Ovo je ozbiljan All-NBA performans, što Dame pruža zadnjih 2 mjeseca, nadam se da upadaju u play in.
Matiss im je dobar dodatak defanzivno.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ovo je ozbiljan All-NBA performans, što Dame pruža zadnjih 2 mjeseca, nadam se da upadaju u play in.
Da, kao da im je to Basic challenge. Riley Ce dati Spoelstri na raspolaganje ponovno top2 sastav lige kad tad. Iako mislim da Raw talent su vise igrači poput Sharpea ili Thybullea koji su sad kod Chaunceya. Jimmy, Bam , Herro svi velike krade drafta, doduše Butler od Gar Pax dueta u Chibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 03:50Jel zna neko koji je rekord za broj undrafted igrača na terenu/u rosteru?
Heat večeras u jednom momentu petorka na terenu svi undrafted, od 8 igrača večeras na raspolaganju, 6 su undrafted, samo Adebayo i Butler nisu.
Gabe Vincent,
Orlando Robinson,
Max Strus,
Caleb Martin,
Jamaree Bouyea,
Haywood Highsmith.
Nevjerovatno kako pronalaze ovaj raw talenat u undrafted igračima uglavnom sa manjih koledža i razvijaju, kapa dole![]()
Sta trebam biti upoznat sa povredom svakog igraca? Opet Portland izgleda bolje bez njega.
Justin je napisao/la: ↑09 feb 2023, 14:06Ako Knicksi budu pametni i ubace Harta u petorku umjesto stetocine Barretta bice dosta opasni.
White Harden effect.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑14 feb 2023, 06:20Kao i sto sam očekivao, Dallas i ono malo odbrane sto su imali izgubili su DFS. Vrata širom otvorena za sve ekipe kad ih brane Bucko i Irving.
I za playoffom izgleda, rekord je skinuo, sad može i odmarati
Ne znamo, ali znamo zbrojiti 2 i 2 koristeci mozak.
Ti svašta nešto napisa ali ja ne skonta kakve to ima veze sa ovim što sam ja napisao za LeBronovu povredu?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 feb 2023, 10:41Ne znamo, ali znamo zbrojiti 2 i 2 koristeci mozak.
Napadnes POR kao fransizu i Paytonovu povredu kao posljedicu, a izostavis uzrok. Ne trebas biti nikakav insajder da skontas da je Payton igrao pod povredom trbusnog zida u PO prosle godine za GSW, ako je ODMAH po zavrsetku sezone otisao na operaciju istog! Jel to logican zakljucak ili nije??
Doduse, ako mu se ta povreda desila na nekom splavarenju, ja se evo izvinjavam.
P.S.Ne amnestiram ovdje potez POR da se decko vraca na teren neoporavljen i da se to krije i od GSW u trejdu, ali da GSW glume neku zrtvu znajuci historiju povreda ovog igraca, e to je vec licemjerno.
Ne znam da li si i upratio za ovaj painkiller ili sta vec koji je davan Paytonu...Predstavnici GSW izjavise kako je cudno sto mu je to davano u RSu!??Znaci ok je da se daje u POu, a nije u RSu!??
![]()
Ma ne pisem ti za Jamesovu povredu.Kontam osvrces se na moj prvi odgovor kad si u ranijem postu pomenuo POR i Paytona.Biscione je napisao/la: ↑14 feb 2023, 12:27Ti svašta nešto napisa ali ja ne skonta kakve to ima veze sa ovim što sam ja napisao za LeBronovu povredu?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 feb 2023, 10:41Ne znamo, ali znamo zbrojiti 2 i 2 koristeci mozak.
Napadnes POR kao fransizu i Paytonovu povredu kao posljedicu, a izostavis uzrok. Ne trebas biti nikakav insajder da skontas da je Payton igrao pod povredom trbusnog zida u PO prosle godine za GSW, ako je ODMAH po zavrsetku sezone otisao na operaciju istog! Jel to logican zakljucak ili nije??
Doduse, ako mu se ta povreda desila na nekom splavarenju, ja se evo izvinjavam.
P.S.Ne amnestiram ovdje potez POR da se decko vraca na teren neoporavljen i da se to krije i od GSW u trejdu, ali da GSW glume neku zrtvu znajuci historiju povreda ovog igraca, e to je vec licemjerno.
Ne znam da li si i upratio za ovaj painkiller ili sta vec koji je davan Paytonu...Predstavnici GSW izjavise kako je cudno sto mu je to davano u RSu!??Znaci ok je da se daje u POu, a nije u RSu!??
![]()
Lijek ko i svaki svaki drugi protiv bolova. Na našem(bosanskom) tržištu ga nema, al to je ko kod nas recimo voltaren ili melox ampule. Znači isto dejstvo, samo drugi sastav.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 feb 2023, 10:41Ne znam da li si i upratio za ovaj painkiller ili sta vec koji je davan Paytonu...Predstavnici GSW izjavise kako je cudno sto mu je to davano u RSu!??Znaci ok je da se daje u POu, a nije u RSu!??
![]()
Slazem se, ali opet nekako licemjerno od njih.Znali su oni dobro kakvu povredu ima, a POR pomislio da ih moze prevariti.Uostalom, Payton je ovdje svakako "kolateralna steta".Cilj je bio ustediti 100mil trejdom Wisemana, a on je bio samo bonus, pa im se nije poklopilo kad su saznali da ce morati na pauzu.U protivnom bi stopirali trejd.Pasha je napisao/la: ↑14 feb 2023, 13:48Lijek ko i svaki svaki drugi protiv bolova. Na našem(bosanskom) tržištu ga nema, al to je ko kod nas recimo voltaren ili melox ampule. Znači isto dejstvo, samo drugi sastav.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 feb 2023, 10:41Ne znam da li si i upratio za ovaj painkiller ili sta vec koji je davan Paytonu...Predstavnici GSW izjavise kako je cudno sto mu je to davano u RSu!??Znaci ok je da se daje u POu, a nije u RSu!??
![]()
A to šta su mislili pod tim, da je čudno, da se daje u regularnoj sezoni. To se vjerovatno odnosi, da igrač može da miruje. Odnosno, ne mora po svaku cijenu da igra, jer nije svaka utakmica ili ili...
Trebali su ga trejdovati u Boston.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 feb 2023, 14:39Dok je Bronu po mjeri, prije će Kerr ili Pop na biro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.