Autor je preskakao casove bosanskog jezika

A mogli biH Boga mi, a mogli biH Bgm
Pa prica se o najboljoj ekipi od te neke Jajalo Benko. I po imenima to jeste. Druga stvar ne mozemo porediti te igrace Marseja Werdera itd. Bubam Said kad se vratio ni blizu nije ostavio trag u tom werderu kao Vrancic u Norwichu. Sve govori da je pojacanje u rangu Mate Jajala svojevremeno.BarbareZeljin je napisao/la: ↑15 feb 2023, 13:57Velika stvar za nasu ligu je ovih par transfera u zadnje vrijeme. Bez ikakve provokacije,na osnovu cega pojedini navijaci Sarajeva pisu o najjacoj ekipi u ligi ikad. Marketinski rade dobar posao,rezultatski tek treba da se vidi,ali...Ako izuzmemo Vrancica i Serbecica i Ziljkica,sta se zna i koje su to super reference ostatka dovedenih igraca. Hajde ne zelim uopste pricati o uigranosti i slicnim stvarima,koje idu uz veliki broj novih igraca. Razumijem da neko zeli istaci igranje u Engleskoj.Ali Sarajevo je imalo igrace iz seria a,reprezentativaca BiH i Hrvatske,sa vise nastupa od Vrancica. Igrace Marseja,Nanta,Palerma,Werdera mi Leverkusena....
Ali evo ja kao navijac Zelje,mogu navesti 2 ili 3 ekipe Sarajeva koje su po imenima jace bile od ove ekipe.
Najsvjezija ona ekipa sa Jajalom i Benkom.
Da ne pricamo ono kad su igrali Skoro,Hota Turkovic....
Generalno mi je drago vidjeti opet ova dovodjenja igraca u Zelju i Sarajevo. Podsjeca na dobra stara vremena.
Nadam se da cemo nastaviti u tom pravcu. Previse se nekako razvodnilo.
Nije gori od Mulalića, problem će kod nas biti što su igrači kratko zajedno. Tek će to biti prava ekipa naredne sezone.nokee je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:47Pa prica se o najboljoj ekipi od te neke Jajalo Benko. I po imenima to jeste. Druga stvar ne mozemo porediti te igrace Marseja Werdera itd. Bubam Said kad se vratio ni blizu nije ostavio trag u tom werderu kao Vrancic u Norwichu. Sve govori da je pojacanje u rangu Mate Jajala svojevremeno.BarbareZeljin je napisao/la: ↑15 feb 2023, 13:57Velika stvar za nasu ligu je ovih par transfera u zadnje vrijeme. Bez ikakve provokacije,na osnovu cega pojedini navijaci Sarajeva pisu o najjacoj ekipi u ligi ikad. Marketinski rade dobar posao,rezultatski tek treba da se vidi,ali...Ako izuzmemo Vrancica i Serbecica i Ziljkica,sta se zna i koje su to super reference ostatka dovedenih igraca. Hajde ne zelim uopste pricati o uigranosti i slicnim stvarima,koje idu uz veliki broj novih igraca. Razumijem da neko zeli istaci igranje u Engleskoj.Ali Sarajevo je imalo igrace iz seria a,reprezentativaca BiH i Hrvatske,sa vise nastupa od Vrancica. Igrace Marseja,Nanta,Palerma,Werdera mi Leverkusena....
Ali evo ja kao navijac Zelje,mogu navesti 2 ili 3 ekipe Sarajeva koje su po imenima jace bile od ove ekipe.
Najsvjezija ona ekipa sa Jajalom i Benkom.
Da ne pricamo ono kad su igrali Skoro,Hota Turkovic....
Generalno mi je drago vidjeti opet ova dovodjenja igraca u Zelju i Sarajevo. Podsjeca na dobra stara vremena.
Nadam se da cemo nastaviti u tom pravcu. Previse se nekako razvodnilo.
Serbecic i Ziljkic ubjedjen sam da ce biti pojacanja..
Ovi ostali igraci Renan i Francis imali su neke reference prije dolaska u Sarajevo, nije da nisu. Oba su recimo sa Zalgirisom imali zapazene uloge u grupama konf lige o kojima sanjamo ovdje.. Guliashvili je nekakav mlad igrac, zalog za buducnost, sa velikim talentom, al vidjecemo ga jos.. Znaci neki bi update trebao biti s takvim igracima.
Naravno, na njima je da se dokazu i TEREN je jedino mjerilo!
Samo nama je trener veliki problem, koji nije u rangu najgore ekipe Sarajeva ikad, nadam se da me demantuje al dabogda!
Zamisli Mirvic koristio argument da su druge trenerske opcije trazile prevelika primanja, a na igrace se trosi i lijevo i desno. Ili nije Mirviceva opcija, vec sportskog direktora, ili jeste ali se onda jednostavno laze da se para nema.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:41Mirvić mora sutra uručiti otkaz Mirzi, ovo je vrhunac toksičnosti.
Ovaj potez on nikada nije smio povući, dovoditi ga kao trenera na prvom mjestu.
Baca šuplje, dovodi Vrančića a trener mu narkoman. On treba da se okruži fudbalskim ljudima, pod hitno.Hansestadt je napisao/la: ↑15 feb 2023, 16:18Zamisli Mirvic koristio argument da su druge trenerske opcije trazile prevelika primanja, a na igrace se trosi i lijevo i desno. Ili nije Mirviceva opcija, vec sportskog direktora, ili jeste ali se onda jednostavno laze da se para nema.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:41Mirvić mora sutra uručiti otkaz Mirzi, ovo je vrhunac toksičnosti.
On je investor, njegove pare i ima pravo da upravlja kako on smatra je najbolje. Samo treba transparentno reci, moj je izbor Mirza Varesanovic vjerujem u njega iz tih razloga i to je to. Ili neka kaze ovo je sportski direktor, imam potpuno povjerenje u njega, i on se odlucio za Varesanovica. Ovako mu argumenti jednostavno nisu na mjestu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 feb 2023, 16:20Baca šuplje, dovodi Vrančića a trener mu narkoman. On treba da se okruži fudbalskim ljudima, pod hitno.Hansestadt je napisao/la: ↑15 feb 2023, 16:18Zamisli Mirvic koristio argument da su druge trenerske opcije trazile prevelika primanja, a na igrace se trosi i lijevo i desno. Ili nije Mirviceva opcija, vec sportskog direktora, ili jeste ali se onda jednostavno laze da se para nema.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:41Mirvić mora sutra uručiti otkaz Mirzi, ovo je vrhunac toksičnosti.
Il što bi pitari rekli 5 milijona.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑15 feb 2023, 16:45Posusje napravilo najveci izlazni transfer u povijesti kluba
Marko Hanuljak iz Posušja u Lokomotivu Zagreb za 300 000 eura
Zbog teleće glave ide trans muhaem "dobrodošli na livadu beskućnici". Samo zbog teleće glave, ne bi li pojeo ispod sebe brabonjaš...Bururetuglavi je napisao/la: ↑15 feb 2023, 17:17Gdje je onaj mosarajvosa83 i ostali da nas nazivaju pijacarima, izbjeglicama i svakakvim raznim pogrdnim imenima
https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... lez/444405
Besplatno![]()
"miliJona".AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑15 feb 2023, 16:49Il što bi pitari rekli 5 milijona.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑15 feb 2023, 16:45Posusje napravilo najveci izlazni transfer u povijesti kluba
Marko Hanuljak iz Posušja u Lokomotivu Zagreb za 300 000 eura
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Morgen19, TylerBurey, VolimoSarajevo i 48 gostiju.