English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Koliko moraš bit jadan na skali od 0 do Pep Guardiola da ovo izjaviš za medije

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nervozan je jer zna sta odluka FA može da mu uradi od karijere
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Koliko je nisko pao, sam sebe blati ovih dana i pisa se na lik i djelo.
Od varijante sa gromovnikom Rashom u spicu te prodornim Garnachom na krilu, ETH se ipak odlucio za onu sa utegom Weghorstom.
Mozda i zabije koji do kraja sezone, al' za ovu hrastovinu i bolnica Martial dodje kao ozbiljan napadac.
Mozda i zabije koji do kraja sezone, al' za ovu hrastovinu i bolnica Martial dodje kao ozbiljan napadac.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Treba znati i koristiti napadaca. Ti dvometrasa imas a nisi mu nabio 2 solidna centarsuta u 500 minuta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od 4 raspoloziva beka, jedino Shaw zna centrirati, dok mu se ne upale guzovi.
Sto se krilnih igraca tice, Rašin trademark je finta, ulazak u sredinu i sut, dok je Sancho u dresu Uniteda jos nedefinisan kao i onaj Robben za siromasne.
Za kvalitetne ubacaje prije svega trebas ofanzivne bekove, nesto od cega je Jirgen zivio i ubirao plodove.
Ovo cime ETH raspolaze je jako tanko, u tom pogledu.
Sto se krilnih igraca tice, Rašin trademark je finta, ulazak u sredinu i sut, dok je Sancho u dresu Uniteda jos nedefinisan kao i onaj Robben za siromasne.
Za kvalitetne ubacaje prije svega trebas ofanzivne bekove, nesto od cega je Jirgen zivio i ubirao plodove.
Prema tome, moglo se i prije dovodjenja Wouta zakljuciti da on tu nema sta raditi.Asteriks je napisao/la: ↑12 feb 2023, 15:26Od 4 raspoloziva beka, jedino Shaw zna centrirati, dok mu se ne upale guzovi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bilo je ocito daj sta das i sad Wuršt gubi pluca na nekakav presing te setnje po ofsajdu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav antifudbal Manchestera, ljudi bolji 5x, i opet će ovi nekako zabiti do kraja.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 16:38Kakav antifudbal Manchestera, ljudi bolji 5x, i opet će ovi nekako zabiti do kraja.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Strašno loša sezona generalno, mi redsi smo to spominjali, ali su nas napali da je to jer smo mi loši
Ne pamtim ovoliko loših i negledljivih utakmica.

Ne pamtim ovoliko loših i negledljivih utakmica.
Webb otkako dodje ovim crvenim smradovima se sve priznaje, imagine my shock
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Osjeti se napredak na tabeli doaskom Webba
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Rasho wc nivo.
Kakav mentalitet kluba. Bravo Eriče, bravo Marcuse. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
United osvaja
Howard Webb, te dvije rijeci se ne mogu dovoljno naglasiti
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 4 gosta.