Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Probajte izgurati s ovim kadrom još par mjeseci pa na ljeto se fino pojačat 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ono sto je mene iznerviralo, a ni ne navijam za Chelsea, jeste njihova opustenost 2-3min prije kraja.
Igras za Chelsea, MORAS ici na pobjedu protiv bilo koje ekipe, a oni protiv Westhama odugovlace i dodaju se na 40m od gola, cekaju kraj...
Dok se nije sve unistilo, ovdje treba podhitno novi trener koji ce njima usadit u glavu ko je i sta je Chelsea, koja je filozofija kluba i da MORAJU ici na pobjedu i na gol vise dok sve nije otislo u q krasni.
Igras za Chelsea, MORAS ici na pobjedu protiv bilo koje ekipe, a oni protiv Westhama odugovlace i dodaju se na 40m od gola, cekaju kraj...
Dok se nije sve unistilo, ovdje treba podhitno novi trener koji ce njima usadit u glavu ko je i sta je Chelsea, koja je filozofija kluba i da MORAJU ici na pobjedu i na gol vise dok sve nije otislo u q krasni.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma veliki zalogaj za potera ne moze da izgura to sto celsiju treba,kako dajs u evertonu za 2-3 treninga sto ti kazes promeni sklop ekipe a ovaj se vucara pola godine i mrcvari igrace i oni njega ne ide.
- Pensioner26
- Kontakt:
Daj nam sad trenera Brendforda da i on pokaze da ne moze.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa pozitivni sok nista drugo. I potter je to na pocetku imao dok nas povrede nisu satrale. On ce ostati do kraja sezone makar pomirite Se sa tim.
Ekipa nije uigrana ali neke od ovih tekmi bi Se trebale na suhi kvalitet uzimati. Danas zivjeli u ofsajdu.
Sudija nas je na kraju fino izjebao ali ne mozes i sudiji ovisiti protiv West Hama…
Patnja nas ceka jos dugo.
Nije to samo pozitivan sok,vec tako je kada dodje trener koji zna sta hoce,sta hoce poter od tima?ne razumem ga,neko bunarenje pa okolisanje,pa haverz da spusti felixu ili tako nesto,daj onda kerola dovedi,nema prodora,sta igra kukurelja,njegove kretnje su ocajne a brine me i james,i njega ce da unisti.
Emersonu svaka cast mnogo smo se ogresili o njega nije dobio sansu,a bolji je od kukurelje bar duplo to ide tuhelu na dusu da ne bude da je poter kriv i za to.
Emersonu svaka cast mnogo smo se ogresili o njega nije dobio sansu,a bolji je od kukurelje bar duplo to ide tuhelu na dusu da ne bude da je poter kriv i za to.
Jos uvijek nije dobio otkaz?Najlosiji trener uz Lamparda koji je u posljednje vrijeme vodio ekipu
Idemo u konferencijsku ligu,imam osjecaj da ako prodjemo Dortmund,biti gutavo,jer napadacki fudbal koji gledamo u 2023 ne daju mi neki optimizam .

Idemo u konferencijsku ligu,imam osjecaj da ako prodjemo Dortmund,biti gutavo,jer napadacki fudbal koji gledamo u 2023 ne daju mi neki optimizam .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
U poslednjih 27 godina najgori, dokazala statistika, a moja pudlica kaze da mu treba dati jos vremena

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ma otići po Mourinha u Romu i dovesti ga da sa ovom ekipom još ove sezone osvoji Ligu prvaka.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Gledajuci highlightse onaj Kukurelja izgleda jos gore.Frajer djeluje ko da se samo u momentu iskljuci i ukljuci 3 sekunde poslije 
Pola milijarde poslije i i dalje se nisu nasle prave alternative za Chillya i Jamesa kad su odsutni zbog povreda ili za rotacije. Sta ce bit sa Malo Gustim, to tek treba da se vidi.

Pola milijarde poslije i i dalje se nisu nasle prave alternative za Chillya i Jamesa kad su odsutni zbog povreda ili za rotacije. Sta ce bit sa Malo Gustim, to tek treba da se vidi.
Trebaće vjerovatno još neka blamaža protiv Dortmunda da se razmisli o otpuštanju ovog amatera na klupi.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Svaka cast sto mu ne popustaju

Bez njega izgledamo 10 puta bolje hoce lik 250 300k...
- Pensioner26
- Kontakt:
Braćo hajmo danas po pobjedu. Šaljem par slika
Sve sumnje i prozivike hejtera će Potter da naplati večeras u LP! Ide 1:3 za CFC.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Veliki pozdrav...svaka čast brat..opali koju fotku i postavi
- Pensioner26
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Mjera ljubomoran sam iskreno
.
Ide pohod na novu LP veceras
.
Hat trick Mudryk uz tri asistencije Enza

Ide pohod na novu LP veceras

Hat trick Mudryk uz tri asistencije Enza

- Pensioner26
- Kontakt:
Nadamo se bratewadethegreat je napisao/la: ↑15 feb 2023, 17:33Mjera ljubomoran sam iskreno.
Ide pohod na novu LP veceras![]()
.
Hat trick Mudryk uz tri asistencije Enza![]()

- wadethegreat
- Kontakt:
E cuj Hakim...
Ebo ga zijes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.