FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cirjak,besim,mustafic i mozda radovic....ostali klupa
Vrančić gleda i ne vjeruje, što mu ovo treba u životu 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Imati ovakav tim i igrati ovako je sramotno. Ako ekipa sta i uradi bice na individualni kvalitet, nisam vidio smislenu akciju

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- f0rest1946
- Kontakt:
Ovo je skoro druga postava..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa neće ostali ni igrati, ja uopće ne očekujem puno od rezervi. Mustafić je bio dobar ali neće ni on prvu igrati sigurno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
nebitno je ko igra, mora postojati neki sistem, da vidis na ternu neki rukopis, kod rige vidis tacno kako napad ide i kako se igraci krecu kod nas isto da je rižu neko na teren prosuo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- JavierBosnia
- Kontakt:
belosevic23 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 16:18Mustafic igrac manje u nasoj postavi, momak stvarno nije kalibar za prvi tim.
I ovako nam je za sve

Dvije strane, dva pogleda, crno bijelo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mustafić je samo dobar presing radio, sve ostalo nije radio.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2023, 16:22belosevic23 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 16:18Mustafic igrac manje u nasoj postavi, momak stvarno nije kalibar za prvi tim.I ovako nam je za sve![]()

Ramic je ozbiljan kandidat za prvih 11.
Gruzijac cirkuzija, sebičniji je od Dala.
Pa kako ce igrati. S klupe se samo čuje igraj i bez faula. Svi napreduju mi tapkamo. Totalni fudbal, tika taka. A kod nas Cviko za Insignea kaze pusti ga ne zna hahahah
Mi nikada odustati necemo...
- Osttribine
- Kontakt:
Ne znam sada koliko ce od ovih sto su na terenu biti u prvih 11, ali ovo sto su za ovih 45 minuta prezentovali je rang liger Federacije, kao i ovi "strucnjaci" na nasoj klupi koji se dernjaju cijelo poluvrijeme POMJERAJ, NE ISPADAJ i BEZ FAULA, kakvi mislioci i strucnjaci. I onda im muka kad kakav trener iz inostranstva zaluta u ovu nasu ligu, ko biva ne treba nam, imamo svoje strucnjake.
Sto se streama tice, na ovom nasem linku preko nase klupske stranice ja nemam nikakvih problema, nista nije stopalo.
Sto se streama tice, na ovom nasem linku preko nase klupske stranice ja nemam nikakvih problema, nista nije stopalo.
Zar vi stvarno ocekujete neku igru sa ovim ljudima na klupi? Sve dobro sto se uradi, to ce biti na individualni kvalitet i kraj price. Dovoljno je samo cuti savjete i sugestije sa klupe...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni je bio ok za razliku od ostalih, Čirjaka bi najviše izdvojioJavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2023, 16:22belosevic23 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 16:18Mustafic igrac manje u nasoj postavi, momak stvarno nije kalibar za prvi tim.I ovako nam je za sve![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dovodjenje Radovica kojeg ste velicali ovdje je glupost,svaki nas junior moze odigrat isto. Dzafic kako sam rekao prije smjesan igrac u svakom pogledu,apsolutno nista pokazao nije od kada je dosaobelosevic23 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 16:18Smislene akcije za 45 min nisam vidio, Radovic šupalj nazad, preko pola i ne ide. Hamza nije primio lopte, vezni red ne postoji, nisu ni jednu loptu prenijeli. Dzafic dizel, Mustafic igrac manje u nasoj postavi, momak stvarno nije kalibar za prvi tim. Ovo dovikivanje u rangu druge lige federacije. Pola igraca ne zna osnovna kretanja bez lopte
Ide sad preokret . . . Kad HIN sad začeramo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Objektivac1946
- Kontakt:
Jadan Guli kad mu Repuh s klupe viče "Džuli džuli go bek"
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
I "gledaj loptu"Osttribine je napisao/la: ↑12 feb 2023, 16:25Ne znam sada koliko ce od ovih sto su na terenu biti u prvih 11, ali ovo sto su za ovih 45 minuta prezentovali je rang liger Federacije, kao i ovi "strucnjaci" na nasoj klupi koji se dernjaju cijelo poluvrijeme POMJERAJ, NE ISPADAJ i BEZ FAULA, kakvi mislioci i strucnjaci. I onda im muka kad kakav trener iz inostranstva zaluta u ovu nasu ligu, ko biva ne treba nam, imamo svoje strucnjake.

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Haksss, mercurial, nedimmmm1337, pierce, rimljanin90, Rule_hz, Seipronto, zagorski i 95 gostiju.