FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 feb 2023, 10:35

joker90 je napisao/la:
15 feb 2023, 10:32
Danas prenos tekme samo za članove. :kafa:
prenos je za clanove kada rade ekipe protiv kojih igramo.. Mogao je neko facebook live upaliti :rol:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 15 feb 2023, 10:38

Ko, ba, voli klub?? Kakve su to mantre? Čim se novci uključe u igru, nema tu više ljubavi. Što bi rek'o Avdo Sidran; Ljubav je izmislila fukara da bi džaba dobila pichke! Samo je jedan, veliki Hase, zanemario lovu i igrao iz ljubavi.
Čuj, voli klub??

Nego, zna li ko kakav je ovaj Irfan Ramić? Stari mu radi samnom i fali ga, al opet, babo ne može bit objektivan. Veli da u Antaliji nije ni minute dobio, a insistirali su iz kluba da ide na pripreme. Imal ko realniji?

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 15 feb 2023, 10:43

VenamaHrabrih je napisao/la:
15 feb 2023, 10:38
Ko, ba, voli klub?? Kakve su to mantre? Čim se novci uključe u igru, nema tu više ljubavi. Što bi rek'o Avdo Sidran; Ljubav je izmislila fukara da bi džaba dobila pichke! Samo je jedan, veliki Hase, zanemario lovu i igrao iz ljubavi.
Čuj, voli klub??

Nego, zna li ko kakav je ovaj Irfan Ramić? Stari mu radi samnom i fali ga, al opet, babo ne može bit objektivan. Veli da u Antaliji nije ni minute dobio, a insistirali su iz kluba da ide na pripreme. Imal ko realniji?
Pred kraj prosle polusezone dobio je u nekoliko utakmica sansu, i, po meni, nije nista pokazao. Ovdje su ga mnogi hvalili, pricalo se kako ga traze i s vana neki klubovi. E sad, posto prosle polusezone mnogo toga nije stimalo, mozda nije pravedno momka zavaljivati, i definitivno mu treba dati jos jednu sansu. Ali eto, za ofanzivno krilo, nisam vidio nijedan prodor, sut, potez da je vrijedan tolikog hvaljenja...

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 15 feb 2023, 10:45

i bolje sto je posudba, ako bude igrao nemotivisano razici se na ljeto, ako bude dobar dati sve od sebe da ostane jos godinu

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 15 feb 2023, 10:46

Samo jos Cirjaku objasniti da mora postati bar u pola ko Djokanovic..... inace nas nema nigdje, kontre ce da grmee

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 feb 2023, 10:46

spezial je napisao/la:
15 feb 2023, 10:43
Čuj, voli klub??

Pred kraj prosle polusezone dobio je u nekoliko utakmica sansu, i, po meni, nije nista pokazao. Ovdje su ga mnogi hvalili, pricalo se kako ga traze i s vana neki klubovi. E sad, posto prosle polusezone mnogo toga nije stimalo, mozda nije pravedno momka zavaljivati, i definitivno mu treba dati jos jednu sansu. Ali eto, za ofanzivno krilo, nisam vidio nijedan prodor, sut, potez da je vrijedan tolikog hvaljenja...

nek radi, trenira i ceka svoju priliku. Kad je doceka nek je i iskoristi. Extra je pa je sa ekipom i u rosteru.
- 1 9 4 6 -

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 feb 2023, 10:46

Koliko okvirno Vrancic moze imati mjesecnu placu?
Max Allegri

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 feb 2023, 10:47

bordobijeli4 je napisao/la:
15 feb 2023, 10:46
Samo jos Cirjaku objasniti da mora postati bar u pola ko Djokanovic..... inace nas nema nigdje, kontre ce da grmee
moraju ako zele vrancica iskoristit max da ga rasterete. Cirjak i Balta moraju raditi veliki posao, distribuirati vrancicu loptu a on vec ima taj zavrsni pas, udarac. Ali ako Vrancic bude dobio ulogu Avrama katastrofa.

