Evo direktorica se obraća , ko da smo na boj na Kosovo krenuli

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo direktorica se obraća , ko da smo na boj na Kosovo krenuli
malo raja pohitila, ali se vise sali.. sigurno, ne znamo ni sta se dogodilo a mi pisemo. Mada me strah ove cergaske atmosfere sto nas prati
Nemoj, polomiće nam noge balerinamaPantelija je napisao/la: ↑15 feb 2023, 13:21Ima li kakav trećeligaš, dole da se pripremaShategabri je napisao/la: ↑15 feb 2023, 13:19yebo pripremne, pravu snagu ćemo pokazati u takmičarskim![]()
![]()
Rumuni kazu da je obrnuto... Sta sad ...
Ma da hoce vise otici dal i mirza svaki post o njima. Ko da sam usao na temu fk varesanovici.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:09malo raja pohitila, ali se vise sali.. sigurno, ne znamo ni sta se dogodilo a mi pisemo. Mada me strah ove cergaske atmosfere sto nas prati
Pa zato je i prekinuto.bordobijeli je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:12Meni je krivo sto se nisu potukli kakvo ba povlacenje. Hocemo ratnike ne balerine
Saće tebi babo kupiti tri lopte da ne plačeš.
Sta ces se potuc sa Salcinom,Hamzom i Dalom nebi se mogli sa osnovcima nosit.bordobijeli je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:12Meni je krivo sto se nisu potukli kakvo ba povlacenje. Hocemo ratnike ne balerine
Ne vjerujem ja ni jednima ni drugima. Nema mi logike da na naseg sttartuju oštro a da se oni zalete na nasu klupu ...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, MaroonBjelave, Pantelija i 45 gostiju.