Cist faul. Bez obzira sto je vec sutao. Zamislite situaciju odigras pas i onda te pokupi neki igrac. U slucaju da pas dodje do tvog igraca u povoljnoj poziciji onda je to pustena prednost, a ako ne dodje, onda je to faul.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ja sam ubijedjen da su ova dva accounta ista osobaDonRamiz je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:27Kad izgube titulu,opet ce se zaliti kako su ih sudije pokraleJasminAgic je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:22Zalosno da se ove invalide mora ovako gurati da napokon nesto osvoje. Osobe koje su se rodile kad su uzeli zadnji naslov sad imaju 20 godina, a ovaj penal je prica za sebe
Ne postoji klub u evropi ove sezone koji je imao vise sudijskih poklona od Arsenala
Dok United svaku drugu utakmicu bude ostecen od sudija

Vidi se iz aviona.Brokula je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:29Ja sam ubijedjen da su ova dva accounta ista osobaDonRamiz je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:27Kad izgube titulu,opet ce se zaliti kako su ih sudije pokraleJasminAgic je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:22Zalosno da se ove invalide mora ovako gurati da napokon nesto osvoje. Osobe koje su se rodile kad su uzeli zadnji naslov sad imaju 20 godina, a ovaj penal je prica za sebe
Ne postoji klub u evropi ove sezone koji je imao vise sudijskih poklona od Arsenala

cekamo da se zaboravi izlogovati s jednog na drugi pa da sam sebi odgovoriBrokula je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:29Ja sam ubijedjen da su ova dva accounta ista osobaDonRamiz je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:27Kad izgube titulu,opet ce se zaliti kako su ih sudije pokraleJasminAgic je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:22Zalosno da se ove invalide mora ovako gurati da napokon nesto osvoje. Osobe koje su se rodile kad su uzeli zadnji naslov sad imaju 20 godina, a ovaj penal je prica za sebe

Garry hronicno mrzi Arsenal, covjek ce otici na lijecenje zbog Arsenala