prenos je za clanove kada rade ekipe protiv kojih igramo.. Mogao je neko facebook live upaliti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
prenos je za clanove kada rade ekipe protiv kojih igramo.. Mogao je neko facebook live upaliti
Pred kraj prosle polusezone dobio je u nekoliko utakmica sansu, i, po meni, nije nista pokazao. Ovdje su ga mnogi hvalili, pricalo se kako ga traze i s vana neki klubovi. E sad, posto prosle polusezone mnogo toga nije stimalo, mozda nije pravedno momka zavaljivati, i definitivno mu treba dati jos jednu sansu. Ali eto, za ofanzivno krilo, nisam vidio nijedan prodor, sut, potez da je vrijedan tolikog hvaljenja...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:38Ko, ba, voli klub?? Kakve su to mantre? Čim se novci uključe u igru, nema tu više ljubavi. Što bi rek'o Avdo Sidran; Ljubav je izmislila fukara da bi džaba dobila pichke! Samo je jedan, veliki Hase, zanemario lovu i igrao iz ljubavi.
Čuj, voli klub??
Nego, zna li ko kakav je ovaj Irfan Ramić? Stari mu radi samnom i fali ga, al opet, babo ne može bit objektivan. Veli da u Antaliji nije ni minute dobio, a insistirali su iz kluba da ide na pripreme. Imal ko realniji?
spezial je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:43Pred kraj prosle polusezone dobio je u nekoliko utakmica sansu, i, po meni, nije nista pokazao. Ovdje su ga mnogi hvalili, pricalo se kako ga traze i s vana neki klubovi. E sad, posto prosle polusezone mnogo toga nije stimalo, mozda nije pravedno momka zavaljivati, i definitivno mu treba dati jos jednu sansu. Ali eto, za ofanzivno krilo, nisam vidio nijedan prodor, sut, potez da je vrijedan tolikog hvaljenja...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:38Ko, ba, voli klub?? Kakve su to mantre? Čim se novci uključe u igru, nema tu više ljubavi. Što bi rek'o Avdo Sidran; Ljubav je izmislila fukara da bi džaba dobila pichke! Samo je jedan, veliki Hase, zanemario lovu i igrao iz ljubavi.
Čuj, voli klub??
Nego, zna li ko kakav je ovaj Irfan Ramić? Stari mu radi samnom i fali ga, al opet, babo ne može bit objektivan. Veli da u Antaliji nije ni minute dobio, a insistirali su iz kluba da ide na pripreme. Imal ko realniji?
moraju ako zele vrancica iskoristit max da ga rasterete. Cirjak i Balta moraju raditi veliki posao, distribuirati vrancicu loptu a on vec ima taj zavrsni pas, udarac. Ali ako Vrancic bude dobio ulogu Avrama katastrofa.bordobijeli4 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:46Samo jos Cirjaku objasniti da mora postati bar u pola ko Djokanovic..... inace nas nema nigdje, kontre ce da grmee
Tacno tako. Al ono da ne bude prica "on bi razvalio i bio prevaga u igri samo da mu daju sansu" ko sto zna biti cesto za neke igraceLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:46spezial je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:43Pred kraj prosle polusezone dobio je u nekoliko utakmica sansu, i, po meni, nije nista pokazao. Ovdje su ga mnogi hvalili, pricalo se kako ga traze i s vana neki klubovi. E sad, posto prosle polusezone mnogo toga nije stimalo, mozda nije pravedno momka zavaljivati, i definitivno mu treba dati jos jednu sansu. Ali eto, za ofanzivno krilo, nisam vidio nijedan prodor, sut, potez da je vrijedan tolikog hvaljenja...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:38Ko, ba, voli klub?? Kakve su to mantre? Čim se novci uključe u igru, nema tu više ljubavi. Što bi rek'o Avdo Sidran; Ljubav je izmislila fukara da bi džaba dobila pichke! Samo je jedan, veliki Hase, zanemario lovu i igrao iz ljubavi.
Čuj, voli klub??
nek radi, trenira i ceka svoju priliku. Kad je doceka nek je i iskoristi. Extra je pa je sa ekipom i u rosteru.
