KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: KK Bosna
i zaboravio sam da **** mater ovcini koji jednostavno ne skace,normalno da nas i mali crni onda nadskoci,i sto stalno suta trice,bespotrebno,veceras 0-4 ja mislim, i naravno pri tom prilkom i vladi hebem mater jer mu to konstantno dopusta
- Silvester071
- Kontakt:
Upravo o tome ja i pricam.fera je napisao/la:postavi sliku nekog iz uprave danko je PR kakve on veze ima sa ovim danas? Jel on prije 3 godine otjerao horde? jel sada treba decka kojeg su ubacili da bude PR potpuno nespremnog kriviti za sve i za greske iz proslosti i jer nije pocistio **** onih prije sebe? kindje je zaduzio bosnu toliko da se ona mora nekako oduziti njemu a i danki i dariju su sjebali karijeru darija sabit hadžić nije pustao u igru kad mu je to najvise trebalo a kod MB-a danko nije imao mjesta pored strasnog tomovica. ko zna danka iz mlađih dana zna kakav je talent bio ali problem je sto on u vremenu kad je trebao najvise da uci zbog rata nije imao ni jednog ozbiljnog treninga nesto je pokusavao sa ibrom krehićem ako se ne varam. tebe ne poznajem niti zelim da se svađam ali svi smo iznervirani ali nam to ne daje za pravo da lijecimo frustracije na prvoj osobi koja nam padne na pamet.Compact je napisao/la:Pogledajte dobro i zapamtite ovaj plemeniti lik!
Kada ga se ponovo sjetite za 20 godina vidjećete da nije ništa u životu napravio!
U stvari, nećete ga se uspjeti sjetiti!
Najveći gološupković u Sarajevu, klasični degen koji živi od ruku rada svoga rahmetli oca! Linafo pi-ar
Ako je vec (po tebi) nespreman za tu ulogu PR menagera sto se nje i hvatao
Po meni jedna od zadaca tog PR-a (sto me ovo PR nervira
Ja toga u KK Bosni ne vidim vec dugo, dugo, dugo...
A o Bukvi, Konakovicu, Imamovicu i ostalim zaista ne bih komentarisao...
Sad ce vjerovatno blebetati po novinama kako je i ovo uspjeh (sedmo mjesto u NLB-u, kup BiH, izborena NLB liga) sto je za mene gola chuna, biti 7 ili 10, 11 isti ****, kup takmicenje koje treba ukinuti itd...
HOCU TITULU, HOCU ULEB CUP, sve ostalo su sitnice...
Ali poodavno mnogo toga u KK Bosni ne funkcionise (plate, odnosi u upravi itd...) tako da je sve to moralo kulminirati negdje!
Cisto sumljam da ce Bosna moci nesto vise dole napraviti ali nikad se ne zna.
To smo mi
- http://klocevi.****/
lolo to je nemoguce sirokobrijezani su na svim pozicijama dobro pokriveni ,a u nas OVCINA umjesto da je GRGATU na ledjima ,on ga pustio da dadne skoro 30 .koseva..Mi smo sa ovim mladim sastavom dosta ucinili cim smo usli u NLB.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ti si jedan obican seljak koji kaze da je GORAN IKONIC seljak, on se bunio za onu tricu jer tako osjeceo i ti nemas potrebe da komenatariseslolo je napisao/la:pricati o navijacima je glupo,i to nije tema, navijaca vec nema tri godine na utakmicama bosne,ko je kriv,znamo,nisu dede i nane krive sto ne mogu da navijaju,inace,najavljivao sam posjetu ko protiv igokee
**** mater upravi koja je cijelu zapadnu tribinu prepistila tim gostujucim navijacima,dok su domaci navijaci,njih negdje oko 100,ostali stajati iza koseva,sram te bilo bukva imamovicu i ostala bagro
svaka cast navijacima koji su dosli iz sirkog,nije ih bilo prethodnih godina,ali dolaskom njih porasla je i atmosfera u dvorani,te je bila dodatni motiv za igrace sirokog
ne odobravam niakko pjevanje tih fasistickih pjesama,koji su se stisale nakon intervencije publike,osim tih fasistickih provokacija,ostalo je bilo uredu,i drago mi je sto su dosli,jer su jednostavno preporodili utakmicu,dali neku dodatnu draz samom pracenju iste
