Kada su vec karine na terenu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
100%bordobijeli je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:27Baš to ova liga nije za mekušce, Zrinjski ima Jakovljevica i Bilbiju ne boje se ljudi mi jednog gostovanja cak sta vise daju batine i u gostima i mi kad smo imali te mangupe Rahman, Benko, Puzigaca, Tatomirovic, Halid bili smo na vrhu u ovoj ligi ne prolazi skakutanje na prstima Suljica, Dala, SalcinaBegovicRamiz je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:20bravo momci dobra praksa
sutra kad u Banjaluci uleti Vojinovic s dvije noge s ledja i ne bude faul samo ovo primjenimo
nek smo se rijesili tipova poput Rahmana i Halida kad su razbacali pola protivnicke ekipe jedne godine i bacili ljagu na nas ko da smo neki nasilnici
stop nasilju na terenu
Aylah ponosna
idemo dalje
samo pozitivno
Zagalamio sigurno na Renana, ovi kad su vidjeli njegovu reakciju rekli hajmo se smilovati, vidiš da čovjek ne zna gdje goni
Pa Ayli ni muz rodjeni ne vjeruje.
Ma Mirzoni povukao na lijevu nozdrvu, pa ga agresiva uzela. Kontao da je na zapadu Koševa opet, pa da bije naše navijače.Shategabri je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:32Zagalamio sigurno na Renana, ovi kad su vidjeli njegovu reakciju rekli hajmo se smilovati, vidiš da čovjek ne zna gdje goni![]()
Masni drogašjoker90 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:34Ma Mirzoni povukao na lijevu nozdrvu, pa ga agresiva uzela. Kontao da je na zapadu Koševa opet, pa da bije naše navijače.Shategabri je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:32Zagalamio sigurno na Renana, ovi kad su vidjeli njegovu reakciju rekli hajmo se smilovati, vidiš da čovjek ne zna gdje goni![]()
Sta se tacno desavalo ? Evo vec 3-4 posta zaginetna, kao mi me znamo (i me znamo to je cinjenica) sta je bilo a ti znas. De nam reci da znamo i mi.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, misstianopenaldo, perodeformero, SamoDaKazeem i 67 gostiju.