FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
dajte sliku vrancica s treninga ili ga kriju ko auto pred predstavljanje xd. Ili nece Ajla sirotinjsku najavu ko Rijeka zua Vrancica 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ovako se daje pas, iz prve, bez cekanja, bez carinjenja proklete lopte i glumljenja igraca. Zar nije ljepse ovako brzo, lijepo, efikasno i ubitacno?
- 1 9 4 6 -
Ma i bolje da nam temu zaključaju
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vidim ja neki dan zakljucana... pa vala haman da dijelimo misljenje. Taman procitas 2-3 dobra posta i onda neke srednjoskolske gluposti citas
- 1 9 4 6 -
Da hoce poceti sezona, da se vise ne citaju samo gluposti i prepucavanja
- muhamedhulk
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.de/faruk-bezd ... ler/890444
evo te nade, novog suareza.
da su pametni pa ostanu u Sa, ali kako odmah svi polete za parama, cudo jedno!
evo te nade, novog suareza.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la: ↑14 feb 2023, 16:14https://www.transfermarkt.de/faruk-bezd ... ler/890444
evo te nade, novog suareza.da su pametni pa ostanu u Sa, ali kako odmah svi polete za parama, cudo jedno!
rooney sa 17 busio arsenal.. ako god nas nasi najbolji talenti kapiteni ne mogu dobiti minute u seniorskom fudbalu prije 21godine.. ebo ti nas..
ja ne znam sta misle ovi treneri, da je igrac secer pa ako upadne u vodu da ga nema. Pusti ga nek se celici sa nasim jablanima, pa jednu godinu ce se patiti, i drugu mozda, ali onda sigurno imas ako nista momcinu. A ne mlitavog srednjoskolca sa 23 godine.
Ljudi stignu i 5 godina odlezati do 23e.
- 1 9 4 6 -
- BordoBBoja
- Kontakt:
Selami te zagor
-
- Kontakt:
Suljić u Tobolu.
DOBRO DOSAOOOOOOOOO SUPER MARIOOOOOOO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vala ako nemate sta pisati za FK Sarajevo, ekipu novosti i igrace, mozete nastaviti na livadi kako rekoh ili u pp
- 1 9 4 6 -
Izvinjavam se svim forumasima naseg pdfa ako sam i dio razloga da se zakljuca tema. Moje rasprave sa pojedincima vise nece ici u tom smijeru vise, niti mi je bila namjera raspravljati se sa nekim o bilo cemu osim da razmjenimo misljenja, normalno, civilizovano. S nekim ocito ne ide, moja je greska sto uopste ulazim u takve rasprave.
Daj tog Vrancica da gori sve!
Daj tog Vrancica da gori sve!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čuj izvlakuša, pa botino glupa neću 4 minute nakon početka utakmice napisati da je katastrofa, vidjet ću ja to sa Hajrom a ti pokušaj završiti sa narkomanom da te vrati na forum..
Nećeš ti više pisati na ovoj temi jer si banovan a ne zbog toga jer vlada jednoumlje. Dobro znaš da ne smiješ pisati na temi FK Sarajevo na šta si upozoren više puta ali to nije bilo dovoljno pa vrijeđaš te iste navijače, tako ne može.
Još ću vas samo jednom ljudski zamoliti da prestanete sa prepucavanjem na ličnom nivou i da prestanete praviti cirkus od teme!
Bukvalno sam vam prepustio jednu temu za te stvari iako to ne bi trebao raditi. Koliko puta sam napisao da imate opciju da dodate gnjavatora, da preskočite post ako vam se isti ne sviđa? Ostali forumaši koji bi željeli nešto normalno pročitati ne bi trebali ispaštati radi vas ali pošto ste moje molbe izignorisali otprilike nekih 100 puta od sad ćemo ovako pa ćemo vidjeti kome će prije dosaditi. Ovo je i posljednja opomena pred ban a ako nešto nije jasno možete mi se obratiti preko pp. Sa ovim postom završavam ovu raspravu, vratimo se temi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Što ga ovo još ne predstavljamo ako je potpisao ugovor?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ajla prati sad Alena Halillovic
Steta, ode kenoHz. Ko ce nam sad skretati paznju i ukazivati na Dalove kretnje i impresivne poteze?????????
Pa jbga ne dolazi Vrancic svaki dan, vjerovatno snimaju i te ostale stvari.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 19:50Što ga ovo još ne predstavljamo ako je potpisao ugovor?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO