FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikad bolje stanje u klubu i nikad veci pesimizam u historiji. Ovako crno nije bilo ni 96te. Ebo vas Mirza, pa nije ni on vjecan. Ako napravi rezultat dobro je, ako ne noga. Pa sa ovakvim igracima, ako ne izborimo Evropu, gasi mjesalicu odmah
bravo na postu brate

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Evo ni tusanj jos nije gotov
-
- Kontakt:
Pokusat cu biti objektivan da analiziram Dala bez onog mladunce i slicni gluposti.
Dobre strane U 21, brz s loptom, solidan drbling, dobar u presingu na loptu.
Loša strane previse solira, sebican, brzoplet, loš u duel igri.
Mogao bi puno bolji biti da vise koristi saradnju s saigracima i da igra jednostavnije. Rijesenje je da mu se dozira minutaza to bi smanjilo pritisak i ocekivanja i bio bi korisni. Ova njegova igra gdje zeli nesto dokazati da sam rijesava utakmice vodi ga u propast.
Mogao bi puno bolji biti da vise koristi saradnju s saigracima i da igra jednostavnije. Rijesenje je da mu se dozira minutaza to bi smanjilo pritisak i ocekivanja i bio bi korisni. Ova njegova igra gdje zeli nesto dokazati da sam rijesava utakmice vodi ga u propast.
-
- Kontakt:
Nesto kontam da se ekipa lagano slaze za slijedeću godinu , i sami stranci koji ne zadovolje ovu polusezonu otpadaju , mozda Gruzijac bude slabo igrao ovu polusezonu sl slijedeću da i td , kako god , ako izborimo Evropu neka Mirza ostane a ako ne onda ide noga …
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
raja pise da neko crnjaci. A nije uopte to. Hvala Bogu niakd bolja situacija u klubu sto se tice finansija. Ne ureklo se. Medjutim, tragedija bi bilo sa ovim rosterom da izgledamo smijesno i bezidejno. Razumijem da se Dal misli unovciti ali sta god zelis bez obzira na sve - bas se to izjalovi.bordobijeli je napisao/la: ↑14 feb 2023, 12:28Pokusat cu biti objektivan da analiziram Dala bez onog mladunce i slicni gluposti.
Bas zato sto "ima" taj prvi dodir i korak, gdje loptu gura u prostor je idealno za poziciju krila. Moze probiti i biti opasan, mlad je i lagan. A Definitivno ga to navedeno vodi u propast, kako njega tako kompletan tim i koncept igre.
bas naprotiv, mislim da bi ga malo klupa restartovala. Previse je sebi dao za pravo, bez osnova.
Mi trebamo napraviti tim, sistem, masineriju, gdje sve karike u lancu idu bez zapinjanja. Tada kolektiv izbaci pojedince. Ovo sto sam do sad vidio je kriminalno - Dalova ekipa s termina.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Cujem sinoc ovaj mali koji igra u kadetima, sto je ubjedljivo najbolji strijelac i asistent lige vrlo moguce da ce preci u Standard Liege. S tim da je dijete maloljetno, belgijanci zele preseliti roditelje tamo i dati im posao da bi mogao biti registrovan. Procjena im je ako se mali bude razvijao kako treba da ce vrijediti milione za koju godinu.
Dok nasa uprava trosi stotine hiljada € na pojacanja, ispred nosa ode dijete koje je vjerovatno od najvecih talenata u historiji akademije
Dok nasa uprava trosi stotine hiljada € na pojacanja, ispred nosa ode dijete koje je vjerovatno od najvecih talenata u historiji akademije
Previse polovnjaka ,sumnjivih igraca,igraca kojima je karijera pri kraju ili u padu a premalo potentnih mladih igraca iz Sarajeva i BiH,pa i ex yu.Harakiri79 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 12:40Cujem sinoc ovaj mali koji igra u kadetima, sto je ubjedljivo najbolji strijelac i asistent lige vrlo moguce da ce preci u Standard Liege. S tim da je dijete maloljetno, belgijanci zele preseliti roditelje tamo i dati im posao da bi mogao biti registrovan. Procjena im je ako se mali bude razvijao kako treba da ce vrijediti milione za koju godinu.