PS: MIRZA PRANDELI Probaj danas sina gurnuti desno. Avrama na Amf. Mali ce dati gol i ass
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 feb 2023, 10:57

----------------Saha
Avdija/Mulalic--Ilija--Besim--Radovic
-----------Balta-------Cirjak
---------------Vrancic-----------
Dal--------------------------Kyeremhh
----------------Renan---------------

Ja bi danas ovako - ako vrancic ne moze- Avram? Sta velite
- 1 9 4 6 -

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 15 feb 2023, 11:01

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
spezial je napisao/la:
15 feb 2023, 10:43
Čuj, voli klub??

nek radi, trenira i ceka svoju priliku. Kad je doceka nek je i iskoristi. Extra je pa je sa ekipom i u rosteru.
Tacno tako. Al ono da ne bude prica "on bi razvalio i bio prevaga u igri samo da mu daju sansu" ko sto zna biti cesto za neke igrace

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 feb 2023, 11:03

Dobrodosao Mario :bih:

Ovo mi djeluje kao Jajalo tad, doci ce na pola godine posudbe, izdominirati ligu i otici opet u neku jacu ligu :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 15 feb 2023, 11:04

Dobro nam došao Mario. Također dobro nam došli, nadam se, neki novi vjetrovi na forumu. Proteklih dana mučno je bilo čitati isti.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 15 feb 2023, 11:06

"Mario. Dobrodošao u Sarajevo. Ako pokažeš svoj majstorluk i ostaviš zadnji atom snage na terenu Sarajevo te nikada neće zaboraviti. Da nam je sretno", napisao je Mirvić na jednoj od objavi Sarajeva na Instagramu vezanoj za dolazak Vrančića.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 feb 2023, 11:07

skullcrusher je napisao/la:
15 feb 2023, 11:06
"Mario. Dobrodošao u Sarajevo. Ako pokažeš svoj majstorluk i ostaviš zadnji atom snage na terenu Sarajevo te nikada neće zaboraviti. Da nam je sretno", napisao je Mirvić na jednoj od objavi Sarajeva na Instagramu vezanoj za dolazak Vrančića.
Mirva pitarcina nasa
- 1 9 4 6 -

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 feb 2023, 11:16

Mario. Welcome! Stay away from Mozzart i sretno nam!
Bahati, bahati Željkan!
1946

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 feb 2023, 11:17

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
15 feb 2023, 10:47
bordobijeli4 je napisao/la:
moraju ako zele vrancica iskoristit max da ga rasterete. Cirjak i Balta moraju raditi veliki posao, distribuirati vrancicu loptu a on vec ima taj zavrsni pas, udarac. Ali ako Vrancic bude dobio ulogu Avrama katastrofa.

PS: MIRZA PRANDELI Probaj danas sina gurnuti desno. Avrama na Amf. Mali ce dati gol i ass
Igraci Mirvicu: "Boss, can we have Cesare Prandelli?"
Mirvic: "No. We have Prandelli at home."

Prandelli at home:

slika
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 15 feb 2023, 11:19

Sve je to ok al jedan jedini iskreni razgovor sa hordama bi okrenuo situaciju.
Zdrava rasprava i iskrena prica.
Al tri puta izbjegavanje dogovorenog sastanka je i previse.
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 15 feb 2023, 11:21

NazorUso je napisao/la:
15 feb 2023, 10:07
Zeko87 je napisao/la:
15 feb 2023, 08:52
Maroon99 je napisao/la:
15 feb 2023, 06:36

Sigurno je to :urnebes:
Da nema tog sukoba mirza bi dominirao, inace u 15 godina trenerske karijere nije ni 2 godine ukupno vodio klubove, cuva se covjek, bira moze mu se
Nas marcelo bielsa :bih:
pa iskreno treba biti realan i reći da je more trenera prošlo kroz klub sa istim ili sličnim, pa čak i lošijim CV od Mirze i nije im se ništa spočitavalo. Mirza voli ovaj klub, bio je u reprezentaciji kada se tek formirala u najtežim trenucima. Nije mi jasan toliki anmozitet prema njemu. Osim ako se sva priča svodi na njegovu frizuru. Draže mi je što je on tu od milion drugih opcija koje se vežu za Beograd ili hrvatski otpad.

