A jesi zapjenio sa ovim pravdanjima , lažeš sebe i sve ljude oko sebeHerson je napisao/la: ↑11 feb 2023, 16:16Kakav je lik ovaj opalala, malo gledam njegove komentare i nevjerovatna kolicina frustruacije preovladava u svakom od njih. Simptomaticno je da se javi samo kad treba komentarisati Sarajevo i Zrinjski. Da nisu kakvi kompleksi u pitanju, ne daj Boze? Covjek ulazi u raspravu i onda vrti jedne te iste stvari, za Zrinjski Međugorci, migranti iz Ortijesa, naguzili se geju itd, a za Sarajevo nemate stadiona i mijenjate svodnike. Zamisli, za Mirvica kaze da je svodnik, covjek koji je u Sarajevo za godinu ulozio 10 miliona za vracanje dugova i stabilizaiciju kluba, odradjen najbolji prelazni rok u historiji lige, potrosio oko milion i po maraka na obestecenja igraca plus doveo Vrancica. Pa 99,9% navijaca Veleza bi sad potpisalo da ih preuzme Mirvic, a da se rastjeraju svi oni politicari i uhljebi iz uprave. Cini mi se da ste vi par mjeseci bili bez uprave i da ste sjednicu za izbor clanova upravnog odbora zakazali poslije izbora.Malo je tu previse politike za fudbalski klub. Pametnom dosta. Za stadion i Ajlu sve ispricano vec hiljadu puta, ljudi su vec imali sastanke s njom i zena se javno izvinila svim navijacima za postupke, tako da ti je i ta prica o prozivanjima smijesna. Samo se blamiras ovim komentarima i ispadas veci klaun. Mislim nije problem ni raspravljati na neku od ovih tema, ali argumentirano. Kod tebe se svodi na ponavaljanje istih stvari u krug po stotinu puta.
Poslije hinjevaca vi ste drugi normalno , najomraženiji klubovi u bh .
Ajmo sljedeći referat , udrobi još malo laži kao pravi mitomani .
Detaljno analiziraj sve moje odgovore , i vidi svako kolko se ja javim . Tj kad se upale botovi dva najomraženija kluba u bh , sreća udjem jednom u 3 mjeseca za razliku od tebe koji visiš i živiš ovdje.
I razlika je u tome sto na postove botova kao ti i ostalih ekipe tipa Rigi ,koji svaki dan isto pise niko ne reaguje jer znaju svi da nije istina , a vas istina boli i svi reagujete na moje postove. Ako misliš da nije istina iskuliraj i cao , al boli istina zato su referati pravdanja dugi