Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pjanić asistent? Eto vas isti kao Kemo the bot
hahahaha
posllusas malo ovog Kemu ako ne vidisbot12 je napisao/la:hoce li mo ko reci kakve veze pjanic ima sa ovim golom
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Izedju pjanica i gomisa bila su jos dva kontakta s loptom, prvo cris glavom, pa alonso ramenom pa tek onda gomis daje gol
ovaj kemo je kriminalan
ovaj kemo je kriminalan
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
kemo zvani debilbparena je napisao/la:posllusas malo ovog Kemu ako ne vidisbot12 je napisao/la:hoce li mo ko reci kakve veze pjanic ima sa ovim golom
a ja vidim dobro hvala Bogu
Citavo vrijeme govorim - hocel iko ikad ovom Ikeru dati karton kad to uradi ovaj sudija - zasluzeno
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Zasluzili smo vise...
Oj Kemo ti zivot dragi...Pro bono,asistencija Pjanica
Ovo nas stvalja u savrsenu poziciju za prolaz dalje u sto nakon ove utakmice nesumnjam...
Oj Kemo ti zivot dragi...Pro bono,asistencija Pjanica
Ovo nas stvalja u savrsenu poziciju za prolaz dalje u sto nakon ove utakmice nesumnjam...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jao sto gotivim onog Pjanica pa to je cudo..presudit ce vam u Madridu opet

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Izvukli ste povoljan rezultat.
Al' ne zna se koji je traljaviji gol...

Al' ne zna se koji je traljaviji gol...
You'll never walk alone.
- armageddon666
- Kontakt:
rezime utakmice..
mrtav lion...real mrtav...u jos mrtvijoj igri mrtvi real se bolje snasao od mrtvog liona..koji se kasno probudio..al et drago mi je zbog gola samo da revans bude bar malo zanimljiviji...
toliko...
mrtav lion...real mrtav...u jos mrtvijoj igri mrtvi real se bolje snasao od mrtvog liona..koji se kasno probudio..al et drago mi je zbog gola samo da revans bude bar malo zanimljiviji...
toliko...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ma prolaz ne bi smio doći u pitanje nakon ove utakmice.. Bolji smo bili, izašli smo odlučniji u 2. poluvremenu što se i pokazalo dvjema 100 % - nim šansama.. U Madridu se nadam Mourinhovoj rutinskoj utakmici i prolazu u četvrtfinale.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
taktički odigrao, zabijen gol u gostima, odličan rezultat, iako smo trebali ovo dobiti. krivo mi radi stative ronalda i prečke ramosa. pff. odlično odigrano. sigurno prolazimo dalje. mourinho nepobjediv na bernabeu.
i da, nije pjanić asistiro, ebo vas on, chris je glavom dodao. eto toliko.
i da, nije pjanić asistiro, ebo vas on, chris je glavom dodao. eto toliko.
- Nail for Real
- Kontakt:
Odlican rezultat za nas. Pokazali smo zube Lyonu, malo naivno primili gol, mogli da postignemo jos 2 ali sta je tu je.
U prvom poluvremenu Lyon je bio bolja ekipa, mi smo tesko vezali igru, nismo stvorili nijednu izglednu sansu, a imalo je i gresaka u odbrani sto ne smije da se desava.
S pocetka drugog poluvremena igramo puno bolje, preuzimamo inicijativu, stvaramo dvije odlicne sanse iz kojih smo pogodili okvir, pa i onaj penal nedosudjeni ali onda dolazi Benzema i odma' sto je usao sjajnim prodorom ali ne bas odlicnim sutem (malo se oklizao) daje gol Lyonu. Onda slijede Mourinhove izmjene i pokusaj da se umrtvi utakmica. Donekle smo i uspjeli ali smo onda naivno primili gol iz prekida kada nismo ofsajd zamku dobro postavili.
Nista, bez pobjede smo jos protiv Lyona, ali nema veze, imamo odlican rezultat, dali smo gol u gostima a u revansu imamo sjajnu priliku da pred nasim navijacima (koji su dosli i na Gerland, culo se lo lo lo lo ) pokazemo sta znamo i konacno barijeru zvanu 1/8 finala LS probijemo. Nije nemoguce ako ponovimo ovakvu igru. A znamo kako Real igra na domacem terenu.