sto se utakmice tice,ljudi su nas nabili posteno,siroki,bosna,igokea,to je sve u 5 deka,mala je razlika,oni su igrali fino,posteno,dobili su aplauz na kraju,i ovom prilikom hebem mater raji iza njihove klupe koja ih je nesto ko napala i psovala pred kraj utakmice,i ovi ispod kosa seljaci sto su psovali igracima sirkoog bez razloga,dosli,vidjeli,pobjedili,svaka im cast,
mi smo igrali ko picke,i na kraju je razlika bila mala,jer je trebalo biti najmanje 20 razlike
hebem mater redom svim igracima,sta im je bilo,klocevi se usrali,cega,ko zna,mozda onih 20 skripara koji su dosli
hebem im mater sto nisu mogli slobodnog da ubace,cijeli zivot kosarku igraju,i onda kreten djurasovic ne moze da dobaci mozda i kljucnu tricu u utakmici,vlada je veceras lose vodio pravo,hebo ga suljagic i pasalic,mali je rakic igrao minut,a tri put je bolji od kloca pasalica,koji takodje suta ko da drva baca
sehovic je odigrao fino,jedini raspolozen,ostalo nista,velika nula,sram ih bilo,zasluzili su zvizduke nakon utakmice
sto se sudija tice,mnogo korektno,par situacija koje su mozda isle na nasu stetu,ali nisu uticale na rezultat,na kraju se cak navlacilo i za nas,medjutim utakmica je gotova bila,ona trica na kraju prvog poluvremena je opravdano ponistena jer je vrijeme isteklo,tak da su se nasi sa klupe bezveze bunili,u tome je najvise ikona seljak ucestvovao
mi nismo ni trebali ocekivati nesto vise,ja prije utakmice rekoh 30 razlike tza nas,malo navijacki malo iz zajebancije,ali od ekipe koja jedva pobjedu slobodu,dvaputa,slobodu koja ima jednog jedinog igraca,onda je glupo pricati,malo su se momci opustili,nema tu umor veze,kakav umor,nije nba da svaki dan utakmice igraju
nadam se pobjedi u subotu,uprotivnom,sezona se moze smatrati neuspjesnom,jer izgubiti finale od sirokog,ekipe koja ima mnogo manji budzet od naseg,i koja ima neke nepoznate igrace(ima par finih igraca,ali sve u svemu cisti prosjek) bi bila sramota,i veliko razocarenje
sad vam se ars sigurno nasladjuje sto se tice vlade,a vala i on je pretjerao sto se sirokog tice,ali to je manje vazno
po pobjedu u siroki,ako treba noge slomite,ali se u sarajevo ne vracajte bez pobjede
ne vjerujem da sam u zivotu nesto duze napisao,ali eto,ako vam je mrsko,preskocite,jako sam razocaran
ps.situacija u kojoj su djeca sa istocne strane pjevala,malo vas je pickice,ludnica,i skirpari su na to aplaudirali
idemo li u siroki
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hmm, pa sad, Thomas i Mason su medju najboljim skakacima lige, zaista je prosto nevjerojatno koliki odraz i energiju ta dva igraca imaju, jednostavno su krajnje potentni, a momci se bore kao da su obojica rodjeni u Širokom Brijegu, obavezno bih i jednog i drugog iste sekunde potpisao za slijedecu godinu. Ovcina je stvarno nerazumljiv veceras bio sa onim tricama, pa centar si covjece, a nigdje te u reketu, ali imao je veceras protiv sebe i skakacki izuzetno raspolozene protivnike, a to je UPRAVO ono gdje smo mi bili deficitarni dosad i ono sto sam ja jos davno prije i potencirao kao najvecu prednost Bosne, tamo jos od utakmice finala kupa, samo mi se ne da sad traziti taj post.lolo je napisao/la:i zaboravio sam da **** mater ovcini koji jednostavno ne skace,normalno da nas i mali crni onda nadskoci,i sto stalno suta trice,bespotrebno,veceras 0-4 ja mislim, i naravno pri tom prilkom i vladi hebem mater jer mu to konstantno dopusta
Inace, dobar post ti gore iznad, slozio bih se sa vecinom.
