FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bilo je mnogo glupih koji su pokusali nesta shvatiti i ne biti bukvalci, al ti si nadmasio i takve.feniksptica je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:32Saaam
Ajj
Probaaaj
Bez FaaaulaBilo je mnogo glupih postova al da neko uporedjuje Vinka i ovo cudo sto se trenerom naziva je najgluplje do sadZipSarajevo je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:31Koliko god nesta lose izgledalo u ekipi, ovde ce to 10* vise i gorim predstaviti, samo da bi sebe opravdali i taj svoj bojkot.
Isto onda kad je i Vinko bio, nema sta mu se nije zamjeralo jer eto ne moze on husrefa zamjeniti.
Sreca pa nece biti na stadionu ovi bojkotasi, mozda ce biti ljepse gledati FkS.
Eto vranicic dosao, kupili smo ga za 300k eura
Koliko ce kostati raskid na ljeto ovih igraca i u ciji ce dzep te pare da idu samo me to zanima
Ovaj promukli dzeparos iz komune ne moze na fifi voditi ekipu u career modu a kamoli na football manageru o pravom fudbalu ne treba ni govoriti
Je.bo mu sin majku kroz majku
Koliko ce kostati raskid na ljeto ovih igraca i u ciji ce dzep te pare da idu samo me to zanima
Ovaj promukli dzeparos iz komune ne moze na fifi voditi ekipu u career modu a kamoli na football manageru o pravom fudbalu ne treba ni govoriti
Do smrti odani!
-
- Kontakt:
Po meni najmanje je kriv masnokosi,najvecu krivicu snosi uprava kluba koja ga je i dovela uz investitora koji se igra fudbal menadzera sa nasim klubom i koji misli da mu je ovo dedovina ...Maroon99 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 19:09Eto vranicic dosao, kupili smo ga za 300k eura
Izgubio je mamic rat sa navijacima koji je za njega evropskog kova za ovaj posao,izgubi ce i on ako nastavi kako je krenuo ..
Nek kazu i ovi iz uprave i on koliko su pratili klub prije dolaska u isti ??? Pizda im materina retardirana
I sad kao "Sarajevo to smo mi "
Nikad niste niti cete biti Sarajevo vi !!
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 12 feb 2023, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Glupo bi bilo platiti 300.000 € za njega kad je za 3 mjeseca bez kluba. jos kakav ugovor tamo ima. sigurno nece kod nas potpisati ako nema makar 70% platu ko tamo.
-
- Kontakt:
Šta nas boli briga, ne plaćamo mi. Ako će igrati na nivou na kojem treba da igra, halal mu bilo.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Mirzu otjerati sto prije, a Vrancicu dati i ovlasti trenera. Nek on rasporedi i postavi ekipu na terenu, sigurno ce bolje izgledati nego danas, jer od onog ne moze gore.
Joj Džileta s klupe
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Maroon99 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 19:09Eto vranicic dosao, kupili smo ga za 300k eura

Jbt zivot skoro milion eura na jedan rok bacis a trener ti najgore ime pa vjerovatno nakon rata.Tuga Bgm koliko se ulozilo u ova dva roka da se ne izadje u yebeno pretkolo koferencijske lige u ovoj kukuruz ligi gdje klubovi prezive dobar dio sezone sa 300k€
Ovi igraci koji su placeni+Francis ne bi pustao taman zavrsili 9.na kraju,a tako ce i biti 100% jer su svi dobili ugovore do 2025/2026.Dosta vise yebemu svaki rok
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kad mu narkic vrisne "Mario, Mario, hoop, hoop, povratnu dalu odigraj" , **** ce Mario dan kad je prvi put sutnuo loptu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- JavierBosnia
- Kontakt:
Tačno bi ovdje neki herciku fasovali ako nas krene u ligi. Kakve se gluposti pišu, zbog jedne prijateljske utakmice. Igrači su nekoliko dana zajedno, trebaju se naviknuti jedni na druge.
-
- Kontakt:
Jakirović 3 pobjede i remi u Rijeci. Sa skoro istom (po imenima slabijom) ekipom koja je u prvoj polusezoni skupila 15 bodova.
Nije do trenera! Povedi nas OP OP, POMJERAJ!
Nije do trenera! Povedi nas OP OP, POMJERAJ!
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma neće se sad otjerati, ali nek prva 2 kola popushi, i već bi mu se stolica debelo klima(ako ne bi i otkaz dobio)H8Z7 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:09Ne vjerujem da će ga smijeniti. Imali su hrpu vremena a njega doveli, još sad kad su pripreme skoro gotove ne vjerujem da će do toga doći, mada bih volio ali sumnjam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:06Ma logično razmišljanje. Ayla je skontala fazon za igrače, i nema šta, mora se reći da sa te strane nismo nikad bolje funkcionisali. Sad će skontati da nam treba i trener kako treba, tako da otprilike do iduće sezone ćemo moći normalno funkcionisati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakve se ovdje stvari pišu nisu istine....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Naravno da se znalo ubosti sa "dzabnim" pojacanjima, eto dobar si primjer naveo. Ali brate tad se igralo za 2 3 milje max i tada je klub mogao funkcionisati sa puno manje para. Mi sa sadasnjim prihodima bez prihoda sa strane, pojacanje bi ti bio Arezina i Fenan Salcinovic.NazorUso je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:43Ne zna to on druze, djaba se trudis. On FKS prati od kako je qrva na celu kluba !Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:36Taj period od 96 koju pominjes ne moze se porediti sa sadasnjim stanjem u svim segmentima ..I najblizi grupama smo bili ipak kada su se jele virsle i kada je stativa djelila u cluzu od uspjeha.nokee je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:28
A sta smo do sada drug dovodili od 96 te pa na ovamo? Melunovice, sunjevarice, Kraisnike itd. Sta vam je ba? Ovo sto je dovedeno je svetlosna godina ispred onih prelaznih rokova prije. Pitanje jedino koje je ispravno hoce li to nas vrli trener znati iskombinovati.. To je jako upitno.
