Smirila ga Lara usutio se dobar je sad da se trpiti barem.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Drug.formacija bilo 442,ili 433 su samo postavke na papiru.A to je ustvari veliki skup kombinacija,koje moras uigravati zavisnosti kakve igrace imas.Formacija 4131 je formacija koje nasi treneri najvuse koruste u ligi,zasto?To vjerovatno smo ino znaju il ne znaju,ne smiju mijenjati.Trener koji mijenja i ima petlju promjeniti u toku utakmuce je trener tipa Jakirovic.Mi imami mozda najace igrace za 433 ili 442.Raonffa je napisao/la: ↑15 feb 2023, 00:09442 možemo igrati jedino u rombu, Hodžić zadnji vezni, desno Hajdar, lijevo Santos (lik realno šparta cijelu tekmu od našeg do protivničkog šesnaesterca, ne bih se sa Barbom složio da je defanzivno neodgovoran), Štila desetka i gore Ara i Krpić.
Ali kao što ste rekli rizična je to formacija, može nekada kada ganjamo rezultat ali generalno ne bih volio nešto previše eksperimentisati sa novim sistemom iako sam siguran da Sablja to svakako nikada i ne bi radio![]()
Ma vi ste stručnjaci nema sta.MocMahale444 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 00:00Malic nije nas igrac![]()
Carapice Edisu nije potreban pomocnik nego otkaz, ebo formacije to mi ubijamo vrijeme.
Huremovic alias Hulaqita alias Fabrizio Romano a ustvari si samo jedan Romano ObilinovicHulahopka je napisao/la: ↑15 feb 2023, 07:03Ma vi ste stručnjaci nema sta.MocMahale444 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 00:00Malic nije nas igrac![]()
Carapice Edisu nije potreban pomocnik nego otkaz, ebo formacije to mi ubijamo vrijeme.razredjivac strucnjaci
Sreca da imas interner u toj nedodjiji kojoj živiš,inace bi morao da se baviš poljoprivredom. Ovako bar glumis budalu ovdje. Samo nastavi,jako dobro ti ide. Uz to ti predlažem da ne pises prezimena ljudi koji nemaju veze s ovim.DUVNO1921 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 08:21Huremovic alias Hulaqita alias Fabrizio Romano a ustvari si samo jedan Romano ObilinovicHulahopka je napisao/la: ↑15 feb 2023, 07:03Ma vi ste stručnjaci nema sta.MocMahale444 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 00:00Malic nije nas igrac![]()
Carapice Edisu nije potreban pomocnik nego otkaz, ebo formacije to mi ubijamo vrijeme.razredjivac strucnjaci
Slažem se, ali nama dok je Štila najvažniji igrač ne možemo ni pomisliti da ne igramo bez desetke, jer ne možeš sa njim nigdje drugo. Nije sveto slovo 4231, ima i drugih formacija gdje se može igrati sa desetkom pogotovo recimo taj romb što smo gore spominjali ali iskreno formacija je najmanje važna , najvažniji je rezultatsegasega1 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 03:19Drug.formacija bilo 442,ili 433 su samo postavke na papiru.A to je ustvari veliki skup kombinacija,koje moras uigravati zavisnosti kakve igrace imas.Formacija 4131 je formacija koje nasi treneri najvuse koruste u ligi,zasto?To vjerovatno smo ino znaju il ne znaju,ne smiju mijenjati.Trener koji mijenja i ima petlju promjeniti u toku utakmuce je trener tipa Jakirovic.Mi imami mozda najace igrace za 433 ili 442.Raonffa je napisao/la: ↑15 feb 2023, 00:09442 možemo igrati jedino u rombu, Hodžić zadnji vezni, desno Hajdar, lijevo Santos (lik realno šparta cijelu tekmu od našeg do protivničkog šesnaesterca, ne bih se sa Barbom složio da je defanzivno neodgovoran), Štila desetka i gore Ara i Krpić.
Ali kao što ste rekli rizična je to formacija, može nekada kada ganjamo rezultat ali generalno ne bih volio nešto previše eksperimentisati sa novim sistemom iako sam siguran da Sablja to svakako nikada i ne bi radio![]()
Po meni formacija i jedna i druga je najopasnija kad se ekipa brani,odnisno takticki prepusti loptu protivniku.Al to treba uigrati.naravno.
Ne vidim potrebu za Muftićem na golu ako Drljo ima pravo nastupa u kupu.avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 feb 2023, 16:24Muftić
Galić-Drina-Cocalić-Jašarević
Mekić-Hodžić
Amoah-Štilić-Drljo
Krpić
Jel' ovako za subotu?
ma kakav belaj nece nam ni dozvolit dolazak sigurno.. fuj odluka ocm al mislim da je ovo sve povezano sa bojkotom hz pa kad nema njih traze nacin da ne bude ni nas.. PITARSKE PI*KE !
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Pablo11, tiagofaria25 i 51 gost.