...Život za Široki...
e ovako pobijeda potpuno zasluzena bosna sto sam uspio vidjeti preko tv mi je izgledala nekako nikako ne znam zasto... a ovi sto se rugaju skriparima **** brate barem nas je doslo 20 pa 20 ja u sirokom nisam vidio nikad navijace bosne da dođu i da navijaju tako da nema potrebe za vrijedjanjem a ona pjesma po meni nije se to trebalo pjevati u sarajevu jer je se znalo cemu to vodi ali eto... nek pjevaju na domacim utakm. ali u sarajevu ne moze voditi ni cemu drugome nego neredima... sve u svemu u sobotu ne znam ljudi kako cu to docekati bit ce prava ludnica!!! pozz svima i cestitke na fer i korektnim komentarima
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
bilo bi lijepo kad bi se moglo dogovorit gostovanje na nacin na koji je to bilo veceras...udjes 5 -10 min. nakon pocetka tekme a izadjes i sto tako.....to bi trebalo sa upravom bosne vidjet.....
I feel devotion!!
pa jarane ustaske pjesme se ne trebaju pjevati nigjde na svijetušb_pecara je napisao/la:e ovako pobijeda potpuno zasluzena bosna sto sam uspio vidjeti preko tv mi je izgledala nekako nikako ne znam zasto... a ovi sto se rugaju skriparima **** brate barem nas je doslo 20 pa 20 ja u sirokom nisam vidio nikad navijace bosne da dođu i da navijaju tako da nema potrebe za vrijedjanjem a ona pjesma po meni nije se to trebalo pjevati u sarajevu jer je se znalo cemu to vodi ali eto... nek pjevaju na domacim utakm. ali u sarajevu ne moze voditi ni cemu drugome nego neredima... sve u svemu u sobotu ne znam ljudi kako cu to docekati bit ce prava ludnica!!! pozz svima i cestitke na fer i korektnim komentarima
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma nema veze to sa protivnickim igracima,ovcina se uopste ne digne od poda,onaj mali crnac ga je na pocetku 3-4 puta nadskakaoŠB_Fidelis je napisao/la:Hmm, pa sad, Thomas i Mason su medju najboljim skakacima lige, zaista je prosto nevjerojatno koliki odraz i energiju ta dva igraca imaju, jednostavno su krajnje potentni, a momci se bore kao da su obojica rodjeni u Širokom Brijegu, obavezno bih i jednog i drugog iste sekunde potpisao za slijedecu godinu. Ovcina je stvarno nerazumljiv veceras bio sa onim tricama, pa centar si covjece, a nigdje te u reketu, ali imao je veceras protiv sebe i skakacki izuzetno raspolozene protivnike, a to je UPRAVO ono gdje smo mi bili deficitarni dosad i ono sto sam ja jos davno prije i potencirao kao najvecu prednost Bosne, tamo jos od utakmice finala kupa, samo mi se ne da sad traziti taj post.lolo je napisao/la:i zaboravio sam da **** mater ovcini koji jednostavno ne skace,normalno da nas i mali crni onda nadskoci,i sto stalno suta trice,bespotrebno,veceras 0-4 ja mislim, i naravno pri tom prilkom i vladi hebem mater jer mu to konstantno dopusta
jos samo da dodam
slika broj 11
pa šta ce drugo pjevati nego ustaške pjesme?? ne znam šta si ocekivao uopšte?? da pjevaju ilahije i kaside,jel??newbie je napisao/la:pa jarane ustaske pjesme se ne trebaju pjevati nigjde na svijetušb_pecara je napisao/la:e ovako pobijeda potpuno zasluzena bosna sto sam uspio vidjeti preko tv mi je izgledala nekako nikako ne znam zasto... a ovi sto se rugaju skriparima **** brate barem nas je doslo 20 pa 20 ja u sirokom nisam vidio nikad navijace bosne da dođu i da navijaju tako da nema potrebe za vrijedjanjem a ona pjesma po meni nije se to trebalo pjevati u sarajevu jer je se znalo cemu to vodi ali eto... nek pjevaju na domacim utakm. ali u sarajevu ne moze voditi ni cemu drugome nego neredima... sve u svemu u sobotu ne znam ljudi kako cu to docekati bit ce prava ludnica!!! pozz svima i cestitke na fer i korektnim komentarima
niste mi jasni nikako...šta se cudite sad kad svi dobro znamo u kakvoj državi živimo,gdje nacionalizam vlada u potpunosti...posebno u etnicki cistim sredinama kakav je Široki.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Kevin je napisao/la:Hvala na čestitkama..
