Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kaunas
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Kaunas » 11 feb 2023, 20:42

Al kako policija i narod odbijaju bubrege ovima sto su krali u ovim mjestima pogodjenim zemljotresom. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 feb 2023, 20:45

alemsa je napisao/la:
11 feb 2023, 17:35
bavariapivo je napisao/la:
11 feb 2023, 17:10
bombaysaphire je napisao/la:
11 feb 2023, 16:24
Top 10 evropskih aerodroma po broju putnika u 2022 godini :

slika

Kakav pad Frankfurta :shock: :shock: :shock:
Kad je Stambol postao najjači u Evropi?
Pa najjaca konekcija Evrope, Afrike i bliskog istoka. Egipcani recimo iz Usa svi idu preko Istanbula
Sletio ljetos na ovaj istanbulski aerodrom izgubio se, imao sam osjecaj da je milion ljudi na jednom mjestu.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 feb 2023, 21:12

Da, plus im je karta obicno jeftinija, plus ti daju dva besplatna velika kofera (od 22kg), plus ti daju sve prenijet bukvalno (logicno nece pistolj i to) . Prenosio sam rakiju (preko 10 litara), nozeve, suho meso, sudzuku, ma you name it, nikad s njima problem, niti te ko sta pita. Dok su mi preko Minhena (Lufthansa) sve zivo pregledali u torbama, da nadju bilo sta oduzimaju

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 11 feb 2023, 21:24

AlanSmith14 je napisao/la:
10 feb 2023, 20:13

Evo ako neko hoće pogledati na temu građenja i zemljotresa.

Profesor i bivši dekan GF Sarajevo (za vrijeme mog studija). Najveći stručnjak iz ove oblasti sasvim sigurno kod nas. Imao sam čast da mi ovaj čovjek predaje 4 predmeta od koji je jedan baš bio ''Aseizmičko građenje'' na Master studiju.
I jedna od najvećih peka na faxu. Redovno studente ubaro' sa 54 boda. Ako ti fali bod za nešto nemoj mu džaba ići, samo ti može skinuti još.

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 11 feb 2023, 21:30

ima li negdje prijenos koncerta Milice Pavlović?

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 11 feb 2023, 21:41

šta sad da gledam: Doru ili Senoritin koncert u Nišu?

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 11 feb 2023, 21:43

Arvid je napisao/la:
11 feb 2023, 20:34
matanisunje je napisao/la:
10 feb 2023, 20:40
kad je koncert Nede Ukraden?
Šta su ovo prijavili u Zagrebu Jaranov nestanak? :shock:
jel me to ti zayebavaš? :cry:
edit: ipak je živ, pronađen u kafiću, hvala Bogu!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 11 feb 2023, 23:17

Kaunas je napisao/la:
11 feb 2023, 20:45
alemsa je napisao/la:
bavariapivo je napisao/la:
11 feb 2023, 17:10

Kad je Stambol postao najjači u Evropi?
Pa najjaca konekcija Evrope, Afrike i bliskog istoka. Egipcani recimo iz Usa svi idu preko Istanbula
Sletio ljetos na ovaj istanbulski aerodrom izgubio se, imao sam osjecaj da je milion ljudi na jednom mjestu.
Najjači je onaj semafor sa letovima.

U kakve sve vukojbne lete po Africi, ne možeš vjerovati :D
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 12 feb 2023, 00:28

kraljttbvb je napisao/la:
11 feb 2023, 23:17
Kaunas je napisao/la:
11 feb 2023, 20:45
alemsa je napisao/la:

Najjači je onaj semafor sa letovima.

U kakve sve vukojbne lete po Africi, ne možeš vjerovati :D
Ethiopian Airlines planira proširiti svoje poslovanje u jugoistočnoj Evropi s balkanskim tržištima na svom radaru. Govoreći na nedavno održanoj New Air Gateway konferenciji u Ljubljani, Saba Kassaye, regionalni menadžer Ethiopian Airlinesa za Austriju i istočnu Evropu, koja pokriva Mađarsku, Češku, Poljsku, Slovačku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu, Hrvatsku, Crnu Goru i Ukrajinu, rekao je: “Trenutno koristimo Beč, Atinu, Istanbul i Cirih za pokrivanje ovih tržišta. Imamo veliku viziju, posebno za naše širenje u Evropi i jugoistočnoj Evropi. Što se tiče destinacije, moraćemo da vidimo, ali imamo listu zemalja koje planiramo da proučavamo i otvorimo u regionu”. Gospođa Kassaye je dodala: „Želimo povezati Afriku sa svijetom i želimo se proširiti izvan Afrike. Trenutno je naša ekspanzija fokusirana na Evropu i Ameriku, ali i, naravno, unutar Afrike, posebno na veće zemlje. Naša strategija je širenje širom svijeta”.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 12 feb 2023, 01:58

alemsa je napisao/la:
11 feb 2023, 21:12
Da, plus im je karta obicno jeftinija, plus ti daju dva besplatna velika kofera (od 22kg), plus ti daju sve prenijet bukvalno (logicno nece pistolj i to) . Prenosio sam rakiju (preko 10 litara), nozeve, suho meso, sudzuku, ma you name it, nikad s njima problem, niti te ko sta pita. Dok su mi preko Minhena (Lufthansa) sve zivo pregledali u torbama, da nadju bilo sta oduzimaju
U Evropi su poostrili dramaticno, barem sto se tice prtljaga koji nosis u avion. Ja prije ponesem jbt u prsluku 10 parfema do 100ml, a sad mi u Njemackoj zena trazila 5min neku tecnost, sve dzepove jakne izvalila, te nasla malu probu od par ml parfema. I jos kao dzek kaze, ma ajde mozes to prenijet... :rol:

Isto je i u Londonu. Jbt zivot, covjek samo sto mi nije poceo otvarat vosak za kosu ili bradu da vidi sta ima unutra. :crazy:

Jedino u Barceloni nisam imao nikakvih problema. Bukvalno ponio onih nekakvih suvenira pun qrc, a sve ostro i veliko u pm. Drug zaboravio u hotelskoj sobi, a posto smo letili razlicitim avionima, ja morao sve ponijet. Niko ni da pogleda.