Mirva pitarcina nasaskullcrusher je napisao/la: ↑15 feb 2023, 11:06"Mario. Dobrodošao u Sarajevo. Ako pokažeš svoj majstorluk i ostaviš zadnji atom snage na terenu Sarajevo te nikada neće zaboraviti. Da nam je sretno", napisao je Mirvić na jednoj od objavi Sarajeva na Instagramu vezanoj za dolazak Vrančića.
Igraci Mirvicu: "Boss, can we have Cesare Prandelli?"Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:47moraju ako zele vrancica iskoristit max da ga rasterete. Cirjak i Balta moraju raditi veliki posao, distribuirati vrancicu loptu a on vec ima taj zavrsni pas, udarac. Ali ako Vrancic bude dobio ulogu Avrama katastrofa.bordobijeli4 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:46Samo jos Cirjaku objasniti da mora postati bar u pola ko Djokanovic..... inace nas nema nigdje, kontre ce da grmee
PS: MIRZA PRANDELI Probaj danas sina gurnuti desno. Avrama na Amf. Mali ce dati gol i ass
Pitao bih ja tebe i bilo koga drugog da ti dijete igra za bilo koji klub i navijači ga nazivaju pogrdnim imenima, psuju po intenetu i tribinama kako bi reagovao.NazorUso je napisao/la: ↑15 feb 2023, 10:071. Mirza da voli klub, ne bi davao izjave kakve je davao. Ne bi se svadjao s navijacima i na ustrb rezultata tjerao inat i govorio da ide posle tekme s Velezom ali nije rekao ko je.Zeko87 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 08:52pa iskreno treba biti realan i reći da je more trenera prošlo kroz klub sa istim ili sličnim, pa čak i lošijim CV od Mirze i nije im se ništa spočitavalo. Mirza voli ovaj klub, bio je u reprezentaciji kada se tek formirala u najtežim trenucima. Nije mi jasan toliki anmozitet prema njemu. Osim ako se sva priča svodi na njegovu frizuru. Draže mi je što je on tu od milion drugih opcija koje se vežu za Beograd ili hrvatski otpad.
Svi bi mi voljeli da su tu Kodro, Vahid Halilhodžić, Pape, Hadžibegić...ali ti ljudi ne žele biti tu. Pustite čovjeka da radi, sezona je svakako srozana i bez njega bila. Ne može me niko ubijediti da je Mulalić bolji trener od njega, a napravio je fantastičan rezultat radi dobre klime na relaciji klub-navijači.
2. Bio je i Glavas kapiten repke, kad niko iz hrvatskog korpusa nije smio zaigrati. Pa mu to nije referenca da vodi nekoga, posebmo FKS. Uz to me spremamo ekipu za rat pa da nam trebaju patriote, mego strucni ljudi.
3. Mozda nece Kodro, Vaha, Pape... ali imas minimalmo 20 trenera koji hoce a realno su bolji od Mirze.
4. Kad je sezona srozana, dovodis nekoga da je proba izvuci, spasiti, a ne da se vodis onom "Svakako smo losi neka Mirze tu, nas je."
5. Mulalic, kakav god je, za ovoga je Klop ! Covjek je standardno radio, pa i vani (C.Gora) je imao solidnih rezultata, nije imao pauzu od 4 godine da ne vodi nikoga itd.
6. Ovo boldirano jeste problem ne samo naseg kluba , nego i drzave. Ide ona standardna "Nek je lopov ali je nas..."
Meni je npr. Benko drazi 17306 puta od Aganspahica. Benko grizao zivotom, davao golove, borio se, a Aganu referenca da je nas i nista drugo.
7. Mirzi je data ekipa kakvu (po imenima) nije niko imao. Evo mu sjajne prilike da se dokaze da je dobar trener !
8. Mirza od starta priprema pravi ogroman problem forsirajuci svog sina. Odma je stekao animozitet zbog toga cak i od strane onih koji ga nisu hejtali. Pravi problem klubu - zbg sina mixa citav tim i tumba, ali pravi i sinu - i ono malo potencijala sto ima nece pokazati zbog ogromnog pritiska.
Ako cemo mak na konac, mirvic je poslao svog covjeka. Vec prezvakana tema.. Ali bi bilo lijepo radi Hord da se pojavi Mirvic
Kada bi me neko uslovljavao i ucjenjivao, a ja bacao milione u klub, izbjegavao bi i ja 33 puta
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, EastMadness, PeppermintSA, sekac i 57 gostiju.