Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Potrazi je na Transfermarktu, i ja je ovdje odavno trazim, al nemogu naciPrincipatus je napisao/la:Nego moze li mi neko pomoci da se snadjem na ovom forumu? Novi sam clan.
Trazim temu "Edin Dzeko".
E kako sad da predjem sa ove teme ovdje, dakle "hrvatski i srpski reprezentativci su objektivno najbolji" na tu koju trazim? Imali neka puljka?
A ti onda izadji i trazi temu ili drugi forum gdje se pise o onima koji tebi pasu.Ili ti manje dobrim igracima.marconato je napisao/la:Ja sam takodje malo zbunjen...udjem na temu 'Edin Dzeko', kad ono pise se o najboljem igracu vasione...
E bas od tog tipa temu trazim, Edin Dzeko Fussballgott, bog fudbala, kako ga ovdje zovu, poslije sto je poharao Bundesligu. Moze li link jarane?marconato je napisao/la:Ja sam takodje malo zbunjen...udjem na temu 'Edin Dzeko', kad ono pise se o najboljem igracu vasione...
Ma ne nego samo Fussballgott Edin Dzeko, pa napisao sam gore.marconato je napisao/la:Jel' i Ailton recimo tvoj covjek? On je takodje poharao Bundesligu...
@Marocantomarconato je napisao/la:@principatus
jel' to onaj sto je dao 2 gola Unitedu, jedan preko diva Evre, a drugi stoperskom paru Carrick - Flatcher ?!
Goalgetter je napisao/la: A jel marocanto onaj forumas koji mi konstantno ide na k...
Bravo,dobro si uocio.Mada ima onih koji ga brane samo zbog klupskog obiljezlja.Onima kojima ne pase vecinom su rezervisti i to satro objektivni,ova manjina nasi su kontrasi.koji ne znaju jesu li posli i o'sli.STEVIE je napisao/la:neznam koji su gori pljuvatori - ovi "domaci" ili ovi sto preferiraju sve prekodrinasko.. prekodrinase i nekako mogu razumjeti, ipak je to ljubomora - al' ove domace nikako
to je to! samo neznam sta administracija foruma (ne)radi na ovoj temi, ovdje ima toliko spama i seratora s hinjskom agendom koji jedva cekaju svaku priliku da popljuju dzeku da mi se ponekad i neda otvoriti temu o najboljem igracuharishp je napisao/la:Bravo,dobro si uocio.Mada ima onih koji ga brane samo zbog klupskog obiljezlja.Onima kojima ne pase vecinom su rezervisti i to satro objektivni,ova manjina nasi su kontrasi.koji ne znaju jesu li posli i o'sli.STEVIE je napisao/la:neznam koji su gori pljuvatori - ovi "domaci" ili ovi sto preferiraju sve prekodrinasko.. prekodrinase i nekako mogu razumjeti, ipak je to ljubomora - al' ove domace nikako
Dzeko je made in BIH original,nije ga China proizvodila.
i kako god okrenes najbolji je.Objektivno,subjektivno zaboli me ona stvar.
Kome ne pase nek se obrati upravi vodovoda.
2009 kada su osvojili u 2.polusezoni zabio 21 go jbtGoalgetter je napisao/la:@Marocantomarconato je napisao/la:@principatus
jel' to onaj sto je dao 2 gola Unitedu, jedan preko diva Evre, a drugi stoperskom paru Carrick - Flatcher ?!
Da to je taj Dzeko, koji je 3 puta zabio odbrani, koja je najmanje golova primila (poslije Chelsea).
I mislim da je taj Dzeko, koji je zabio ''samo'' 26 golova, pa u drugoj sezoni ''samo'' 22, pa onda 10 u prvom dijelu, i onaj sto je izabran za najboljeg igraca ''slabe'' Njemacke Bundeslige, i koji je cini mi se oko 5-6 puta zabio slabasnom klubu Minhenskom Bayernu. I onaj Dzeko koji je bio 2 strijelac kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koje i nije toliko vazno.
A jel marocanto onaj forumas koji mi konstantno ide na k...
Nisam znao da je definicija 'pljuvanja' i 'spustanja' ne slagati se s konstatacijom da je Dzeko najbolji igrac ex yu...Principatus je napisao/la:Ma dobro kod pojedinih znamo zasto su tu da objektivno kritikuju.
Ali sama cinjenica da dolaze na ovu temu, prate utakmice Dzeke itd, pokazuje da se za dobrim konjem prasina dize. Jer da nije tako dobar, nebi dolazili i toliko truda investirali da ga spuste.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot] i 45 gostiju.