Medjutim,ovo sto ti pricas za prtljagu koja ide u nosac aviona ne pregleda aviokompanija, nego zaposlenici granicne policije i aerodroma.(kao i ovu za kabinu). Dole mozes ubacit sta hoces, te je jedini nacin "padanja", da te uhvate na carini, nekim random checkom ili ako si im sumnjiv. Sto se tice Evrope, najgori su oko zivotinjskih proizvoda.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 feb 2023, 04:20

AshburtonG je napisao/la:
12 feb 2023, 01:58
alemsa je napisao/la:
U Evropi su poostrili dramaticno, barem sto se tice prtljaga koji nosis u avion. Ja prije ponesem jbt u prsluku 10 parfema do 100ml, a sad mi u Njemackoj zena trazila 5min neku tecnost, sve dzepove jakne izvalila, te nasla malu probu od par ml parfema. I jos kao dzek kaze, ma ajde mozes to prenijet... :rol:

Isto je i u Londonu. Jbt zivot, covjek samo sto mi nije poceo otvarat vosak za kosu ili bradu da vidi sta ima unutra. :crazy:

Jedino u Barceloni nisam imao nikakvih problema. Bukvalno ponio onih nekakvih suvenira pun qrc, a sve ostro i veliko u pm. Drug zaboravio u hotelskoj sobi, a posto smo letili razlicitim avionima, ja morao sve ponijet. Niko ni da pogleda.

Medjutim,ovo sto ti pricas za prtljagu koja ide u nosac aviona ne pregleda aviokompanija, nego zaposlenici granicne policije i aerodroma.(kao i ovu za kabinu). Dole mozes ubacit sta hoces, te je jedini nacin "padanja", da te uhvate na carini, nekim random checkom ili ako si im sumnjiv. Sto se tice Evrope, najgori su oko zivotinjskih proizvoda.
Da, ali fazon je let, Houston-Istanbul-Sarajevo i obrnuto. U Sarajevu nikad nisam imao problema, onaj me pita imas li sta za prijaviti, kazem nista on kaze u redu i vozdra, niti provjera niti bilo sta, tako mi je i u Houstonu. Dok kad sam eto letio Lufthansom imo sam Houston-Minhen direktan let pa Minhen Sarajevo, a kad sam se vraco Sarajevo-Minhen, Minhen-DC pa DC -Houston, e u Minhenu su me peglali zbog ruksaka, pa u DC-u, sam moro prtljag i sve. Jednom mi je u Austriji ili je negdje u Usa Chicago ili New York slagat cu ti, znam da sam se vraco preko Beca, otkazan mi bio let pa moro spavati, imo 10 litara rakije i mozda par pravih kiselih i otvorise mi torbu, i krenu lik da otvori kiselu kad ono cuje da poce "ccc" kaze uredu je kisela, bas potrefio kiselu :rol:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 12 feb 2023, 08:59

AshburtonG je napisao/la:
12 feb 2023, 01:58
alemsa je napisao/la:

Jedan moj klijent ocu u Njemačkoj nosio 2 glavuše iz Sarajeva , normala sve prošlo :rol: :rol: :rol:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 feb 2023, 09:25

Ovo ili pobjeđuje ili će biti debakl

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 12 feb 2023, 09:28

je li je moguće da nigdje nije bio prijenos koncerta Milice Pavlović?

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 12 feb 2023, 09:45

FoSte95 je napisao/la:
12 feb 2023, 09:25

Kakav trash, trollanje eurosonga nije nista novo. Ali najjaci su mi pseudo intelektualci kad im kazes da je sranje - "kako ne shvatas? To je dokaz koliko smo glupi, ovo je savršena satira na situaciju u društvu " :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 feb 2023, 10:21

matanisunje je napisao/la:
12 feb 2023, 09:28
je li je moguće da nigdje nije bio prijenos koncerta Milice Pavlović?
:kafa:
https://vm.tiktok.com/ZMYMV8fs9/
15.10.2013.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 feb 2023, 10:24

Surreal je napisao/la:
12 feb 2023, 09:45
FoSte95 je napisao/la:
12 feb 2023, 09:25

Kakav trash, trollanje eurosonga nije nista novo. Ali najjaci su mi pseudo intelektualci kad im kazes da je sranje - "kako ne shvatas? To je dokaz koliko smo glupi, ovo je savršena satira na situaciju u društvu " :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Te stvari obično i najbolje prođu kod publike hahaha

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 feb 2023, 10:37

Ovo nema šanse da pobjedi, žiri će ih vratit na fabričke mada će vjerovatno kod publike dobit dovoljno da peodju u finale
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 feb 2023, 10:39

kad nemas apsolutno nikakvog talenta jedino ti preostaje da se glupiras, pa ako prodje - prodje
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.