FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Što se tiče samih dovođenja, nema šta zaista odlično. Ako je do sad Ayla dovodila, nek i nastavi. Još da je bogdo ovakvoj ekipi jedan trener normalniji..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Potvrdio Daninov sin. Aferim!
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Hahahaha jes' vala eto mu prilike da se nametne treneruvedinjo98 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 18:59Znam da FK Kaćuni dugujemo prijateljsku utakmicu jos od prije par godina. Ukoliko se odigrala tekma, pruzio bih mu priliku.ŠTA_JE je napisao/la: ↑11 feb 2023, 18:57Sastav ok, u njega ovisno o rezultatu ubacivati Dala umjesto? Čirjaka?vedinjo98 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 18:44Prosle godine, prva utakmica protiv Leotara, pocetni sastav (kad smo govorili da smo se opasno pojacali):
Dizdarevic
Hebibovic-Dupovac-Mujakic-Pidro
Djokanovic-Secerovic
Kapic-Catakovic-Suljic
Bagaric. Avramovski nije bio jos registrovan.
Sada potencijalni sastav:
Sahinovic
Mulalic-Martinovic-Serbecic-Radovic
Vrancic-Cirjak
Kyeremeh-Avramovski-Ziljkic
Oliveira.

Brate tebi treba napravit avatar s Daninom prekrizenim

Joj kad Repuh drekne s klupe, nece Vrancic znati sta ga je snaslo 
Dreknuo bi masnokosi, ali su mu opijati syebali glasnice !
Dreknuo bi masnokosi, ali su mu opijati syebali glasnice !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sjećam se, birvaktile, kad su Engleze kaznili zbog Hejsela, da su im zabranili dovođenje stranaca i transfere na četiri-pet godina, koliko već. Tad je bio Kantona glavni igrač lige. Neću reći da je Erik bio loš, ali da je imao neku konkurenciju - nije, plus mu je bilo zabranjeno igranje po Evropi, ne sjećam se baš svih detalja. Elem, neko je tu vidio grose prilik za domaće igrače, razvoj itd. Al jes đavolju mater, ili što kaže stara ratna, sarajevska uzrečica: hurca graha, gospođo! Vrlo brzo su vidjeli da od tog famoznog razvoja nema ništa. S kim ćeš se i uz koga razvijat kad si zatvoren ko konzerva, uz permanentni nedostatak kvaliteta. Jedva Englezi dočekaše kraj suzpenzije i uvezoše stranaca ko u priči, a ne može se reć da nisu stručnjaci.
To pravilo o strancima je glupo za nepovjerovat, isto kao i ovo u21 pravilo..Šatro-lafo praviš igrača, a najbolji ti budu Bilbija koji u Koreji bude na klubi, a vedete lige ti se prodaju po Tajlandu, Uzbekistanu i Nagorno-Karabahu sa opcijom povratka u matične klubove. Turska ti dođe ko Diznilend.
Ne, brajko moj... Otvori tržište, omogući protok kapitala, razmjenu ljudi i dobara, paš viđet svakojakog dobra & berićeta. A ne ko fol razvijaš domaćeg plejera... Razvijaš ti mudo Marijanovo. Ko će ga razvijat? Amar Klaudije Osim, il Husref Musemić - Tesla? Hajte, molim vas...
A Dalara nek igra kup-utakmice, a Avram prvenstvene. Pa ako se nametne, hošgeldinz snaho.
To pravilo o strancima je glupo za nepovjerovat, isto kao i ovo u21 pravilo..Šatro-lafo praviš igrača, a najbolji ti budu Bilbija koji u Koreji bude na klubi, a vedete lige ti se prodaju po Tajlandu, Uzbekistanu i Nagorno-Karabahu sa opcijom povratka u matične klubove. Turska ti dođe ko Diznilend.
Ne, brajko moj... Otvori tržište, omogući protok kapitala, razmjenu ljudi i dobara, paš viđet svakojakog dobra & berićeta. A ne ko fol razvijaš domaćeg plejera... Razvijaš ti mudo Marijanovo. Ko će ga razvijat? Amar Klaudije Osim, il Husref Musemić - Tesla? Hajte, molim vas...
