošnjakovića bit će hrvatski drugoligaš Cibalija iz Vinkovaca.
Bit će to zadnja provjera pred 1/4 finale Kupa BiH kada narednog vikenda Plavi gostuju kod Širokog.
Sedam dana kasnije Plavi će ugostiti Slogu iz Doboja, u okviru prvenstva kada i zvanično kreće proljetn trka. Za opstanak ili Evropu.
Utakmica sa Cibalijom se igra u subotu od 13 sati na Gradskom stadionu u Srebreniku.
press Služba F.K.Tuzla City
------------------------------------------------------------------
p.s.
Poštovani, ispravit ćemo našu pres službu .25.02.23. 15:00 FK Tuzla C. - FK Velež
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.