FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da je dogovoren nastavak saradnje nakon sto mu istekne ugovor sa Stoukom .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
1. Mirza da voli klub, ne bi davao izjave kakve je davao. Ne bi se svadjao s navijacima i na ustrb rezultata tjerao inat i govorio da ide posle tekme s Velezom ali nije rekao ko je.Zeko87 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 08:52pa iskreno treba biti realan i reći da je more trenera prošlo kroz klub sa istim ili sličnim, pa čak i lošijim CV od Mirze i nije im se ništa spočitavalo. Mirza voli ovaj klub, bio je u reprezentaciji kada se tek formirala u najtežim trenucima. Nije mi jasan toliki anmozitet prema njemu. Osim ako se sva priča svodi na njegovu frizuru. Draže mi je što je on tu od milion drugih opcija koje se vežu za Beograd ili hrvatski otpad.Maroon99 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 06:36Sigurno je toTatamata1946 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 06:26Ja i dalje mislim da nije problem trener. Mislim problem je sad Mirza sto ga raja ne voli od prije. Toliko smo trenera izmjenjali i toliko igraca izmjenjali a i dalje se nismo daleko odmakli od ostalih klubova u ligi. Negdje drugo skripi svih ovih godina![]()
Da nema tog sukoba mirza bi dominirao, inace u 15 godina trenerske karijere nije ni 2 godine ukupno vodio klubove, cuva se covjek, bira moze mu se
Nas marcelo bielsa![]()
Svi bi mi voljeli da su tu Kodro, Vahid Halilhodžić, Pape, Hadžibegić...ali ti ljudi ne žele biti tu. Pustite čovjeka da radi, sezona je svakako srozana i bez njega bila. Ne može me niko ubijediti da je Mulalić bolji trener od njega, a napravio je fantastičan rezultat radi dobre klime na relaciji klub-navijači.
2. Bio je i Glavas kapiten repke, kad niko iz hrvatskog korpusa nije smio zaigrati. Pa mu to nije referenca da vodi nekoga, posebmo FKS. Uz to me spremamo ekipu za rat pa da nam trebaju patriote, mego strucni ljudi.
3. Mozda nece Kodro, Vaha, Pape... ali imas minimalmo 20 trenera koji hoce a realno su bolji od Mirze.
4. Kad je sezona srozana, dovodis nekoga da je proba izvuci, spasiti, a ne da se vodis onom "Svakako smo losi neka Mirze tu, nas je."
5. Mulalic, kakav god je, za ovoga je Klop ! Covjek je standardno radio, pa i vani (C.Gora) je imao solidnih rezultata, nije imao pauzu od 4 godine da ne vodi nikoga itd.
6. Ovo boldirano jeste problem ne samo naseg kluba , nego i drzave. Ide ona standardna "Nek je lopov ali je nas..."
Meni je npr. Benko drazi 17306 puta od Aganspahica. Benko grizao zivotom, davao golove, borio se, a Aganu referenca da je nas i nista drugo.
7. Mirzi je data ekipa kakvu (po imenima) nije niko imao. Evo mu sjajne prilike da se dokaze da je dobar trener !
8. Mirza od starta priprema pravi ogroman problem forsirajuci svog sina. Odma je stekao animozitet zbog toga cak i od strane onih koji ga nisu hejtali. Pravi problem klubu - zbg sina mixa citav tim i tumba, ali pravi i sinu - i ono malo potencijala sto ima nece pokazati zbog ogromnog pritiska.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- belosevic23
- Kontakt:
Ayla ne dovodi, nego "muva" igrače preko instagrama, zato nam je ovaj transfer rok najbolji 

Sretno Mario ario rio io o, nadam se da ce momak opravdati svoj status kao najbolje pojacanje poslije rata u nasoj ligi.
Da li neko zna sto se tice ovih pojacanja sto su dosla na zimu, da li smo im sredili papire i da li vec sada mogu igrati ili ce se po starom dobrom obicaju cekati 5 do 12 i na kraju prve 2-3 utakmice ne racunati na njih zbog papirologije.
Da li neko zna sto se tice ovih pojacanja sto su dosla na zimu, da li smo im sredili papire i da li vec sada mogu igrati ili ce se po starom dobrom obicaju cekati 5 do 12 i na kraju prve 2-3 utakmice ne racunati na njih zbog papirologije.
Ova posudba mozda govori da se ide na sve ili nista, da se pokusa docepati Evropa.
- FKS -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:071. Mirza da voli klub, ne bi davao izjave kakve je davao. Ne bi se svadjao s navijacima i na ustrb rezultata tjerao inat i govorio da ide posle tekme s Velezom ali nije rekao ko je.Zeko87 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 08:52pa iskreno treba biti realan i reći da je more trenera prošlo kroz klub sa istim ili sličnim, pa čak i lošijim CV od Mirze i nije im se ništa spočitavalo. Mirza voli ovaj klub, bio je u reprezentaciji kada se tek formirala u najtežim trenucima. Nije mi jasan toliki anmozitet prema njemu. Osim ako se sva priča svodi na njegovu frizuru. Draže mi je što je on tu od milion drugih opcija koje se vežu za Beograd ili hrvatski otpad.
Svi bi mi voljeli da su tu Kodro, Vahid Halilhodžić, Pape, Hadžibegić...ali ti ljudi ne žele biti tu. Pustite čovjeka da radi, sezona je svakako srozana i bez njega bila. Ne može me niko ubijediti da je Mulalić bolji trener od njega, a napravio je fantastičan rezultat radi dobre klime na relaciji klub-navijači.
