FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema se sta reci. Lazni prandeli. Igra se zasniva na hajmo Dal … jeste vi ljufi realni? Sta ocekujete od bilo koga da se sastavi s loptom? Ovdje se nista nije radilo odnosno jeste da je uhljup izveo namjerno losu postavu prvo poluvr da bi druga morala biti bolja… jadno i da je Dal od sjene se odbija i prodaje tunele ima potpunu slobodu ko da je Mesi.. ja prvi ne bi da sam igrac htio ucestvovati u ovome.. fuj, nisam nikakav strucnjak doslo mi je da povratim gledajuci ovu patnju … nista ni s cim.. mirvicu ako citas ljubj te brat za tvoje dobro… makni ovu neznalicu. Dosad sam tvrdio da ostane jer je kasno, ali nije.. treba nam pozitivan sok 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- belosevic23
- Kontakt:
Mlad igrac u evropi je 17-19 godina, on sa 24 vec treba da bude koliko-toliko formiran igrac. Doveden je kao pojacanje iz luxembruga
Mirza cijelu utakmicu:
Još bi dodao: Guraaaaajjj
Još bi dodao: Guraaaaajjj
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Koliko god nesta lose izgledalo u ekipi, ovde ce to 10* vise i gorim predstaviti, samo da bi sebe opravdali i taj svoj bojkot.
Isto onda kad je i Vinko bio, nema sta mu se nije zamjeralo jer eto ne moze on husrefa zamjeniti.
Sreca pa nece biti na stadionu ovi bojkotasi, mozda ce biti ljepse gledati FkS.
Isto onda kad je i Vinko bio, nema sta mu se nije zamjeralo jer eto ne moze on husrefa zamjeniti.
- feniksptica
- Kontakt:
Saaam
Ajj
Probaaaj
Bez Faaaula
Ajj
Probaaaj
Bez Faaaula
Bilo je mnogo glupih postova al da neko uporedjuje Vinka i ovo cudo sto se trenerom naziva je najgluplje do sadZipSarajevo je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:31Koliko god nesta lose izgledalo u ekipi, ovde ce to 10* vise i gorim predstaviti, samo da bi sebe opravdali i taj svoj bojkot.
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 12 feb 2023, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Najbolji klub na balkanu u reorganizaciji!
Fk nazadak
Fk nazadak
- Objektivac1946
- Kontakt:
Nece se na ovaj sistem ni Vrancic proslavit,bit ce ko sa Tinom "nema sa kim". Previše je ovo unutra za jednog takvog igraca
Sredina je izgubila odlaskom Andreja u ovom rosteru nema takvog profila igraca nazalost da trkom pokrije ove ostale.
Teški disbalans je u toj vezi,od par kvalitetnih igraca koji nemogu skupa jel su slicni,do par losih koji smetaju ovim boljim.
Pohvale pojedinacno za igru Cirjaka u prvom,Ziljkica u drugom,to jedino pozitivno,ekipno nula bodova.
Sredina je izgubila odlaskom Andreja u ovom rosteru nema takvog profila igraca nazalost da trkom pokrije ove ostale.
Teški disbalans je u toj vezi,od par kvalitetnih igraca koji nemogu skupa jel su slicni,do par losih koji smetaju ovim boljim.
Pohvale pojedinacno za igru Cirjaka u prvom,Ziljkica u drugom,to jedino pozitivno,ekipno nula bodova.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hahaah da se razumijemo vecina je ovdje u pravu, kao sto smo i znali Mirza je sve samo ne trener za FKS. Nece se on dugo zadrzati sigurno.. Ali ljudi dragi, prijateljska utakmica je u pitanju bila. Znaci neki vec spominju narusene odnose
ne vjerujem! Osim toga ova Riga nije bezveze ekipa. Da smo odigrali 80min sa prvom postavom pa da se moglo vidjeti otprilike na sta ce to liciti pa da se likuje onda ok. Ovako izmiksano sve citavu utakmicu, ne znam sta ces vidjeti osim da neki igraci nisu za FKS koje smo manje vise svi znali.. I jedino sto bode u oci jeste pokusaj da se iskombinuje Avram na CM da bi Dal bio na AM..

-
- Kontakt:
Hoce umjesto podrske cuce se one socne psovke do pedijatrije ...nakon prvok kiksa masnokosi ce da vaas bije kad mu sina pomeneteZipSarajevo je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:31Koliko god nesta lose izgledalo u ekipi, ovde ce to 10* vise i gorim predstaviti, samo da bi sebe opravdali i taj svoj bojkot.

