FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iako sam ga pljuvao na pocetku u ovim pripremnim Ziljkic je najbolji bio, jos bas srcan i drzak na terenu, sad vidim ovaj gol nervira se kao da je prvenstvena to mi se svidja, mislim da ce biti pravo pojacanje.
I ljudi pamet u glavu vi sto idete na utakmicu, najvise su ga nasi simpatizeri pusili zato sto svugdje idu kao da je izlet i totalno opusteni.
I ljudi pamet u glavu vi sto idete na utakmicu, najvise su ga nasi simpatizeri pusili zato sto svugdje idu kao da je izlet i totalno opusteni.
-
- Kontakt:
Izvinite na upadu jel domace igrate na areni rodjeni?
-
- Kontakt:
Ne treba da se brines oko toga, bit ce ti live prenos na Areni.
Da protiv zrinjskog i željezničara
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Taman da mi ne moramo iciMostarac45 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 20:34Odlicno imat ce te sigurnu podrsku na pbe utakmice od nas![]()

You are someone else I am still right here
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma kakvu pamet u glavu…ovi sto najavljuju odlazak ne idu dalje od ilidzeguadalupe je napisao/la: ↑15 feb 2023, 20:08Iako sam ga pljuvao na pocetku u ovim pripremnim Ziljkic je najbolji bio, jos bas srcan i drzak na terenu, sad vidim ovaj gol nervira se kao da je prvenstvena to mi se svidja, mislim da ce biti pravo pojacanje.
-
- Kontakt:
Ma pretjerujete bgm. Ja s drustvom nikad ne idem s hz na ova gostovanja tipa Zenica, Mostar, Tuzla i sl. Idemo s autom, cugamo, stanemo gdje god hocemo. Ljepse sto puta nego kad se ide pod BB ili u BL u grupi pod pratnjom. Jedini problem je sto danas sve zavrsi na internetu i pise se kao poraz jednih ili pobjeda drugih i slicno ako na to misliteBordoBBoja je napisao/la: ↑15 feb 2023, 20:52Ma kakvu pamet u glavu…ovi sto najavljuju odlazak ne idu dalje od ilidzeguadalupe je napisao/la: ↑15 feb 2023, 20:08Iako sam ga pljuvao na pocetku u ovim pripremnim Ziljkic je najbolji bio, jos bas srcan i drzak na terenu, sad vidim ovaj gol nervira se kao da je prvenstvena to mi se svidja, mislim da ce biti pravo pojacanje.
Koji je onaj naš što je zaganjao onog rumuna? Lik bježi samo tako
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
- skullcrusher
- Kontakt:
Povisica 20% odmah hahahahahah
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Sta kazu pizde rumunske : zbog straha od povrede nisu htjeli nastaviti... **** li im rod i porod ciganski
A i raja se odmah zakači za njihove objave i počne da sere po svemu i svacemu. I evo i ja kazem ponosan sam kad se ekipa drzi zajedno pa kad treba i pobiti se a ne da gledaju sa strane ko pič.ke
A i raja se odmah zakači za njihove objave i počne da sere po svemu i svacemu. I evo i ja kazem ponosan sam kad se ekipa drzi zajedno pa kad treba i pobiti se a ne da gledaju sa strane ko pič.ke
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- skullcrusher
- Kontakt:
Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 15 feb 2023, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- belosevic23
- Kontakt:
Daj Iliji kapitensku odmah 
sprinta covjek ko da mu je dijete ubio
Iliji odmah državljanstvo dati kako frajer onog zaganja samo tako. Imate video na sp0rt1.ba
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Kapitenska bez dileme hahaha bratbelosevic23 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:25Daj Iliji kapitensku odmahsprinta covjek ko da mu je dijete ubio
Jel mladunče pobjeglo u svlačionicu kad je bila tuča 

Trenutno korisnika/ca: miguelramos, rimljanin90, ubipara i 26 gostiju.