Svi bi mi voljeli da su tu Kodro, Vahid Halilhodžić, Pape, Hadžibegić...ali ti ljudi ne žele biti tu. Pustite čovjeka da radi, sezona je svakako srozana i bez njega bila. Ne može me niko ubijediti da je Mulalić bolji trener od njega, a napravio je fantastičan rezultat radi dobre klime na relaciji klub-navijači.
1. Mirza da voli klub, ne bi davao izjave kakve je davao. Ne bi se svadjao s navijacima i na ustrb rezultata tjerao inat i govorio da ide posle tekme s Velezom ali nije rekao ko je.
2. Bio je i Glavas kapiten repke, kad niko iz hrvatskog korpusa nije smio zaigrati. Pa mu to nije referenca da vodi nekoga, posebmo FKS. Uz to me spremamo ekipu za rat pa da nam trebaju patriote, mego strucni ljudi.
3. Mozda nece Kodro, Vaha, Pape... ali imas minimalmo 20 trenera koji hoce a realno su bolji od Mirze.
4. Kad je sezona srozana, dovodis nekoga da je proba izvuci, spasiti, a ne da se vodis onom "Svakako smo losi neka Mirze tu, nas je."
5. Mulalic, kakav god je, za ovoga je Klop ! Covjek je standardno radio, pa i vani (C.Gora) je imao solidnih rezultata, nije imao pauzu od 4 godine da ne vodi nikoga itd.
6. Ovo boldirano jeste problem ne samo naseg kluba , nego i drzave. Ide ona standardna "Nek je lopov ali je nas..."
Meni je npr. Benko drazi 17306 puta od Aganspahica. Benko grizao zivotom, davao golove, borio se, a Aganu referenca da je nas i nista drugo.
7. Mirzi je data ekipa kakvu (po imenima) nije niko imao. Evo mu sjajne prilike da se dokaze da je dobar trener !
8. Mirza od starta priprema pravi ogroman problem forsirajuci svog sina. Odma je stekao animozitet zbog toga cak i od strane onih koji ga nisu hejtali. Pravi problem klubu - zbg sina mixa citav tim i tumba, ali pravi i sinu - i ono malo potencijala sto ima nece pokazati zbog ogromnog pritiska.
Pitao bih ja tebe i bilo koga drugog da ti dijete igra za bilo koji klub i navijači ga nazivaju pogrdnim imenima, psuju po intenetu i tribinama kako bi reagovao.

Evo Allegri je prstima mahao po tribini pa šta to treba da znači? Da su i treneri ljudi sa emocijama. Ne želim biti Mirzin advokat, njegov patriotizam nije argument osim kada se poredi sa nekim svojim prethodnicima, koji su došli, nisu uradili ništa , uzeli pare i otišli, a niko im ni A nije rekao, već su se psovale mrtve kosti raznim igračima koje je objektivna publika sa istoka uzimala na zub, ovisno o potrebama i situacijama.

Kakav je to argument pod brojem 7. ako znamo da je isti igrač igrao i kod ranijih trenera, a kod Mirze nema još ni nastupa u zvaničnoj utakmici.

Najsretniji bih bio da se Dal proda odmah za dobre pare, a Mirza napravi extra rezultat. Ne zbog porodice Varešanović već zbog kluba za kojeg navijam cijeli život.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 feb 2023, 11:24

adem993 je napisao/la:
15 feb 2023, 11:19
Ako cemo mak na konac, mirvic je poslao svog covjeka. Vec prezvakana tema.. Ali bi bilo lijepo radi Hord da se pojavi Mirvic
- 1 9 4 6 -

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 15 feb 2023, 11:25

adem993 je napisao/la:
15 feb 2023, 11:19
Kada bi me neko uslovljavao i ucjenjivao, a ja bacao milione u klub, izbjegavao bi i ja 33 puta
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, EastMadness, PeppermintSA, sekac i 57 gostiju.