To je zbog nestrucnosti i neznanja. Ne mogu Ajlah,Mirvah i Spidara selektirati igrace,niti napraviti sistem u kojem bi radili strucni ljudi na prepoznavanju i dovodjenju mladih i kvalitetnih igraca.
Nego u svojoj beskrajnoj gluposti i neznanju lome preko koljena,pokusavaju nesto na silu. Nece nam biti lahko sa njima !!
Ima li neko info ko sada vodi Instagram stranicu "Bordo prijatelji" ?
Vidim da skoro svaki dan izbace neki novi tekst
Molio bih bez odgovora tipa "to vode debili" i sličnih ovome
Prihvatam samo konkretne odgovore
Vidim da skoro svaki dan izbace neki novi tekst
Molio bih bez odgovora tipa "to vode debili" i sličnih ovome
Prihvatam samo konkretne odgovore

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑14 feb 2023, 12:56Previse polovnjaka ,sumnjivih igraca,igraca kojima je karijera pri kraju ili u padu a premalo potentnih mladih igraca iz Sarajeva i BiH,pa i ex yu.Harakiri79 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 12:40Cujem sinoc ovaj mali koji igra u kadetima, sto je ubjedljivo najbolji strijelac i asistent lige vrlo moguce da ce preci u Standard Liege. S tim da je dijete maloljetno, belgijanci zele preseliti roditelje tamo i dati im posao da bi mogao biti registrovan. Procjena im je ako se mali bude razvijao kako treba da ce vrijediti milione za koju godinu.
To je zbog nestrucnosti i neznanja. Ne mogu Ajlah,Mirvah i Spidara selektirati igrace,niti napraviti sistem u kojem bi radili strucni ljudi na prepoznavanju i dovodjenju mladih i kvalitetnih igraca.
Nego u svojoj beskrajnoj gluposti i neznanju lome preko koljena,pokusavaju nesto na silu. Nece nam biti lahko sa njima !!
ok je misljenje imati. Ali hajde da uvrede ostavimo za kraj sezone

kako se zove dijete imenom i prezimenom?.. gdje su ti novinari? kako to da nismo culi za tog malog ako je takva zara
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ajde molim te napiši ime i prezime takvog talenta pa da svi vidimo i zapamtimo to ime.Mnogo smo mi nešta talentovani a slabo idu ta preseljenja ,bar što ja znam.Dovoljno dugo pratim sve mlađe selekcije i nagledao sam se raznih talenata koji su nestajali sa novinskim člancima,menadžerima,mama i tatama.Harakiri79 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 12:40Cujem sinoc ovaj mali koji igra u kadetima, sto je ubjedljivo najbolji strijelac i asistent lige vrlo moguce da ce preci u Standard Liege. S tim da je dijete maloljetno, belgijanci zele preseliti roditelje tamo i dati im posao da bi mogao biti registrovan. Procjena im je ako se mali bude razvijao kako treba da ce vrijediti milione za koju godinu.
Ja sam za jednog al samo jednog od početka tvrdio da ima ne talenat nego potencijal a to je Andrej Đokanović(mada se nadam da će napraviti veću karijeru i da Turska nije bila pravi izbor za njega).Bilo je tu mnogo talenata i tvrdim da ovi sada omladinci i kadeti talentom nisu ni blizu tog nivoa.
A te priče traži ga ovaj,onaj,odlaze ajde majstore samo ti ako imaš takav kvalitet i ne brini!
Ja sam prvi koji misli da treba ulagati u mlade i da je tu budućnost ali gurati neku priču o ekstra talentima trenutno u Akademiji je bezveze priča.
Napravljene su sad promjene pa da vidimo Dogana i njegov rad(Sanjin Alagić je čovjek najzaslužniji za sve kvalitetno što je izašlo iz Akademije ),ako uspije izbaciti u prvi plan nekoliko mladih igrača biće to ogroman uspjeh.
A sa cime smo tacno zadovoljni ? Dovodila su se i jaca imena pa su bilo flopovi. Niko nije pojacanje dok to ne opravda na terenu.
Tuga je kad sam predsjednik kaze da klub nikad nije bio stabilniji, a vidi tabele, vidi rezultata, vidi srednjoskolaca koji nas u kupu izbacise.
