FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tusanj= nije gotov
Bijeli Brijeg- radi se
Kakanj - los teren
Bilino Polje - neuslovan teren
Posusje, Leotar, Igman - losi tereni
Ostaje:
Grbavica
Banja Luka
Vrapcici
Samo osigurati navijace Zrinjskog koji ce tu biti kao domaci da se ne priblizavaju stadionu i tim putnim pravcima da ne bude zadrzavanja
Bijeli Brijeg- radi se
Kakanj - los teren
Ostaje:
Grbavica
Banja Luka
Vrapcici
Samo osigurati navijace Zrinjskog koji ce tu biti kao domaci da se ne priblizavaju stadionu i tim putnim pravcima da ne bude zadrzavanja
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Sigurnosno vrlo nezgodno, ali najbolja moguća opcija što se tiče terena.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
U ovakvim situacijama se zanemaruju debilne svadje i podje^avanja izmedju nas i gurbeta u normalnom svijetu. Nekad je United igrao na Cityevom terenu bez problema ali ko garantuje da naši ne bi sje&bali Grbavicu kad bi mi igrali gore. *ebo podjele, trebali bi mi kao narod bar u glavnom gradu biti složni a ne samo čekat neku nepogodu.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 feb 2023, 17:41Tusanj= nije gotov
Bijeli Brijeg- radi se
Kakanj - los teren
Ostaje:
Grbavica
Banja Luka
Vrapcici
-
- Kontakt:
Sve je bolje od Zenice koja je raji dosadila. Meni licno da ne bojkotujem bi bilo puno ljepse i zanimljivije ici u Mostar nego u Zenicu.
Mozda je Kaknj bio bolja opcija zbog blizine ali ako se biralo izmedju Zenice i Mostara uvijek Mostar
Mozda je Kaknj bio bolja opcija zbog blizine ali ako se biralo izmedju Zenice i Mostara uvijek Mostar
Vidi sto drami "anti bojkot ekipa". Pa u cemu je problem?
Daleko vam. Mozda da uganjate da vam Ayla organizuje sta
Daleko vam. Mozda da uganjate da vam Ayla organizuje sta

- FKS -
A gdje bi da se igra, ajde da vidim prijedloge? Kakavo cirkuzanje na sve zivo pa to nije moguce. Ne moze Kakanj, ne moze Zenica.. Sta ti preostaje?
Bagro nesposobna. **** li vam Vico i teren majke.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ako bi igrali na grbavici,to bi morali i platiti. Sto bi znacilo da ih finasiramo a dabogda ruka otpala,svakom ko im da fening a kamoli vise.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑15 feb 2023, 17:45U ovakvim situacijama se zanemaruju debilne svadje i podje^avanja izmedju nas i gurbeta u normalnom svijetu. Nekad je United igrao na Cityevom terenu bez problema ali ko garantuje da naši ne bi sje&bali Grbavicu kad bi mi igrali gore. *ebo podjele, trebali bi mi kao narod bar u glavnom gradu biti složni a ne samo čekat neku nepogodu.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 feb 2023, 17:41Tusanj= nije gotov
Bijeli Brijeg- radi se
Kakanj - los teren
Ostaje:
Grbavica
Banja Luka
Vrapcici
Mostar je odlican izbor,blizu ,zanimljivo,odlican teren,solidan stadion,prijateljski domaci navijaci. Toplo,lijepo ,ugodno !!
Cisto mi zao dodje ,sto sam u bojkotu !!
Premal kapacitet stadiona za 100 000 Mirzinih navijaca. Gdje smjestiti sve te ljude ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovi su postavili danasnji go na story, nesto kontam da su u pravu postavili bi i momenat kad je nastao prekid.
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bez ikakvog organizovanog odlaska i izostankom navijacke grupe do dole bi ovi i u dobru i u zlu mogli goli ostati posebno protiv zelje kada bude a da ne pricamo koliko jos do dole ima navijackih grupa ..
Ako iko i ode ....
80% njih to i ne zna. Ako i krenu. Mada hoce neki sigurno. Tesko da im se moze objasniti kroz sta mogu proci, na kojim dijelovima puta. Ali eto... koliko god ne mislili isto, valjda budu pametni.Istinasamo123 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:13Bez ikakvog organizovanog odlaska i izostankom navijacke grupe do dole bi ovi i u dobru i u zlu mogli goli ostati posebno protiv zelje kada bude a da ne pricamo koliko jos do dole ima navijackih grupa ..
Ako iko i ode ....
- FKS -
E jesmo i gol primili ko terminu ,neko nije ispratio igraca desno pogadjajte ko 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Joj što kone pjene za Mostar

Varant Avramovski

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
A sto ne zatraze odlaganje utakmica dok se AFH ne zavrsi?
- napoleon72
- Kontakt:
Pa realno i imaju pravo. Odgodili smo derbi kad smo bili u ocajnoj formi a oni u dobroj. Odgodi se derbi pod izgovorom da i gosti mogu prisustvovat, da to nije to bez navijaca. Sad ponovo ne igras u Sarajevu, ponovo gosti ne mogu, a novi start potpuno, novi igraci, novo sve. Mi smo sad na papiru mnogo jaci. Da se nama desilo isto, trazili bismo 0:3.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- JavierBosnia
- Kontakt:
Vjerovatno nema prostora za odlaganje vise, mora se zavrsiti prvi dio prvenstva da bi se odredio raspored za nastavak
A kup utakmice koje igra Zeljo znaci da je i taj ternim popunjen
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Prvo zabrana je dolaska gostujucih navijaca na zamjenskim terenima, tako da Manijaka nece ni biti. Bar ne organizovano! Drugo napadaju se grupe sa grupama, valjda je to nekakav kodeks uvijek bio.Hajdeee je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:1680% njih to i ne zna. Ako i krenu. Mada hoce neki sigurno. Tesko da im se moze objasniti kroz sta mogu proci, na kojim dijelovima puta. Ali eto... koliko god ne mislili isto, valjda budu pametni.Istinasamo123 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:13Bez ikakvog organizovanog odlaska i izostankom navijacke grupe do dole bi ovi i u dobru i u zlu mogli goli ostati posebno protiv zelje kada bude a da ne pricamo koliko jos do dole ima navijackih grupa ..
Ako iko i ode ....
Evo ako bude zdravlja, ja vam javim kako su nas namarisale te silne navijacke grupe u Mostaru. Isao na gostovanja sa grupom nekad, isao i poslije mimo grupe sa svojom ekipom. Bogami ko da niko nikad nije isao na gostovanja, samo sa sjevera.