FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rano se pocelo pisat o najboljem prelaznom roku i nekoj borbi za Evropu. Za mjesec dana cemo opet pljuvat pola pridoslica, na ljeto novi remont ekipe. Vec vidjeno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
E grehote da se u Antlaliji spremaju,ovo nije ni za pomocnog kod Zetre. Žali bože para za hotele.
Kurc.u nevaljamo...
Kurc.u nevaljamo...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobro je ovo, samo neka se ovako nastavi i stoka će uskoro letjeti iz kluba.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ljudi se zbog ovog nerviraju? Kako ste ludi sviju mi 

FK Reorganizacija
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma skontat će da na ovakvu ekipu ide Toplak, Karoglan i Sl, pa ćemo proigrati.
Prvo su skontali da nema hljeba bez kupovine igrača, sad će skontati i ovo za trenera.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dal se uzeo na zub, niko ovdje ništa ne pokazuje. Švr.aje se na crnji, nisu ništa pokazali do sada.
Jel to znaš nešto što mi ne znamo?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:00Ma skontat će da na ovakvu ekipu ide Toplak, Karoglan i Sl, pa ćemo proigrati.
Prvo su skontali da nema hljeba bez kupovine igrača, sad će skontati i ovo za trenera.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Biće da su nam i ovi prejaki.. kao i Shakhtar.
Treba tražiti protivnike po mjeri, možda FK Jug.
Treba tražiti protivnike po mjeri, možda FK Jug.
The saddest thing in life is wasted talent.
A jbt moze li se ista skontat unaprijed, mora li se prvo izgubit pola godine na bespotrebne eksperimente...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:00Ma skontat će da na ovakvu ekipu ide Toplak, Karoglan i Sl, pa ćemo proigrati.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Uhljupe ODLAZI! Ili gospon Mirvic necete ovu godinu vidjeti europe. Garantujem zivotom
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Samo da se slušaju povici sa naše klupe, ne treba puno da se skonta kakav je ovo amaterizam. Pa na terminu se više govori
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Nevj koliko pogresni pasova i to sve u opasnoj zoni, evo 20 min pokusavju kroz pas da iznesu loptu i nema šanse uvijek neko pogriješi.
Ojj pa niko ništa Allahami
Šahinović ne pamtim kad je sta odbranio
Šahinović ne pamtim kad je sta odbranio
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
Normalno da nece, ni bolji trener ne bi izborio Evropu u trenutnoj situaciji. Ovoliko igraca odjednom ni Guardiola ne moze uklopit. Da ne pricamo o konkurenciji, od 4 mjesta koja idu u Evropu (i to ako kup osvoji neko iz top3), dva su vec rezervisana.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:02Uhljupe ODLAZI! Ili gospon Mirvic necete ovu godinu vidjeti europe. Garantujem zivotom
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma logično razmišljanje. Ayla je skontala fazon za igrače, i nema šta, mora se reći da sa te strane nismo nikad bolje funkcionisali. Sad će skontati da nam treba i trener kako treba, tako da otprilike do iduće sezone ćemo moći normalno funkcionisati.H8Z7 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:01Jel to znaš nešto što mi ne znamo?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:00Ma skontat će da na ovakvu ekipu ide Toplak, Karoglan i Sl, pa ćemo proigrati.
Prvo su skontali da nema hljeba bez kupovine igrača, sad će skontati i ovo za trenera.![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Al sudija je legenda

Ovo penal hahahaha
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mosarajvosa83, Rule_hz i 56 gostiju.