FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šahinovic- Belmin
Mulalic-Vrsajevic - Musa
Martinović-Trako
Šerbercic
Radovic - Tomasevic
Čirjak-Balta
Vrancic- Ramić
Avramovski-Dal-Dzafić
Zijkic - Salčin
Francis-Gruzijac
Renan-Čataković
Ova ekipa kako zna i umije mora izboriti Europu
Mulalic-Vrsajevic - Musa
Martinović-Trako
Šerbercic
Radovic - Tomasevic
Čirjak-Balta
Vrancic- Ramić
Avramovski-Dal-Dzafić
Zijkic - Salčin
Francis-Gruzijac
Renan-Čataković
Ova ekipa kako zna i umije mora izboriti Europu
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑12 feb 2023, 20:12mjesec dana... su igraci zajedno 24h
famos dobili nakon sto je usla druga ekipa i nakon sto je famos umro
ista stvar sa ovim sto smo okrenuli 2-1 ukrajincima, dok je sin igrao bolje bilo gledati reprizu vize za buducnost
nakon toga šahtjor sve vec receno,
i danas riga
U tih 4 utakmice, ja nisam vidio ni jednom da je ekipa na terenu imala neki smisao, dakle nisam vidio neku ideju koji trener pokusava da provede
Nije to visok pritisak, nije fudbal na brzo otvaranje, nije defanzivno... rasuti smo po terenu isto kao da neko izbaci ih sa 100 metara visine pa gdje ko padne
Dalje, igraci koji igiraju i kako on sastavlja postave je nerezonski, jer evo vec drugu utakmicu avramovskog stavlja na zadnjeg veznog za sta bi mu ja licno uzeo licencu odmah, da se ne moze baviti poslom...
Balta koji je njegova zelja, vise motorike ima sad u zeki turkovicu nego u balti
Dalje, ovo danas ponasanje prema momku od 18 godina nakon dva losa pasa, dok njegov sin se izruguje saigracima sa sutevima sa 35 metara preko ograde, najbolji potez renana otkad je dosao je sto danas mu nije gurnuo loptu na povratnu jer je ovaj isti nikad ne bi bilo kome drugom gurnu... dijete sa 21 godinom i iza sebe dinamom i liverpoolom ne zna lopte primiti, odbija se od njega ko od drvo... ali neka projekta
Dalje, opet se ekipa razvučena 50-60 metara pa izmedju beka i krila rupetina od 40 metara, pa kad beka udvoje i izbace kaze joj lošeg beka
opet renan koji je gol masina, strasan igrac kada je na loniji ofsajda i utrcava u prostor pola tekme proveo na svojoj polovini radeci posao ovog sina, gradi se, spusta lopte na krila i bekove a mali nesto trci nesto igra, sta niko ne zna.. sad pokazi snimak bilo kojem treneru na svijetu sa licencom i pitaj ga sta ovo dijete igra, on ce reci ne znam... jer ne igra nista, ni napadaca, ni veznog...
Dakle, mjesec dana priprema je proslo a nikakvog napretka u bilo kojem segmentu. Bukvalno nikakav.
Kada trener dodje, a ima kvalitet, odmah vidis to na ekipi,ili takticki, ili kako se pknasaju na terenu... sad evo izbrisi lica igraca, brojeve, nikakve razlike nema igra pod dudicem i ovo sad... a dobio je duplo jacu ekipu u ruke.
Na kraju, zao mi je sto ce ovakva ekipa biti ****, i sto ce se pljuvati igraci, sto ce promasaj ispasti i vrancic i avramovski i renan i gruzijac ....
Bas tako. Ispravna analiza. To sto kazes da dal ne znas gdje igra, pa bas ima free roam igra gdje hoce. zato sam spomenuo da je ko messi. Ekipa je podredjena njemu a on to ne moze iznijeti.. ni karakterom niti fizicikim predispozicijama.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:
Ovo danas Dziletovo "hop hop" Renanu je gore od najgorih trolova i viceva o Dzeni kako prica sa Ikandeom u svlacionici (ono "ju plej bol long, not bek, forvard long"). Jadni Oliveira, pozeljet ce on Litvaniju za 15 dana.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nismo ni krenuli, a vec Sin i Otac atmosferu sjebavaju, Renan ne da malom kopiletu loptu i neka ne da. Cirkus!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Najbolje da se ugasimo
- feniksptica
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Je li izasao highlist sa danasnje utakmice?
Mene bas zanima da li je onaj napadac Rige stimulirao penal
BordoBBoja je napisao/la: ↑12 feb 2023, 22:16Je li izasao highlist sa danasnje utakmice?
Nije, Mehmedovic ga je fakat oborio

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- feniksptica
- Kontakt:
Podijelio sam na forumu neke takticke ideje slicne mirznim, ocekujem da me klub kontaktira i ponudi mjesto u17 trenera.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Rugali smo se zelji, a ljudi sad imaju objektivno boljeg trenera od nas
Mislio sam da su moji postovi među najnegativnijim ovdje i da sam uvjek nesto protiv nekoga. Rijetko ista pohvalim, jbg. Ali sam se zayebo.
Potrudit ću se da više ništa loše ne pišem protiv odojceta. Ozbiljno.
A tati cu mu yebati sve mrtvo sa prvom utakmicom, i to sa stolica na slovu J istoka!
Potrudit ću se da više ništa loše ne pišem protiv odojceta. Ozbiljno.
A tati cu mu yebati sve mrtvo sa prvom utakmicom, i to sa stolica na slovu J istoka!
Zadnja izmjena: brojjedan, dana/u 12 feb 2023, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ma smijesno je kom tekmu, ovaj prvi penal Rige, loptom sa metar napuca Besima i od njega Musu pogodi lopta u ruku i svira penal hahaha.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma na prvu se vidilo da sTimulira bgm
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Da je pametan da digne ruke od svega ovoga.
Ovde je više mrzitelja našeg kluba nego na pdf želje.Ocde se utkulju koga će više poniziti,uvrijediti, od Mirvica do portira.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 12 feb 2023, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Lecler, mnon46, riki46, supervizor, UltraNorth, Venom i 48 gostiju.