E ovako ne da mi se sad traziti po arhivi ali mogu reci da sam procitao sljedece, nije 100% citirano ali bit je ista:
-Mason i Tomo trica..bla bla..natjecanje u tricama, ko ce manje..konstatno ismijavanje od strane ars-a
-Puljko..također ismijavan od strane arsa najvise
-propali hrvatski talenti: Mileković,Siriščević...itd.
-poslije utakmice u Skenderiji u ligi 8, pola vas je reklo da Vlašić pojma nema..da je izgubljen
- pola vas se smijalo Grgatu, sirovini..koji "jedva" da trci
-prije ove tekme najavljivanje naslova dvokorakom
-najvaljivanje pobjede od 20 razlike
-ne da mi se dalje...
toliko...e sad...meni nije jasno kod vas...jedan tjedan vam je ekipa za Euroligu,pogotovo kad ste nas dobili ovdje, a drugi tjedan su svi klocovi, jadnici.. ovdje ne provociram nista nego samo hocu da kazem sljedece = prelistajte ranije postove, pogledajte sta ste pisali, i vratite se u danas, u veceras...pa vidite gdje ste..
NENO JAVI SE....
a za mene Široki je odradio sve, taman izgubio u subotu, odigrati 2 utakmice, u samo 3 dana, i to na ovakvom nivou..respect..
pozdrav Bosnasima,a i Bosni na fer i korektnoj utakmici..i naravno da nitko suđenje ne spominje,a ne treba ga ni spominjati.. gledajte na tv-u u subotu sta je atmosfera u dvorani...ili jednostavno dođite..
kevine morali ste pobijediti jednom, bilo je 3 -0 za nas ove sezone,realno bili ste bolji svaka vam cast osvajate titulu zasluzeno ali da mi nismo obezbijedili 2 predstavnika bilo bi svega tu,nasi preumorni,nama je ovo 44 utakmica u sezoni i to sve teske i jake utakmice, ali to ne umanjuje vas trijumf i stvarno ne trebaju onolika provociranja od strane masona i thomasa,siroki je bio bolji i treba im pruziti ruku....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
OVAKVOM igrom nemamo sta traziti u subotu ,pogotovo na gostovanju ,,
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
jesi ovo ti? ako jesi, kome si ovo, Ovčini?lolo je napisao/la:ma nema veze to sa protivnickim igracima,ovcina se uopste ne digne od poda,onaj mali crnac ga je na pocetku 3-4 puta nadskakaoŠB_Fidelis je napisao/la:Hmm, pa sad, Thomas i Mason su medju najboljim skakacima lige, zaista je prosto nevjerojatno koliki odraz i energiju ta dva igraca imaju, jednostavno su krajnje potentni, a momci se bore kao da su obojica rodjeni u Širokom Brijegu, obavezno bih i jednog i drugog iste sekunde potpisao za slijedecu godinu. Ovcina je stvarno nerazumljiv veceras bio sa onim tricama, pa centar si covjece, a nigdje te u reketu, ali imao je veceras protiv sebe i skakacki izuzetno raspolozene protivnike, a to je UPRAVO ono gdje smo mi bili deficitarni dosad i ono sto sam ja jos davno prije i potencirao kao najvecu prednost Bosne, tamo jos od utakmice finala kupa, samo mi se ne da sad traziti taj post.lolo je napisao/la:i zaboravio sam da **** mater ovcini koji jednostavno ne skace,normalno da nas i mali crni onda nadskoci,i sto stalno suta trice,bespotrebno,veceras 0-4 ja mislim, i naravno pri tom prilkom i vladi hebem mater jer mu to konstantno dopusta
jos samo da dodam
slika broj 11![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ljudi su u ovom momentu bolji tim koji nema problema sa povredama.