I na sve to dovodis spidara koji je prelos trener, uz to lik koji je javno blatio i klub i navijace... Nema logike. Ili lutas predsjednice ili tjeras neki inat. Nema trece...
Spiskas milione na pojacanja i das ih spidaru da ih vodi.
Tuga je kad sam predsjednik kaze da klub nikad nije bio stabilniji, a vidi tabele, vidi rezultata, vidi srednjoskolaca koji nas u kupu izbacise.
I na sve to dovodis spidara koji je prelos trener, uz to lik koji je javno blatio i klub i navijace... Nema logike. Ili lutas predsjednice ili tjeras neki inat. Nema trece...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nešto kontam, zašto smo otjerali Ljupka Petrovića? I kakvi su to krediti koje Mirza ima kod nas, pa da se opet angazuje nakon onih izjava.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Ja znam o kome se raddi. Dio oko "najveci talent ikad" .. onomichplatini je napisao/la: ↑14 feb 2023, 13:05Ajde molim te napiši ime i prezime takvog talenta pa da svi vidimo i zapamtimo to ime.Mnogo smo mi nešta talentovani a slabo idu ta preseljenja ,bar što ja znam.Dovoljno dugo pratim sve mlađe selekcije i nagledao sam se raznih talenata koji su nestajali sa novinskim člancima,menadžerima,mama i tatama.Harakiri79 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 12:40Cujem sinoc ovaj mali koji igra u kadetima, sto je ubjedljivo najbolji strijelac i asistent lige vrlo moguce da ce preci u Standard Liege. S tim da je dijete maloljetno, belgijanci zele preseliti roditelje tamo i dati im posao da bi mogao biti registrovan. Procjena im je ako se mali bude razvijao kako treba da ce vrijediti milione za koju godinu.
Ja sam za jednog al samo jednog od početka tvrdio da ima ne talenat nego potencijal a to je Andrej Đokanović(mada se nadam da će napraviti veću karijeru i da Turska nije bila pravi izbor za njega).Bilo je tu mnogo talenata i tvrdim da ovi sada omladinci i kadeti talentom nisu ni blizu tog nivoa.
A te priče traži ga ovaj,onaj,odlaze ajde majstore samo ti ako imaš takav kvalitet i ne brini!
Ja sam prvi koji misli da treba ulagati u mlade i da je tu budućnost ali gurati neku priču o ekstra talentima trenutno u Akademiji je bezveze priča.
Napravljene su sad promjene pa da vidimo Dogana i njegov rad(Sanjin Alagić je čovjek najzaslužniji za sve kvalitetno što je izašlo iz Akademije ),ako uspije izbaciti u prvi plan nekoliko mladih igrača biće to ogroman uspjeh.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zbog neka slike, za koju se kasnije tvrdilo da je montaza, hajd znaj.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 feb 2023, 13:11Nešto kontam, zašto smo otjerali Ljupka Petrovića? I kakvi su to krediti koje Mirza ima kod nas, pa da se opet angazuje nakon onih izjava.
A kredite, nema nikakve. Mahalci koji su ga predlozili su okruzili Mirvica i uspjeli ugurat spidara u klub. Sve to je aminovala direktorica koja ne prati fudbal jos od "starog" Ronalda (otprilike kad je spidar zadnji put vodio nekoga).
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ee ebiga Nazor. Mislio sam da smo temu trener apsolvirali. Brate da su tebe zvali pitanje je da li bi preuzeo, ne uzarenu klupu, nego topi se lava klupa.NazorUso je napisao/la: ↑14 feb 2023, 13:09A sa cime smo tacno zadovoljni ? Dovodila su se i jaca imena pa su bilo flopovi. Niko nije pojacanje dok to ne opravda na terenu.
Mislim realnom promijeniti 3-4 trenera u roku od godinu nije zdravo.
Zadovoljni smo da su pojacanja iz ne super jake, ali respektabilne lige i ekipe dosla kod nas. A nismo pred euro epizodu pa da ovi legionari dodju da se prodaju. Normalno, tek cemo moci reci vise kada prodje odredjeno vrijeme.