Ova utakmica ko utakmica sta ste mogli vidjeti i sta ste ocekivali? Douglasa Costu umjesto Francisa?
Jasno je da pojedini jedva cekaju raspad, samo da dodju ovdje da napisu "e jesam vam rekao" kakav Ismir itd. Pisite slobodno i kad ide i kad ne ide, ne zavlacite se u rupe.. Tu smo da diskutujemo i kad ide i kad ne ide
I u to vrijeme bez para su igrala imena pristojna Sarajeva npr ja bi uvijek Jahovica prije uzeo koji je na virslama igrao i opet ginuo nego ove brazilce za koje niko nikad nije cuo ..
I nakon svake sezone i istih neuspjeha uvijek ista opravdanja a jedini koji koristi od svega imaju su ljudi koji vode klub od dine selimovica do sad ove kuje a klub stagnira cak sta vise i nazaduje jer tabela i gol razlika ovakva rijetkost je bila i u virslama !
@Nazor ne pjeni vise ziv bio i zaobidji me, da ti nebi ovdje trazio postove insajderskih informacija Cajic u petak na treningu, Smajlovic potpisuje itd.
A osim toga fakat bi bilo lijepo da svako prati svoj klub iz svog mjesta pa ti se drzi Olova brate i svoje Stupcanice. Mani se Sarajeva i zaobidji moje postove u sirokom luku.
A Sabrina ti je sad u Slobodi pa se tamo javi, cestitaj na pojacanjima koja im dovodi..

mjesec dana... su igraci zajedno 24h
famos dobili nakon sto je usla druga ekipa i nakon sto je famos umro
ista stvar sa ovim sto smo okrenuli 2-1 ukrajincima, dok je sin igrao bolje bilo gledati reprizu vize za buducnost
nakon toga šahtjor sve vec receno,
i danas riga
U tih 4 utakmice, ja nisam vidio ni jednom da je ekipa na terenu imala neki smisao, dakle nisam vidio neku ideju koji trener pokusava da provede
Nije to visok pritisak, nije fudbal na brzo otvaranje, nije defanzivno... rasuti smo po terenu isto kao da neko izbaci ih sa 100 metara visine pa gdje ko padne
Dalje, igraci koji igiraju i kako on sastavlja postave je nerezonski, jer evo vec drugu utakmicu avramovskog stavlja na zadnjeg veznog za sta bi mu ja licno uzeo licencu odmah, da se ne moze baviti poslom...
Balta koji je njegova zelja, vise motorike ima sad u zeki turkovicu nego u balti
Dalje, ovo danas ponasanje prema momku od 18 godina nakon dva losa pasa, dok njegov sin se izruguje saigracima sa sutevima sa 35 metara preko ograde, najbolji potez renana otkad je dosao je sto danas mu nije gurnuo loptu na povratnu jer je ovaj isti nikad ne bi bilo kome drugom gurnu... dijete sa 21 godinom i iza sebe dinamom i liverpoolom ne zna lopte primiti, odbija se od njega ko od drvo... ali neka projekta
Dalje, opet se ekipa razvučena 50-60 metara pa izmedju beka i krila rupetina od 40 metara, pa kad beka udvoje i izbace kaze joj lošeg beka
opet renan koji je gol masina, strasan igrac kada je na loniji ofsajda i utrcava u prostor pola tekme proveo na svojoj polovini radeci posao ovog sina, gradi se, spusta lopte na krila i bekove a mali nesto trci nesto igra, sta niko ne zna.. sad pokazi snimak bilo kojem treneru na svijetu sa licencom i pitaj ga sta ovo dijete igra, on ce reci ne znam... jer ne igra nista, ni napadaca, ni veznog...
Dakle, mjesec dana priprema je proslo a nikakvog napretka u bilo kojem segmentu. Bukvalno nikakav.
Kada trener dodje, a ima kvalitet, odmah vidis to na ekipi,ili takticki, ili kako se pknasaju na terenu... sad evo izbrisi lica igraca, brojeve, nikakve razlike nema igra pod dudicem i ovo sad... a dobio je duplo jacu ekipu u ruke.
Na kraju, zao mi je sto ce ovakva ekipa biti ****, i sto ce se pljuvati igraci, sto ce promasaj ispasti i vrancic i avramovski i renan i gruzijac ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
A tesko je biti pametan, kad smo Mirzu postavili na klupu ja sam mislio digao i Ismir ruke od ulaganja.
Sad pogledas sta smo sve doveli sjebes se, onda vidim Mirza trener i nista mi nije jasno.
Opet ne moze biti slabiji od prethodnih par trenera i da se potrudi.
Jedino me brine kako cemo nadomjestiti odlazak Andreja.
Ne ocekujem da cemo dominirati ipak puno smo promijenili a ne vjerujem da bilo ko misli da Mirza moze to uigrati. Opet tim s ovoliko kvalitetnih igraca moze uvijek na individualni kvalitet dobar rezultat napraviti.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, EastMadness, Jabroni i 23 gosta.