Bosnini igraci ne primaju redovno plate, SDA se o svom jadu zabavila... Mozda jos vaznija stvar je da najbolja dva igraca Ikonic i Ovcina igraju roviti, ostatak tima osim Djordjevica, Ivanovica i Sehovica je ionako bezveze, pa i ovakav prosjecan Siroki, jedna stvarno bezveze ekipa koja je u stanju i od jednako jadne Igokee dvaput izgubiti po 25 razlike, moze pobijediti u Sarajevu.
Mada ne vjerujem da ce se Bosna predati u subotu tako lako.
Cinjenica je da Sarajevo nazalost polako umire sto se kosarke tice, sto je samo i jedino "zasluga" uprave. Obzirom na finansijsku krizu i nedostatak iole kvalitetnog domaceg igrackog kadra, ocekujem jos jednu sezonu u jadrannskoj ligi sa vise poraza nego pobjeda.
A one "navijace" iz Sirokog i spominjanje logora Francetica ispod Trebevica, kao i Juru i Bobana, ne bih komentarisala.
Degutantno, ali obzirom na tradicionalno anti NOB kraj(da ne koristim onu ogavnu rijec koja pocinje sa U) iz kojeg su ponikli, sasvim ocekivano.
Bosnini igraci ne primaju redovno plate, SDA se o svom jadu zabavila... Mozda jos vaznija stvar je da najbolja dva igraca Ikonic i Ovcina igraju roviti, ostatak tima osim Djordjevica, Ivanovica i Sehovica je ionako bezveze, pa i ovakav prosjecan Siroki, jedna stvarno bezveze ekipa koja je u stanju i od jednako jadne Igokee dvaput izgubiti po 25 razlike, moze pobijediti u Sarajevu.
Cinjenica je da Sarajevo nazalost polako umire sto se kosarke tice, sto je samo i jedino "zasluga" uprave. Obzirom na finansijsku krizu i nedostatak iole kvalitetnog domaceg igrackog kadra, ocekujem jos jednu sezonu u jadrannskoj ligi sa vise poraza nego pobjeda.
A one "navijace" iz Sirokog i spominjanje logora Francetica ispod Trebevica, kao i Juru i Bobana, ne bih komentarisala.
Degutantno, ali obzirom na tradicionalno anti NOB kraj(da ne koristim onu ogavnu rijec koja pocinje sa U) iz kojeg su ponikli, sasvim ocekivano.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
E vidis, opet ti po svom. Ja to razmisljanje ne razumijem. Cuj ''bezveze ekipa''. Pa kakva je tek onda Bosna bila veceras kad ih takva jedna ekipa dobije?
To, i iskljucivo to, shvati/te, je ono zasto Bosna u ovakvim momentima uspijeva izgubiti od Širokog, opet, bas zbog takvog razmisljanja. Vidjela se odlicna kosarka ove godine izmedju tri izjednacene ekipe, i ovo je samo rezultat toga. Ali, ne, ccc.
