Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kvota 1.20 da će naši nesto zasrat i da će nas rodjeni delozirat nakon prve tekme iz Mo
Jos na Grbavicu da pokucamo
Al bolje u BL neg tu
Jos na Grbavicu da pokucamo
Al bolje u BL neg tu
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Odlican izbor stadiona. Tek postavljen hibrid, lijep stadion, dobro vrijeme, svi uslovi ispunjeni. Ako ovi iz Zeljeznicara budu opet slali neke dopise i zalili se, vrlo jednostavno to rijesiti i registrovati 3:0 za nas. Iako znaju da nema gostujucnih navijaca na zamjenskim terenima, slali su nekakve dopise i odgodili derbi vec jednom. Nadam se da ce savez pametno i ispravno postupiti, ne moze im se stalno izlaziti u susret.
Nije to nikakav garant. Da se radi, radi se, ali do boljih rezultata ja lično ravnodušan što se tiče euforije. Meni nikakav problem ne otići na utakmicu, jer će proći bojkot i ja ću opet biti tu, a da li će "normalni" navijači, pitanje je.
Sad su se najviše i naložili oni koji dođu svaku petu utakmicu, hvala Bogu nisam ih dio.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Herson je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:15Odlican izbor stadiona. Tek postavljen hibrid, lijep stadion, dobro vrijeme, svi uslovi ispunjeni. Ako ovi iz Zeljeznicara budu opet slali neke dopise i zalili se, vrlo jednostavno to rijesiti i registrovati 3:0 za nas. Iako znaju da nema gostujucnih navijaca na zamjenskim terenima, slali su nekakve dopise i odgodili derbi vec jednom. Nadam se da ce savez pametno i ispravno postupiti, ne moze im se stalno izlaziti u susret.

Zadnja izmjena: sudac92, dana/u 15 feb 2023, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ma jasno sve, nego svaka akcija je lakša kada svi "pušu u isto". Ovako će ipak biti teže.Miljacka je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:16Nije to nikakav garant. Da se radi, radi se, ali do boljih rezultata ja lično ravnodušan što se tiče euforije. Meni nikakav problem ne otići na utakmicu, jer će proći bojkot i ja ću opet biti tu, a da li će "normalni" navijači, pitanje je.
Sad su se najviše i naložili oni koji dođu svaku petu utakmicu, hvala Bogu nisam ih dio.![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Joj kona čuj 0:3 kakav Mostar ma 3 vam k....a
-
- Kontakt:
Ako se ne zavrsi kosevo 11.03. mi gosti kod pitara na nasem stadionu 

A kad je zaostala Velez-Zrinjski oni nisu za osmi mart ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Grupa puše u isto i to je najbitnije.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
kaze lik tko je navijac kluba kojeg nabijaju kao kakvu ravaku sa stadiona, 0-3 za nas jer ste nesposobni organizirati derbi i tjt , jbt ni sami vise ne znate gdje igrate jednom vam se izaslo u susret drugi put ne trebaHerson je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:15Odlican izbor stadiona. Tek postavljen hibrid, lijep stadion, dobro vrijeme, svi uslovi ispunjeni. Ako ovi iz Zeljeznicara budu opet slali neke dopise i zalili se, vrlo jednostavno to rijesiti i registrovati 3:0 za nas. Iako znaju da nema gostujucnih navijaca na zamjenskim terenima, slali su nekakve dopise i odgodili derbi vec jednom. Nadam se da ce savez pametno i ispravno postupiti, ne moze im se stalno izlaziti u susret.
Zabraniti ulazak bilo koga ko ne kupi karte u Sarajevu, za ove nase simpatizere, ili nema sezonsku i clansku Veleza.
Zabraniti dolazak i ulazak Laznih i ovih plavih.
Zabraniti dolazak i ulazak Laznih i ovih plavih.
- FKS -
TKO ste vi?Robust je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:24kaze lik tko je navijac kluba kojeg nabijaju kao kakvu ravaku sa stadiona, 0-3 za nas jer ste nesposobni organizirati derbi i tjt , jbt ni sami vise ne znate gdje igrate jednom vam se izaslo u susret drugi put ne trebaHerson je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:15Odlican izbor stadiona. Tek postavljen hibrid, lijep stadion, dobro vrijeme, svi uslovi ispunjeni. Ako ovi iz Zeljeznicara budu opet slali neke dopise i zalili se, vrlo jednostavno to rijesiti i registrovati 3:0 za nas. Iako znaju da nema gostujucnih navijaca na zamjenskim terenima, slali su nekakve dopise i odgodili derbi vec jednom. Nadam se da ce savez pametno i ispravno postupiti, ne moze im se stalno izlaziti u susret.

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Vama izlaze od saveza do federalne vlade kako se ne bi ugasili i vi pričate o izlasku u susretRobust je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:24kaze lik tko je navijac kluba kojeg nabijaju kao kakvu ravaku sa stadiona, 0-3 za nas jer ste nesposobni organizirati derbi i tjt , jbt ni sami vise ne znate gdje igrate jednom vam se izaslo u susret drugi put ne trebaHerson je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:15Odlican izbor stadiona. Tek postavljen hibrid, lijep stadion, dobro vrijeme, svi uslovi ispunjeni. Ako ovi iz Zeljeznicara budu opet slali neke dopise i zalili se, vrlo jednostavno to rijesiti i registrovati 3:0 za nas. Iako znaju da nema gostujucnih navijaca na zamjenskim terenima, slali su nekakve dopise i odgodili derbi vec jednom. Nadam se da ce savez pametno i ispravno postupiti, ne moze im se stalno izlaziti u susret.
Joj azraile puhni vakat je
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Ništa, derbi treba biti registrovan 0:3 za željkana. 

oni za koji navija vasa direktorica koja vas je dovela u suruMiljacka je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:26TKO ste vi?Robust je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:24kaze lik tko je navijac kluba kojeg nabijaju kao kakvu ravaku sa stadiona, 0-3 za nas jer ste nesposobni organizirati derbi i tjt , jbt ni sami vise ne znate gdje igrate jednom vam se izaslo u susret drugi put ne trebaHerson je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:15Odlican izbor stadiona. Tek postavljen hibrid, lijep stadion, dobro vrijeme, svi uslovi ispunjeni. Ako ovi iz Zeljeznicara budu opet slali neke dopise i zalili se, vrlo jednostavno to rijesiti i registrovati 3:0 za nas. Iako znaju da nema gostujucnih navijaca na zamjenskim terenima, slali su nekakve dopise i odgodili derbi vec jednom. Nadam se da ce savez pametno i ispravno postupiti, ne moze im se stalno izlaziti u susret.![]()

- kolezeljovac
- Kontakt:
Hoće li Velež-Zrinjski tog istog dana igrati na zamjenskom stadionu? 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
mogu oni na Poljudu igratikolezeljovac je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:54Hoće li Velež-Zrinjski tog istog dana igrati na zamjenskom stadionu?![]()
Ono se prepalo pa bi 0-3, ništa napravite peticiju, ili svu pišite savezu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, ritam21 i 24 gosta.