U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Krdžalić strijelac za Olimpiju
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Haha. Polahko.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 16:22Ja nigdje to nisam napisao, niti sam spomenuo Sinana, niti da se slažem sa tim šta je napisao.
Po treci put, ja sam samo napisao da je Hasancic odlican trener.
Sto se tice Hasancica. Ne mogu nista reci, ali ako ti tako kazes za njega, to je onda super.
@igrajlopte 🐦
Golman Javora Manojlović(2002) proglasen kao najbolji igrac prošlog kola srpske Superlige.To mu je bio i debi ....branio za U19 BIH
Čuić strijelac za radomlje.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
U Savezu Slovenije pise Sosic dao gol
vidi se fino da je Sosic ubacio i Cuic glavom dao.
Faris Dzevahiric potpisao i zvanicno za Domzale. sad smije igrati za nija.
Nakon Denisa Dizdarevica, Bege Kujrakovica i Nadira Ajanovica, poziv od aktuelnih bh. reprezentativaca u selekciju Austrije je dobio i Ensar Music.
@igrajlopte 🐦
@igrajlopte 🐦
U17
0-0 vs Albanije
0-0 vs Albanije
Ovo je tema nasih mladih igraca, a jok otpadnika.
Taman. Na nulu. Kao i u svakoj reprezentaciji. Iks, neporazen na papiru.
@igrajlopte 🐦
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dobro im ide od ruke ovaj pokušaj da zgade momcima iz dijaspore reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Između ostalog, samim tim više mjesta za talente Željezničara iz Banja Luke, Borca, Brodarca i sličnih.
Između ostalog, samim tim više mjesta za talente Željezničara iz Banja Luke, Borca, Brodarca i sličnih.
Trenutno korisnika/ca: Maroon1946 i 43 gosta.