Pa spomenes me slobodno. Ja kazem da ne da su naruseni, nego nema odnosa uopste .. znas a vrijeme ce pokazati gdje smo. Ako ti ovo opravdavas da je ovo prijateljska svaka cast. Pa valjda na toj prijateljskoj treba nesto probati odigrati organizovati nestoo, sta si ti vidio? Takva nam je igra da je kyeremeh bio na tribinama.. ne zavarajte se. I ne pljujem vec kritikujem . Kritika postoji pozitiva i negativnanokee je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:36Hahaah da se razumijemo vecina je ovdje u pravu, kao sto smo i znali Mirza je sve samo ne trener za FKS. Nece se on dugo zadrzati sigurno.. Ali ljudi dragi, prijateljska utakmica je u pitanju bila. Znaci neki vec spominju narusene odnosene vjerujem! Osim toga ova Riga nije bezveze ekipa. Da smo odigrali 80min sa prvom postavom pa da se moglo vidjeti otprilike na sta ce to liciti pa da se likuje onda ok. Ovako izmiksano sve citavu utakmicu, ne znam sta ces vidjeti osim da neki igraci nisu za FKS koje smo manje vise svi znali.. I jedino sto bode u oci jeste pokusaj da se iskombinuje Avram na CM da bi Dal bio na AM..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Bijednik,gadi mi se lik,pored Sahinovica on bi meninmax na tribinama bio pa nek mami jezik plaziumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:39POPIŠAJTE SE PO KLUBU, MOŽDA I VI SUTRA DOBIJETE KAPITENSKU TRAKU!![]()
![]()
Hahah meni isto ta situacija ostala upecatljiva,jel moguce ono

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nee, brate.. mulalic se ne moze sastaviti s loptom