To, i iskljucivo to, shvati/te, je ono zasto Bosna u ovakvim momentima uspijeva izgubiti od Širokog, opet, bas zbog takvog razmisljanja. Vidjela se odlicna kosarka ove godine izmedju tri izjednacene ekipe, i ovo je samo rezultat toga. Ali, ne, ccc.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 27 maj 2009, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
i takav Široki razvali Igokeu!!Malena je napisao/la:Ljudi su u ovom momentu bolji tim koji nema problema sa povredama.
aje lovit rake..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Cestitke Širokom na odlicnoj utakmici i zasluzenoj pobjedi i zamolio bi nenu da se pokrije po usima jer oni njegovi postovi i podcjenjivanje se pokazalo 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
vi se nemate oko cega brinuti dobili ste metlu u dvokoraku,ali ja cestitam sirokom jos jednom ,svaka im cast bili su bolji,ali ja necu pricati kao vecina iz sirokog poslije utakmice u sarajevu u ligi 8 da su nas sudije pokrale sto i nisu,svima treba cestitati,a da si imalo bolje pogldao ja sam napisao nek pobijedi bolji,siroki ce to vjerovatno da bude i neka ce jer su bolji i imaju manje utakmice i manje su umorni,a nasi isto kao babe kada se ekipa nas 8 skupi na terminu basketa,mozda je ovo samo jedna losa noc,vidjet cemo nije jos nista gotovo....TaRgEt_ je napisao/la:Cestitke Širokom na odlicnoj utakmici i zasluzenoj pobjedi i zamolio bi nenu da se pokrije po usima jer oni njegovi postovi i podcjenjivanje se pokazalo
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
tebe treba banovati iz zivota , kad ti odobravas ustaske pjesme, to nije nacionalizma to je kretenizam, nacizam, fasizam, to je strogo zakonom kaznjivo, ustase su zlocincidrop je napisao/la:pa šta ce drugo pjevati nego ustaške pjesme?? ne znam šta si ocekivao uopšte?? da pjevaju ilahije i kaside,jel??newbie je napisao/la:pa jarane ustaske pjesme se ne trebaju pjevati nigjde na svijetušb_pecara je napisao/la:e ovako pobijeda potpuno zasluzena bosna sto sam uspio vidjeti preko tv mi je izgledala nekako nikako ne znam zasto... a ovi sto se rugaju skriparima **** brate barem nas je doslo 20 pa 20 ja u sirokom nisam vidio nikad navijace bosne da dođu i da navijaju tako da nema potrebe za vrijedjanjem a ona pjesma po meni nije se to trebalo pjevati u sarajevu jer je se znalo cemu to vodi ali eto... nek pjevaju na domacim utakm. ali u sarajevu ne moze voditi ni cemu drugome nego neredima... sve u svemu u sobotu ne znam ljudi kako cu to docekati bit ce prava ludnica!!! pozz svima i cestitke na fer i korektnim komentarima
niste mi jasni nikako...šta se cudite sad kad svi dobro znamo u kakvoj državi živimo,gdje nacionalizam vlada u potpunosti...posebno u etnicki cistim sredinama kakav je Široki.
neno#4 je napisao/la:vi se nemate oko cega brinuti dobili ste metlu u dvokoraku,ali ja cestitam sirokom jos jednom ,svaka im cast bili su bolji,ali ja necu pricati kao vecina iz sirokog poslije utakmice u sarajevu u ligi 8 da su nas sudije pokrale sto i nisu,svima treba cestitati,a da si imalo bolje pogldao ja sam napisao nek pobijedi bolji,siroki ce to vjerovatno da bude i neka ce jer su bolji i imaju manje utakmice i manje su umorni,a nasi isto kao babe kada se ekipa nas 8 skupi na terminu basketa,mozda je ovo samo jedna losa noc,vidjet cemo nije jos nista gotovo....TaRgEt_ je napisao/la:Cestitke Širokom na odlicnoj utakmici i zasluzenoj pobjedi i zamolio bi nenu da se pokrije po usima jer oni njegovi postovi i podcjenjivanje se pokazalo
Jao Neno kako si dvolican dobili smo metlu pa sta jarane bolji ste bilo bi sramota da niste jaoo jarane
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, TripleThreat i 7 gostiju.