2. Bio je i Glavas kapiten repke, kad niko iz hrvatskog korpusa nije smio zaigrati. Pa mu to nije referenca da vodi nekoga, posebmo FKS. Uz to me spremamo ekipu za rat pa da nam trebaju patriote, mego strucni ljudi.
3. Mozda nece Kodro, Vaha, Pape... ali imas minimalmo 20 trenera koji hoce a realno su bolji od Mirze.
4. Kad je sezona srozana, dovodis nekoga da je proba izvuci, spasiti, a ne da se vodis onom "Svakako smo losi neka Mirze tu, nas je."
5. Mulalic, kakav god je, za ovoga je Klop ! Covjek je standardno radio, pa i vani (C.Gora) je imao solidnih rezultata, nije imao pauzu od 4 godine da ne vodi nikoga itd.
6. Ovo boldirano jeste problem ne samo naseg kluba , nego i drzave. Ide ona standardna "Nek je lopov ali je nas..."
Meni je npr. Benko drazi 17306 puta od Aganspahica. Benko grizao zivotom, davao golove, borio se, a Aganu referenca da je nas i nista drugo.
7. Mirzi je data ekipa kakvu (po imenima) nije niko imao. Evo mu sjajne prilike da se dokaze da je dobar trener !
8. Mirza od starta priprema pravi ogroman problem forsirajuci svog sina. Odma je stekao animozitet zbog toga cak i od strane onih koji ga nisu hejtali. Pravi problem klubu - zbg sina mixa citav tim i tumba, ali pravi i sinu - i ono malo potencijala sto ima nece pokazati zbog ogromnog pritiska.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posudba do kraja sezone, idemo na sve ili ništa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sve osim evrope je neuspjeh.
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hoce li biti tog streama iz Namibije danas?
- 1 9 4 6 -
Postoji li mogucnost nastavka saradnje na ljeto ??
Na ljeto je slobodan igrac, onda se moze dogovarat s njim ako mu Mirza ne ogadi zivot
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ma nece ovaj odustati i ako se ne izadje u Evropu, ubjedjen sam. Naravno, katastrofa bi bilo to da se desi..
Mislim da nam je bolje posudba Vrancica nego da smo nesta kupovali itd. Jer sa ovim igracima nikad ne znas kakav ce im motiv biti..
Baš se loze ovi naši na Celzi,ovo je ko sto su oni dali 11 mil za posudbu Felixa za polusezonu
Sta znam nesvidja mi se sto je opcija posudbe,i što se ide na vrat na nos na tu Evropu,kad ti ta ista Evropa nije garant nicemu i mozes ispasti npr u prvom pretkolu i ono nista ne zaradit realno.
Evo sad smo zaradili 3 mil od igraca a nismo otisli u istu,mislim koja svrha je isforsirat toliko,nit ces propast ako neodes nit ces se nesto obogatit enormno ako odeš(jel teško je ocekivat grupe napast ako nisi prvak pa da ti se to isplati nešto)
Više sam za opciju da se okrenemo iducoj godini ,neznam nepotrebno forsiramo po meni,a opet na drugu stranu kad skontam sta ces praviti za iducu sezonu kad ti je Mirza sad na klupi,nit uigravat nit moji djavo,duplo nejasna situacija iskreno

Sta znam nesvidja mi se sto je opcija posudbe,i što se ide na vrat na nos na tu Evropu,kad ti ta ista Evropa nije garant nicemu i mozes ispasti npr u prvom pretkolu i ono nista ne zaradit realno.
Evo sad smo zaradili 3 mil od igraca a nismo otisli u istu,mislim koja svrha je isforsirat toliko,nit ces propast ako neodes nit ces se nesto obogatit enormno ako odeš(jel teško je ocekivat grupe napast ako nisi prvak pa da ti se to isplati nešto)
Više sam za opciju da se okrenemo iducoj godini ,neznam nepotrebno forsiramo po meni,a opet na drugu stranu kad skontam sta ces praviti za iducu sezonu kad ti je Mirza sad na klupi,nit uigravat nit moji djavo,duplo nejasna situacija iskreno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ali ako bude dobar ode on na ljeto , zato smo trebali dogovoriti pola godine posudba plus 2 godine da aktiviramo u bilo kojem momentu .nokee je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:24Ma nece ovaj odustati i ako se ne izadje u Evropu, ubjedjen sam. Naravno, katastrofa bi bilo to da se desi..
Mislim da nam je bolje posudba Vrancica nego da smo nesta kupovali itd. Jer sa ovim igracima nikad ne znas kakav ce im motiv biti..
Naša ekipa danas će u 13:00 odigrati pripremnu utakmicu protiv @csmpolitehnicaiasi
*Prenos za utakmicu neće biti omogućen
#fksarajevo #fks #zimskepripreme #antalija
ISTINA ZA VEDRANA!
Emocije pomiješane, neko u ovoj ekipi mora i trčati
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa na ljeto ako Bog da dolaze duplo bolji igraci i trodupčo bolji trener... 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ja ne bi pocinjao i bez cirjaka i balte. Jeste da cemo morati napadacku opciju zrtvovati ali u ovoj ligi je bitniji da vladas sredinom.
Mi nesto izadjemo ofanzivo a nema ko graditi igru, napadaci nam bezveze vise u napadu. Postavljamo se ko na nekoj igrici.
Balta---- Cirjak
-----Vrancic
pa bi vidio sredine granitne.
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.