Ne znam jel ovaj zip stvarno ovoliko glup il se bas dobro trudi da to ispadne. Kakve veze ima bojkot sa ovim utakmicama na pripremema? Imas li ti oci? Vidis li na sta ovo lici? Ovdje ne treba nista predstavljati gorim nego sto jeste, jer ovo je samo po sebi dovoljno katastrofalno i uzasno.
- Osttribine
- Kontakt:
FK Mirza and son Dal, "daj povratnu, daj povratnu, Dal trazi povratnu", pogrijesi Dal suti sa klupe, pogrijesi mali Mulalic psuje sa klupe "e jbg vise", kakva dzukela, nevidjeno. Lijepi Istok, jedva cekam dzukelu i mladunce, nece biti vise ni za igranje tavle, a kamo li fudbala.
Sto se ovih "pojacanja" tice, jedino Ziljkic mi je nekako konstantan, zna lopte, ovi crnci nista specijalno bgm, doduse ovom Renanu nema ko lopte ni dati kad babin odojak igra neki svoj fudbal. Ako ovaj sa ovom ekipom zapravo bolje reci igrom izbori Evropu to ce biti ravno uspjehu Grcke na EP kad su prvaci postali.
Sto se ovih "pojacanja" tice, jedino Ziljkic mi je nekako konstantan, zna lopte, ovi crnci nista specijalno bgm, doduse ovom Renanu nema ko lopte ni dati kad babin odojak igra neki svoj fudbal. Ako ovaj sa ovom ekipom zapravo bolje reci igrom izbori Evropu to ce biti ravno uspjehu Grcke na EP kad su prvaci postali.
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma nemoguce da nema igra. Ja sam od maga sa klupe ocekivao bar leprsavu igru. Mislim, kako mag kaze, mi ipak imamo 12 igraca na terenu.
To je to, brat objasnio sve u par rečenicaOsttribine je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:38FK Mirza and son Dal, "daj povratnu, daj povratnu, Dal trazi povratnu", pogrijesi Dal suti sa klupe, pogrijesi mali Mulalic psuje sa klupe "e jbg vise", kakva dzukela, nevidjeno. Lijepi Istok, jedva cekam dzukelu i mladunce, nece biti vise ni za igranje tavle, a kamo li fudbala.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- feniksptica
- Kontakt:
Da se razumijemo prijateljske ne treba gledat jer su cista glupost i kad smo najbolji i kad smo najgori.
Ovdje je ipak samo rijec o seljakluku i nesposobnosti na svakom polju tzv. trenera.
Ovdje je ipak samo rijec o seljakluku i nesposobnosti na svakom polju tzv. trenera.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Instrukcije s klupe Rige - 442 formation, xy plays central midfielder, this one right winger itd.
Instrukcije s klupe FKS - go go go, hop hop hop, bez faula,pritisni, Dal traži je na povratnu...
Instrukcije s klupe FKS - go go go, hop hop hop, bez faula,pritisni, Dal traži je na povratnu...
12. igrač kluba iz Titove 38b
- unitarista
- Kontakt:
Ova Riga je po imenima daleko bolja ekipa od Sarajeva.
Kod nas je problem što sve ponižavamo, a najgora smo država u Evropi ili jedna od 3-4 najgore.
A trener je dno dna, to je već jasno.
Kod nas je problem što sve ponižavamo, a najgora smo država u Evropi ili jedna od 3-4 najgore.
A trener je dno dna, to je već jasno.
nisam čiko sa avatara.
Čičak vrišti malom 'probaaaaj'! (da centrira iz prve) Repuh u istom momentu 'smiiiriii'! Mali proba, preleti mu preko noge u go-aut, Čičak kad vidi to vrišti opet 'smiiirii, smiiriii'! Mali se vraća, vrti glavom...strašno. Tužno...
Zadnja izmjena: brojjedan, dana/u 12 feb 2023, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Osttribine je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:38FK Mirza and son Dal, "daj povratnu, daj povratnu, Dal trazi povratnu", pogrijesi Dal suti sa klupe, pogrijesi mali Mulalic psuje sa klupe "e jbg vise", kakva dzukela, nevidjeno. Lijepi Istok, jedva cekam dzukelu i mladunce, nece biti vise ni za igranje tavle, a kamo li fudbala.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, mnon46, pjankesarajevo, Vanja8 i 67 gostiju.