Takodjer Avrama je za zatvora zadnjeg veznog stavljati.
- 1 9 4 6 -
- Osttribine
- Kontakt:
A ovo smece malo je trebalo zazidati na tribine, jb mu Isakovic staru.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:44Bijednik,gadi mi se lik,pored Sahinovica on bi meninmax na tribinama bio pa nek mami jezik plaziumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:39POPIŠAJTE SE PO KLUBU, MOŽDA I VI SUTRA DOBIJETE KAPITENSKU TRAKU!![]()
![]()
-
- Kontakt:
U tome je sva bit .oci im zamazu nekim sklj imenima dovedi ih na kilu i glupi bosnjo opet popusi neke reorganizacije ..koje pusimo vec godinama i opet ima neko da se javi da brani ove koji se samo okoristavaju o klub..
Za ova dva crnca sto su dosla niko nikad nije cuo do sada za njih je Benko Ronaldno licno
Za ova dva crnca sto su dosla niko nikad nije cuo do sada za njih je Benko Ronaldno licno
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
100%!
Cuj hop hop. Limeni ima vise smisla
- 1 9 4 6 -
Avram će naprijed kad Vrančić dodze a Dal će ga mjenjat pred kraj. Jedina Dalova prednost nad Avramom je taj prvi cug i ulazak u prostor kada mu napadač napravi prostor.
Avramu najviše pase neka vrsta CMFa i sve će to zavisiti sa koliko napadača budemo igrali u početnoj postavi.
Avramu najviše pase neka vrsta CMFa i sve će to zavisiti sa koliko napadača budemo igrali u početnoj postavi.
- ElCartel11
- Kontakt:
FK Varesanovic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma nemamo mi najbolje igrace dok se ne dokazu i kraj. Mirza majmuncino napusti klub i ti i sincina popisam vam se u usta !!!€
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Ne racunajuci prve 2 utakmice(kantonalci)veoma lose odigrane pripreme.Prolaznu ocjenu mogu dobiti samo pojedini igraci(Ziljkic,Avram,Cirjak i mozda jos neko)
Taktike fula,uigranost 0,svako poluvrijeme razliciti 11
Nek nam je Bog na pomoci.Valjda cemo neke utakmice moci ako nista na neki individualni kvalitet pojedinaca rijesiti,ali Bgm sve sluti na novu patnju
Taktike fula,uigranost 0,svako poluvrijeme razliciti 11
Nek nam je Bog na pomoci.Valjda cemo neke utakmice moci ako nista na neki individualni kvalitet pojedinaca rijesiti,ali Bgm sve sluti na novu patnju
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 feb 2023, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Komentarisati pojačanja koja su odigrala 3-4 utakmice ove pripreme je rano i suvišno. Ono što se može komentarisati jesu igrački koji su duži period ovdje i ne pokazuju neku igru. Dal se napadao još mnogo prije momenta kada mu je babo sjeo na klupu, iz opravdanih razloga. Mnogi će pamtiti sebičnost i pasove sa Suljićem u situacijama kada su 2-3 igrača bila otvorena u opasnim zonama. Zatim Dizdarević se većini zgadio nakon penal serije u Zenici te svojim postupcima prema klubu za vrijeme Dudića. Tu su još bili i Trako, Suljić, Mustafić, Drobarov, Tomašević i još par koji su svojevremeno ispljuvani i kritikovani iz validnih razloga.
Poenta je da smo svjesni ko nas vodi, koji se igrači guraju i da ova nova pojačanja još imaju vremena se pokazati. Ziljkić je na svakoj dao sve od sebe, Guli je bio solidan mada je za njega još rano presuditi jer dolazi iz gruzijske lige, tek slijedi pravi test na našim oranicama.
Poenta je da smo svjesni ko nas vodi, koji se igrači guraju i da ova nova pojačanja još imaju vremena se pokazati. Ziljkić je na svakoj dao sve od sebe, Guli je bio solidan mada je za njega još rano presuditi jer dolazi iz gruzijske lige, tek slijedi pravi test na našim oranicama.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Sad ce oni objavit za Vrancica i ide neka euforija , i do iduce utakmice i onda opet šamar realnosti i onda u krug sve.
A u sustini mi smo ti ona izreka koja nas sad baš idealno opisuje "“Više vrijedi vojska magaraca koju predvodi lav, neko vojska lavova koju predvodi magarac.”
A u sustini mi smo ti ona izreka koja nas sad baš idealno opisuje "“Više vrijedi vojska magaraca koju predvodi lav, neko vojska lavova koju predvodi magarac.”
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Jedva je dočekao da Mulalić nešto zayebe da može reći Dal je najbolja U-21 opcija. Samo ne znam misli li on dobro tom svom sinu ikako, da na njega jednom ovako zagalami, a ne da ga hvali samo, možda bi se i trznuo (sumnjam).
Zadnja izmjena: umrobihzbogtebe1946, dana/u 12 feb 2023, 18:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Objektivac1946 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:55Komentarisati pojačanja koja su odigrala 3-4 utakmice ove pripreme je rano i suvišno. Ono što se može komentarisati jesu igrački koji su duži period ovdje i ne pokazuju neku igru. Dal se napadao još mnogo prije momenta kada mu je babo sjeo na klupu, iz opravdanih razloga. Mnogi će pamtiti sebičnost i pasove sa Suljićem u situacijama kada su 2-3 igrača bila otvorena u opasnim zonama. Zatim Dizdarević se većini zgadio nakon penal serije u Zenici te svojim postupcima prema klubu za vrijeme Dudića. Tu su još bili i Trako, Suljić, Mustafić, Drobarov, Tomašević i još par koji su svojevremeno ispljuvani i kritikovani iz validnih razloga.
Svaka ti na mjestu.

I po meni ziljkic za sad odlican
Zadnja izmjena: Neutralan77, dana/u 12 feb 2023, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Unistit ce malog Mulalica. Mater yebo, kako se istresa na njega, a svog ohrabruje da trazi povratnu
izyebat ce jadno dijete
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Tačno tako, momak će ispaštat jer njegov mali mora igrat. A Mulalić je 5 puta korisniji na desnom beku nego Dal na 10ki, još mlađi tri godine.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:59Jedva je dočekao da Mulalić nešto zayebe da može reći Dal je najbolja U-21 opcija. Samo ne znam misli li on dobro tom svom sinu ikako, da na njega jednom ovako zagalami, a ne da ga hvali samo, možda bi se i trznuo (sumnjam).
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Chony533, Haksss, kogmagie46, perodeformero, Vanja8 i 63 gosta.