Evo brate, nadam se da će pomoći

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo neka je zavrseno amin. A najavu mozemo sacekati nek naprave u skladu s pojacanjem
Ma zbog toga i kazem,osjedih cekajuci,sve kontam,nesto ce se izjalovitLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 feb 2023, 22:12Samo neka je zavrseno amin. A najavu mozemo sacekati nek naprave u skladu s pojacanjem![]()
Ovo je samo da pokažem bordo bratu ko je došao, nije ovo sastav za igru.bordobijeli je napisao/la: ↑14 feb 2023, 22:236 stranaca mislim da Musa ovdje ispada a unutra Mulalic i U 21
Ja cu samo nadopuniti
Odakle ti to za minuse. Ove sedmice je sve 10-15, naredne oko 10 se vrti
Nema ih ko uigrat, tačnije ima ali ne zna. Dovoljno je vidjeti koliko godina lik nije nigdje radio te njegov CV.deda je napisao/la: ↑14 feb 2023, 22:32H8Z7 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 22:24Ovo je samo da pokažem bordo bratu ko je došao, nije ovo sastav za igru.bordobijeli je napisao/la: ↑14 feb 2023, 22:23
6 stranaca mislim da Musa ovdje ispada a unutra Mulalic i U 21
Po imenima obecava, samo uigrat i netreba se bojat nikog. Nisam optimista sa trenerom, valjda me demantuje. Hvala brate
Radim u toj branši i od idućeg petka ide vrijeme na loše.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 feb 2023, 22:50Odakle ti to za minuse. Ove sedmice je sve 10-15, naredne oko 10 se vrti
Mada i ta prica oko minusa je glupost, izgovor obicni, pa na Tusnju je po snijegu radjeno, eto tad nije minus bio.
Evo danima u Sarajevu dnevna temp oko 10 stepeni, nema minusa ni na mapi, pa sto ne dodju da rade?
Prica se i da Holandjani nece da se vrate u BiH sve do okoncanja postupka slucaja koji je prijavljen policiji za kradju stalka za laser na Tusnju
Trznu me
Trenutno korisnika/ca: amypitar, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, hurem, iliyaa8, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Proximic, rimljanin90 i 75 gostiju.