Stvar filozofijeHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:33Smrad sa drugog foruma. I prije je pisao da se nada da će granate pasti na Koševo, pa brže-bolje izbrisao i izvinjavao se. Nije se zaboravilo. Debilu onaj.
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Zivi itekako, ali ne na forumu ni na fb ni na instagramu. Veteran a lozi te neki lik sto nema veze s RA jer je napravio sliku u paintuVeteranSA je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:37Jesu li živi Red Army? Ne mogu da vjerujem da oni ovo dopuštaju, i ovo šatro neka vezanja zastava? Kako ih migranti šaltaju i uzimaju lopatom. Nisam još vidio ovakvu ljubav između rivalskih navijačkih grupa. Ovo ozbiljna tifo scena ne poznaje. Dječurlija i jedni i drugi...
I kakav je stav sad Hordi,gdje idu gdje ne idu. Hoce li organizovano dolaziti ovamo?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Bordo pickice
-
- Kontakt:
Odgode tekme i misliš to je vrh nelogičnosti u ovom prvenstvu. I onda se desi ovo... 
E svaka čast. Nema dalje.

E svaka čast. Nema dalje.

Kome smeta jako Sarajvo. Nemoj da vas Aylah sve posamara!
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Nemoj zbog nekog glupana sviju etiketirati.Dovoljan je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:43Stvar filozofijeHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:33Smrad sa drugog foruma. I prije je pisao da se nada da će granate pasti na Koševo, pa brže-bolje izbrisao i izvinjavao se. Nije se zaboravilo. Debilu onaj.
![]()
Nazalost zivimo u vremenu gdje nam je sve manji moral i etika.
Nikad mi ovakvi nece biti jasni. Ali me nista ne cudi,okrenes se lijevo-desno ne mozes ovake fuliti na svakom koraku.
Nista ljudima vise nije sveto.
-
- Kontakt:
kakav paint, evo ti link https://www.facebook.com/14650604437175 ... 371722941/killafrommanilla je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:45Veteran a lozi te neki lik sto nema veze s RA jer je napravio sliku u paintu
Bojim se da neće biti manijaci i ultrasikolezeljovac je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:21Manijaci, Horde Zla, Red Army i Ultrasi u jednom danu u jednom gradu. Hellcome to Mostar trebaju staviti 08.03.

.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 15 feb 2023, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- MocMahale444
JasminAgic je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:19E super, ovo da isprintam i posaljem ljudima da mi naprave novi otirac za noge ispred vrata

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bilo bi nas jos dvjestotinjak da smo svi iz vrapcica znali naci dvoranuBururetuglavi je napisao/la: ↑15 feb 2023, 20:04Ma jok sinoc nas se bezveze skupilo nekih petstotinjak![]()
![]()

19V22
Joj kad komsije veceras izaberu novog imaginarnog investitora, pa krene euforija, zastave, najava pojacanja, ma najjaci ce biti.
A sto se tice derbija, igrat ce se gdje mi kazemo i kad mi kazemo, kao da ce njih neko pitat nesto. Cekajte upute i mirni.
A sto se tice derbija, igrat ce se gdje mi kazemo i kad mi kazemo, kao da ce njih neko pitat nesto. Cekajte upute i mirni.
since 1973
-
- Kontakt:
Mozete tako onako dok ste s Vicom dobri
Dali vam titulu i ponistili kup 2019 zato se od tad ne zalite ni na sta
Dali vam titulu i ponistili kup 2019 zato se od tad ne zalite ni na sta
-
- Kontakt:
A sto se tice toga prvo krenes od sebe i od svojih
Horde zla se vise nista ne pitaju u sarajevu
A kamoli dje i kad ce se derbi igrati
Ljudi vas sklonili sa strane i to je jos jedna cinjenica
Vi niste vise kompetentni kao grupa
-
- Kontakt:
Fudbal se igra zbog navijača!
Sve grupe, i svi simpatizeri trebaju biti na stadionu.
Sve grupe, i svi simpatizeri trebaju biti na stadionu.
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.
- Chapman1886
- Kontakt:
našli se glup i gluplji raspravljati dvije naj veće KURVETINE bosanskog fudbala sandžačko fočanski klubovi koi se prave graDŽAnski sarajlijce
vi ste i jedni i drugi probušena čarapa za izdrkavanje vladajučih smao je pitanje koje kome potrebniji u momemtu poput vice borca u evropi pa ttuiutla preko mrtvijeh od koroen pitarima a nekad u vakat koverte AMARA KAMATARA MUNJI UŠANOVIĆU pa insmo svi od juče đ
kurve
vi ste i jedni i drugi probušena čarapa za izdrkavanje vladajučih smao je pitanje koje kome potrebniji u momemtu poput vice borca u evropi pa ttuiutla preko mrtvijeh od koroen pitarima a nekad u vakat koverte AMARA KAMATARA MUNJI UŠANOVIĆU pa insmo svi od juče đ
kurve
Samo Sloboda | COYG
Možeš naći jednog maloumnika kao tog i pravit sliku pisat sranja. To je djelo jednog čovjeka, a to što vi svi u glas svaki derbi pjevate da palite Grbavicu to ništa? Prave se koreografije izgorene Grbavice, to vam je smiješno. Boli vas kita što je ista gorila u ratu i što mnoge taj čin podsjeti na to. Eh moji kitari ko vas ne zna....HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:33Smrad sa drugog foruma. I prije je pisao da se nada da će granate pasti na Koševo, pa brže-bolje izbrisao i izvinjavao se. Nije se zaboravilo. Debilu onaj.
![]()
To da smo kao dobri sa Vicom, vidimo evo oko terena, bas smo dobri i bas nas pazi. Hvala mu. To oko titule, to je davno ispricana prica, mi bili prvi tad, sta je trebao vama titulu dat, ili nekom na trecem mjestu, ne kontam, ali eto tjesite se da je nama neko nesto dao, a vama kao oteo.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:01A sto se tice toga prvo krenes od sebe i od svojih
A ovo, koliko se ko pita, ti kazes Horde se ne pitaju nista, ok tvoje misljenje, a evo ti meni sad reci sta se to Manijaci pitaju u Zeljeznicaru, sta, osim sto daju svoje pare da klub zivi
since 1973
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Resolute i 24 gosta.