Dobro jutro Bosno i Hercegovino

Šta pričaš gluposti mazlume , pogledaj moju aktivnost i kad se ja javim . Kad vasi botovi krenu srat , tipa kao sto je jučer čitav dan srao mosarajvosa kako već mu ide . Pogledaj moju aktivnost gdje po 15 dana ne napišem , al ću se javit kad nadobudni majmuni krenu filozofirat kao ti sad .Herson je napisao/la: ↑12 feb 2023, 10:09Slazem se Cernica, ali generalizacija je zadnje sto nam treba u situaciji kad svi znamo ko je kriv i inicijator ovakvih rasprava. Valjda je svima jasno da su to opala, onlyleft i balorda.Sad hipoteticki,probajte im nekako zabraniti pisanje na ovoj temi par mjeseci i ja sam uvjeren da nijedan navijac Sarajeva nista lose i negativno nece napisati o Velezu u tih par mjeseci, kao sto ne bi pisao u nekim normalnim okolnostima. Ljudi su jednostavno primorani odgovoriti istom mjerom. Nisam upratio da neko tebi i ostalim normalniji forumasima odgovara na onakav ili slican nacin. U anketi za najgoreg forumasa, moj glas defitivno ima opala.![]()
Uzasan je, prepun frustracija, kompleksa i konstantno prica bez argumenata.
Gluperdo,pogledaj kad sam se javio na ovu temu,jednom u 4 mjeseca,javim se samo da odgovorim na vase pljuvanje po mom klubu,javim se jednom u 4 mjeseca za razliku od vas,iskljucivo se javim kad mi pljujete po klubu a to radite konstantno. Na tvoje bljuvotine,uvrede itd dobicete istom mjerom. Svaka vam rasprava pocinje sa bockanjem,cim vam se odgovori odma pocinjete sa hebavanjem te osobe ili familije al bukvalno uvijek,to je vas nivo,medjutim sljedeci put ce Pipita i slicni dobit identicne uvrede,dostva vas je primitivica i vaseg hebavanja ovdje. Nisam dugo pisao ovdje striktno zbog seljaka livadica,medjutim moram opet poceti da vrijedjam Mostar,Velez i livadice istom mjerom dok se ne nauce kulturnom ponasanju i komunikaciji.opalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2023, 10:43Šta pričaš gluposti mazlume , pogledaj moju aktivnost i kad se ja javim . Kad vasi botovi krenu srat , tipa kao sto je jučer čitav dan srao mosarajvosa kako već mu ide . Pogledaj moju aktivnost gdje po 15 dana ne napišem , al ću se javit kad nadobudni majmuni krenu filozofirat kao ti sad .Herson je napisao/la: ↑12 feb 2023, 10:09Slazem se Cernica, ali generalizacija je zadnje sto nam treba u situaciji kad svi znamo ko je kriv i inicijator ovakvih rasprava. Valjda je svima jasno da su to opala, onlyleft i balorda.Sad hipoteticki,probajte im nekako zabraniti pisanje na ovoj temi par mjeseci i ja sam uvjeren da nijedan navijac Sarajeva nista lose i negativno nece napisati o Velezu u tih par mjeseci, kao sto ne bi pisao u nekim normalnim okolnostima. Ljudi su jednostavno primorani odgovoriti istom mjerom. Nisam upratio da neko tebi i ostalim normalniji forumasima odgovara na onakav ili slican nacin. U anketi za najgoreg forumasa, moj glas defitivno ima opala.![]()
Uzasan je, prepun frustracija, kompleksa i konstantno prica bez argumenata.
Što ćeš Mostar vrijeđati, šta smo ti mi radili? Velež (V)mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 14:56Nisam dugo pisao ovdje striktno zbog seljaka livadica,medjutim moram opet poceti da vrijedjam Mostar,Velez i livadice istom mjerom dok se ne nauce kulturnom ponasanju i komunikaciji.
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 15:09E cuj on da nas nesto uci ponasanju i komunikaciji, a u njega nacin komunikacije level ramiz zmaj![]()
Smiri hormone momak,procitaj postove tvojih kolega prije bilo kojeg mog posta,onda ce ti biti jasno. Na uvrede,psovanje,vrijedjanje sam odgovorio istom mjerom,sljedeci cu put odgovoriti identicno kao tvoje kolege koje branis.Ramiz bas kao i ti isto kaze A U NJEGA,mi to drugacije kazemo,valjda zato sto smo iz grada.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 15:09E cuj on da nas nesto uci ponasanju i komunikaciji, a u njega nacin komunikacije level ramiz zmaj![]()
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, ErosViverosViv, gh0stHZ, HeavyBassBlues, VivaLaLiberta i 43 gosta.