Šta bi tek bilo da je Toney igrao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ako popusi od Sitija yebaji ga? Od Sitija koji je u zadnjih 5 godina imao 450 bodova?
Sta ima veze ,momak je mlad ,istu tu ekipu je na strani skolovao upravo Saliba jos im i gol dao
‘Was Gerrard’s slip our fault?’- Guardiola
Bitnije je to da je Saliba izgubio deset zračnih duela, ne znam što ovo postavljaš, apsolutno nebitna stvar.
Za par godina ce na kraju sezone sve ove kontroverzne situacije pregledati i oduzimati ili dodavati poene. Na kraju ce biti da nakon zavrsene sezone ne znas 100% ko je prvak i ko ispada dok se ne odradi sve. Kako bi to glupo izgledalo, ali nista me ne cudi od ovih levata
Pa I nisam nikako, fino ti pise u drugo dijelu posta.
Cudi me da nisi vidio jucer, odmah sam ovdje napisao da mi lici na ofsajd Norgaarda
Prekršaj maupaya nad Gabrielom u 16 metara protiv Evertona?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 09:39Kriminalna hobotnica FA i njihov pulen Lee Mason ponovo na vrhuncu zadatka.
Zanimljivo da smo oštećeni u svakoj utakmici u kojoj smo izgubili bodove osim protiv Evertona.
Čist gol poništen protiv Manchestera na OT, penal nije sviran protiv Newcastlea, crveni za Lyanca protiv Sotona, evo sad ovo, baš zanimljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.