Sudija Stark je bio dobar sve u svemu, dozvoljavao je malo grublju igru sto nam je odgovaralo ali opet mu ide na dusu onaj cisti penal prilikom suta Ronalda.
Pored Benzeme, Alonso i Di Maria su odigrali fantasticno, Ronaldo takodjer, zadnja linija je bila malo nestabilna i reagovala je konfuzno u pojedinim situacijama, kao kod gola, tako da su za mene veceras lose odigrali.
U prvom poluvremenu Lyon je bio bolja ekipa, mi smo tesko vezali igru, nismo stvorili nijednu izglednu sansu, a imalo je i gresaka u odbrani sto ne smije da se desava.
S pocetka drugog poluvremena igramo puno bolje, preuzimamo inicijativu, stvaramo dvije odlicne sanse iz kojih smo pogodili okvir, pa i onaj penal nedosudjeni ali onda dolazi Benzema i odma' sto je usao sjajnim prodorom ali ne bas odlicnim sutem (malo se oklizao) daje gol Lyonu. Onda slijede Mourinhove izmjene i pokusaj da se umrtvi utakmica. Donekle smo i uspjeli ali smo onda naivno primili gol iz prekida kada nismo ofsajd zamku dobro postavili.
Nista, bez pobjede smo jos protiv Lyona, ali nema veze, imamo odlican rezultat, dali smo gol u gostima a u revansu imamo sjajnu priliku da pred nasim navijacima (koji su dosli i na Gerland, culo se lo lo lo lo ) pokazemo sta znamo i konacno barijeru zvanu 1/8 finala LS probijemo. Nije nemoguce ako ponovimo ovakvu igru. A znamo kako Real igra na domacem terenu.
Sudija Stark je bio dobar sve u svemu, dozvoljavao je malo grublju igru sto nam je odgovaralo ali opet mu ide na dusu onaj cisti penal prilikom suta Ronalda.
Pored Benzeme, Alonso i Di Maria su odigrali fantasticno, Ronaldo takodjer, zadnja linija je bila malo nestabilna i reagovala je konfuzno u pojedinim situacijama, kao kod gola, tako da su za mene veceras lose odigrali.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sta fali da je Pjanic 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ad0 je napisao/la:Jao sto gotivim onog Pjanica pa to je cudo..presudit ce vam u Madridu opet![]()
![]()
![]()
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ad0 je napisao/la:Jao sto gotivim onog Pjanica pa to je cudo..presudit ce vam u Madridu opet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nasmij´o si me posteno hahahah
vidi predpostavljo sam da ce Real pobjediti ali nemoj biti toliko siguran
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da je Real im'o sreće, ovo bi već bilo riješeno, no...Najslabiji pojedinac u vašem timu je Ramos koji je ove sezone neprepoznatljiv. Ne znam ko može reći da je on jedan od najboljih desnih bekova(pozivam se ponovo na ovu sezonu), kada je on jednostavno prosjek. Nekoliko glupih prekršaja i krivac je zbog kasnog izlaska te neuspjele offside zamke. Adebayor također kriminalan. Lik nije napravio ništa, a tol'ko osporavani Benzema je svojim zabio gol na Gerlandu. Ne da mi se sad tražiti, a nekako mi je teško da povjerujem u Kemine budalaštinje, pa vas pitam je li istina da je ovo vaš prvi pogodak na Gerlandu? Znam da niste pobjeđivali, al' nisam znao da niste ni zabili gol na ovom gostovanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jest 3:0,2:0,1:0...i Ramos je bio sasvim korektan,ne znam kako bi u onoj situacije odbrana mogla postavljati ofsajd zamku...najlosiji pojedinac Di Maria zasro je sve sto je bilo u njegovoj moci,a i dosta toga sto nije bilo..
Igrac utakmice za Real bog otac Xabi Alonso
Igrac utakmice za Real bog otac Xabi Alonso
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ja srece pa samo mi onakve golove primamo pri kraj tekme
Steta sto nije usla ona C.Ronalda o S.Ramosa nebitno, proklestvo..A i onaj dize ruku umijesto da ih drzi svezane za ledja, penal ali nebitno
U Madridu ih slomiti odma sa pritiskom
Steta sto nije usla ona C.Ronalda o S.Ramosa nebitno, proklestvo..A i onaj dize ruku umijesto da ih drzi svezane za ledja, penal ali nebitno
U Madridu ih slomiti odma sa pritiskom
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 22 feb 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.