A Dalara nek igra kup-utakmice, a Avram prvenstvene. Pa ako se nametne, hošgeldinz snaho.
Jel me neko trazio
90!
za ovu transfer politiku vam se mora odat priznanje, cuvajte tog Mirvica kao malo vode na dlanu, ne budite kao slobodine fukare koji su otjerale Husica i gledaj ih sad sto se valjaju u blatu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je to brate moj.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 feb 2023, 21:37Sjećam se, birvaktile, kad su Engleze kaznili zbog Hejsela, da su im zabranili dovođenje stranaca i transfere na četiri-pet godina, koliko već. Tad je bio Kantona glavni igrač lige. Neću reći da je Erik bio loš, ali da je imao neku konkurenciju - nije, plus mu je bilo zabranjeno igranje po Evropi, ne sjećam se baš svih detalja. Elem, neko je tu vidio grose prilik za domaće igrače, razvoj itd. Al jes đavolju mater, ili što kaže stara ratna, sarajevska uzrečica: hurca graha, gospođo! Vrlo brzo su vidjeli da od tog famoznog razvoja nema ništa. S kim ćeš se i uz koga razvijat kad si zatvoren ko konzerva, uz permanentni nedostatak kvaliteta. Jedva Englezi dočekaše kraj suzpenzije i uvezoše stranaca ko u priči, a ne može se reć da nisu stručnjaci.
Super Vrancic al ko ce nam trcati u ekipi, tacnije u sredini terena? Djokan bi pokrio i vjerovatno slabije trcanje Vrancica, ovako ako smo na Baltu osudjeni.. Cirjak meni nije ta pozicija.. Protiv slabijih ok Cirjak Vrancic Avram ispred, protiv jacih vec nisam siguran. Tu je mali disbalans..
Pa da. Takva postava moze protiv slabijih ekipa, ali jace utakmice (kakve su sve na pocetku), tesko da mozes odigrati s tom veznom linijom. Dok nije Balta ovaj dosao, bio je Alisah u kombinaciji, ali sada od njega nista.nokee je napisao/la: ↑11 feb 2023, 23:03Super Vrancic al ko ce nam trcati u ekipi, tacnije u sredini terena? Djokan bi pokrio i vjerovatno slabije trcanje Vrancica, ovako ako smo na Baltu osudjeni.. Cirjak meni nije ta pozicija.. Protiv slabijih ok Cirjak Vrancic Avram ispred, protiv jacih vec nisam siguran. Tu je mali disbalans..
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mi moramo imati igru. To ako ne budemo imali, pissaj sve. Džaba i Vrančić ako nema sloge na terenu, organizovanosti, uigranosti i filozofije. Trener je pola tima. Da je tu recimo Jakirović, bio bih optimističan, ovako nisam. Prošla su vremena, čak i ovdje, kad si mogao samo nabiti fizičku spremu i dobijati tekme.
Ima DV10, on ce to sve nama buraz. Da mu Allah podari lijepog zdravlja, pa da uzmemo milione, ionako ga prati pola Evrope kako rekose upuceni...nokee je napisao/la: ↑11 feb 2023, 23:03Super Vrancic al ko ce nam trcati u ekipi, tacnije u sredini terena? Djokan bi pokrio i vjerovatno slabije trcanje Vrancica, ovako ako smo na Baltu osudjeni.. Cirjak meni nije ta pozicija.. Protiv slabijih ok Cirjak Vrancic Avram ispred, protiv jacih vec nisam siguran. Tu je mali disbalans..
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
A Balta vec prekrizen ovdje koliko vidim. Osudili vec covjeka kao flopa jer mu je debi bio protiv sahtara u formaciji gdje je njihov pressing citav isao na njega. Vise bih rekao da je bio zavaljen al otom potom. Mozda jeste flop, mozda nije. Vidjet cemo.
jako mnogo ocekujemo od igraca iz druge poljske lige ciji odlazak ksu slavilii isti

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Aduka87, belosevic23, bordobijeli, Burberry46, edgarallanpoe04, Haksss, hase73, HordasFks, juka55, miguelramos, nedimmmm1337, Posejdon, rimljanin90, Tarapi i 68 gostiju.