FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Muftic je po trenerima najbolji produkt naše golmanske škole još od Sehica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Produkt zvani ”metar i zilet”. Inace, blago nama sa takvim trenerima u OP onda.

@igrajlopte 🐦
Nažalost, kako je Eso otiso, tako smo i grohnuli s izbacivanjem golmana
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
Po meni treba dati priliku Kariću protiv Leotara momak je talenat i ima sve predispozicije
- manijacikonjic87
- Kontakt:
slazem se u potpunosti i pisao sam to vec par puta do sada pogotovo dok su kod nas trenirali..farisbond245 je napisao/la: ↑13 feb 2023, 18:41Po meni treba dati priliku Kariću protiv Leotara momak je talenat i ima sve predispozicije
Mi smo Željini, Željo je naš !
- manijacikonjic87
- Kontakt:
šuška li se išta hoće li hare dobit papire u vrapcicima
vidim sportskeba izbacile clanak o tome..

Kako bi nam Ovčina samo legao,pa bukvalno bi svaka pozicija po dva puta bilo kvalitetno pokrivena.
Bekrić zaslužuje sve pohvale za ovaj zimski rok,ako dovede i Ovčinu skidam kapu.
Nema izgovara da se ne napadne Evropa i osvajanje kupa,bez nekog pritiska utakmicu po utakmicu,prvi cilj već u subotu da se prodje dalje.
Bekrić zaslužuje sve pohvale za ovaj zimski rok,ako dovede i Ovčinu skidam kapu.
Nema izgovara da se ne napadne Evropa i osvajanje kupa,bez nekog pritiska utakmicu po utakmicu,prvi cilj već u subotu da se prodje dalje.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Tako je MukiGIBRA je napisao/la: ↑13 feb 2023, 21:46Kako bi nam Ovčina samo legao,pa bukvalno bi svaka pozicija po dva puta bilo kvalitetno pokrivena.
- MocMahale444
Nista od Santosa izgleda ufuro se levat, na njegovo mjesto Aru.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Donekle i razumijem Santosa, zna momak da vrijedi i da moze negdje drugo imati daleko vecu platu. Kad Ovcina ima 12000 platu, Santos sigurno vrijedi daleko vise. Ali opet se nadam da ce produziti bar na jos tu jednu godinu, vjerujem da ce se naci neki kompromis
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Najbolje je da se zaradi koji pinka nego da ode dzaba to bi tek bilo tuga...
-
- Kontakt:
polako raja, nas zeljovac nedo nam dovodi jos jedno krilo
Aktivna je nova anketa. Cekao sam ovih dana da vidim zvanicno za Santosa i slicno jer vjerujem da taj dio utice na misljenje vecine, ali nema jos nista pa da ne cekamo. Bujrum! 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prvoligaš Republike Srpske, Zvijezda 09, imenovaće za novog trenera Tonija Karačića, odlučeno je na sjednici Upravnog odbora kluba jučer i predstavljanje bi trebalo biti već danas.
gdje zavrsi tvoj ljubimac

- manijacikonjic87
- Kontakt:
u kojeg konkurentaTigerWoods je napisao/la: ↑14 feb 2023, 13:05polako raja, nas zeljovac nedo nam dovodi jos jedno krilo

To on da ne gubi vrijeme. Nije odraz kvalitete.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."