Drugo, ja se volim vratiti jer nije tako daleko bilo - period sablica. Da li je tebi porazavajuce da tim Kao FK Sarajevo ne moze da registruje trenera iz ovog ili onog razloga? Znaci rasuti u komade. To vise nije tako.
Mirvic mozda luta, sto je normalno u poslu, ali trudi se da opstane.
Tabela jeste takva kakva je, necemo se vracati ni na to. Zavrsena prica - fele bivsi. Jel problem preseljenja domacinstva, povrede, relacija igraci-trener a eskaliralo je u dobojkaknju u jeku SFF-a kada su igraci dosli polumrtvi na utakmicu. Sef je trebao da ih zastiti uzimajuci u obzir da je to jedini eto gala dogadjaj u Sarajevu gdje svi iud pa a i ova nasa PL igracka krema. Jock - on ih odveo ne ni hordama, nego 15 krezubih divljaka koji nisu lopte u zivotu sutnuli da im sudi. Tu je nastao raskol ocito.
Trece, i tebi i meni... svejedno je sta uradimo, mozemo dati podrsku ili ne do kraja polusezone. Trenera nam je kasno promijeniti, nadam se da ce lazni prandeli ostaviti ego, licni interes sa strane i sastaviti najjacu ekipu FK Sarajeva.
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kada nam svako vodu zamuti. A mi se primimo ko pencilin. Enigma je za Mirzu, vjerujem da niko nije htio na klupu kad je znao da mora izaci u evropu a haman nemoguce. Pa ovaj "izgubio dodir sa stvarnoscu" prihvatio vruc u rukuMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 feb 2023, 13:11Nešto kontam, zašto smo otjerali Ljupka Petrovića? I kakvi su to krediti koje Mirza ima kod nas, pa da se opet angazuje nakon onih izjava.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Znam i ja o kome se radi i tvrdim ne da nije najveći nego nije ni najbolji strijelac i asistent( samo strijelac) a još manje igrač.Pantelija je napisao/la: ↑14 feb 2023, 13:13Ja znam o kome se raddi. Dio oko "najveci talent ikad" .. onomichplatini je napisao/la: ↑14 feb 2023, 13:05Ajde molim te napiši ime i prezime takvog talenta pa da svi vidimo i zapamtimo to ime.Mnogo smo mi nešta talentovani a slabo idu ta preseljenja ,bar što ja znam.Dovoljno dugo pratim sve mlađe selekcije i nagledao sam se raznih talenata koji su nestajali sa novinskim člancima,menadžerima,mama i tatama.Harakiri79 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 12:40Cujem sinoc ovaj mali koji igra u kadetima, sto je ubjedljivo najbolji strijelac i asistent lige vrlo moguce da ce preci u Standard Liege. S tim da je dijete maloljetno, belgijanci zele preseliti roditelje tamo i dati im posao da bi mogao biti registrovan. Procjena im je ako se mali bude razvijao kako treba da ce vrijediti milione za koju godinu.
Ali kad već neko kaže da jeste pa stavi ovdje ime i prezime pa da te se svi sjetimo kad to postane i čestitamo!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma bilo je nešto, te montaža, te Ljupko izjavio da u to vrijeme Arkanu nije smio reći neću i slično. Helem, postavio sam paralelu samo oko angažmana Ljupka i Masnog, tačnije zbog čega se prvi trebao otjerati, a drugi zbog čega se vratio na klupu.NazorUso je napisao/la: ↑14 feb 2023, 13:14Zbog neka slike, za koju se kasnije tvrdilo da je montaza, hajd znaj.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 feb 2023, 13:11Nešto kontam, zašto smo otjerali Ljupka Petrovića? I kakvi su to krediti koje Mirza ima kod nas, pa da se opet angazuje nakon onih izjava.
A kredite, nema nikakve. Mahalci koji su ga predlozili su okruzili Mirvica i uspjeli ugurat spidara u klub. Sve to je aminovala direktorica koja ne prati fudbal jos od "starog" Ronalda (otprilike kad je spidar zadnji put vodio nekoga).
Igrači će odmah na trening.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], MSOZ101, OzmoodPinglewood, pjankesarajevo i 43 gosta.