FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
47%
Prolazak u Play off
43
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 187

Istinasamo123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Istinasamo123 » 15 feb 2023, 22:08

Sada i najmanje gluposti se koriste da bi se opravdalo nefudbalsko umijece koja pokazuje ova ekipa do sada a u prelaznom roku da se napravi narkomanova ekipa skrsilo se vise od milion ..I na kraju sezone ce ove furunjdzije kao i po obicaju primjeniti stranu i biti najglasniji u hebavanju majki i najmilijih svima redom...vidjeno vec godinama unazad .
Ali ima onih i koji ne puse vise te stvari .teren i tabela su jedino mjerilo.

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 15 feb 2023, 22:10

Gledaj ovih sad sto su ismijavali igrace, sad s ponosom pricsju o Iliji i ostalim igracima :puke: :puke:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 feb 2023, 22:12

Nikakav kontakt kakav inace ne vidjamo,cak vidim start na loptu ovdje,nikakav razlog za neko skakanje,fudbal je duel igra,isto ovo je sastavni dio te igre.

Neki dan sam gledao Bratstvo-Zeljeznicar,na onom zaledjenom terenu u Konjicu,prvo poluvrijeme Bratstvo cca 4/5 zutih dobilo,svaki kontakt u kost faul,a ni za jedan se nisu izvinuli sto mi je zaninljivo bilo a baš su ih isprebijali ono pravo,al eto odigra se utakmica na kraju ruka ruci se pruži.

Uglavnom pohvale Iliji sto je pokazao da je muško,a prekid ko prekid neznam cemu,ako te je klepio vrati ti njemu,dobit ces karton dobit ce on opet kazem sastavni dio igre,idemo dalje igra se.

Bezveze izgubljen dan u smislu priprema,a ekipu cemo uigrat protiv Zrinjskog vjerovatno i kad sezona pocne sta li.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 15 feb 2023, 22:14

MortemHz je napisao/la:
15 feb 2023, 22:07
Kakvu postavu možemo očekivati protiv Zrinjskog?
Prvo da registrujemo strance, do tada :
Catakovic
Ziljkic Dal Dzafa
Cirjak Vrancic
Radovic Besim Ilija Musa
Sahinovic
NEMA NAZAD

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 15 feb 2023, 22:15

senad82 je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
15 feb 2023, 21:57
:mrgreen: Vidi Ayline brigade sto se uskurcila.
Wau, pokazali malo muda, odmah heroji.

Teten je mjerilo za sve. Bujrum, neka se dokazu.
Ovo nema veze sa Ajlom niti sa upravom. Niko na svijetu ne vrijedja svoje kao mi nase bez ikakvog osnova i ikakvog dokaza. Brujali ste 90% danas kako je Dal bio u pitanju, kako je kokain heroin i koje sve gluposti branio mladunce. Sramite se svi do jednoga. Zaboli mene za Mirzom ali ovakve pogrdne rijeci, uvrede i sta sve ne u zivotu svom nisam vidio. Kao da Vam ljudi iz usta koru hljeba uzimaju. Strasno, sramite se svi koji tako govorite, gdje Vam je razum djeco. Vi niste ni rodjeni bili kad su bile virsle. Imat cete jednog dana svoje “mladunce” pa bi Vas bas volio vidjeti hocete li dozvoliti komsiji, ucitelju,treneru da Vam se istresa na dijete? Nagledao sam se ja mnogo takvih sto po skolama sto po treninzima. Sjetit cete se ovog posta sigurno nekad.
Vi takvi kao sto ste trenutno ste najvece zlo u i oko kluba i samo se bojim kakav cete belaj napraviti medju rajom na tekmama koji ne dijele vase misljenje. Daj Boze da sve dobro bude a ja j.bem i ajlu i mirzu i emira a i vas takve bez mozga i postovanja.
Najvece zlo ste vi mongoloidi sa istocne tribine djelom i zapadne koji 90 posto vas bodrite klub socnim psovkama .
Jedini belaj koji se trebao uraditi je doci jos odavno i udarati te koji na taj nacin bodre klub ..
Nije vam stadion kosevo mjesto gdje svoje frustracije jedino mozete lijeciti i trovati i igrace i cjeli klub kojima nije do igre nakon vase podrske ...
I cude se sto npr bilbija ode i postane u zrinskom sto postane ...samo se sjetite one jedne tekme i onog majmuna sa zapada kada mu je sestru psovao culo se do parkinga tamo..

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 feb 2023, 22:15

MortemHz je napisao/la:
Šahinović (mada očekujem Belmina iz nekog razloga)
Musa Besim Ilija Slaviša
Vrančić Čirjak
Dal Avram Ziljkić
Renan
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 feb 2023, 22:16

miky_hz je napisao/la:
15 feb 2023, 22:12
Nikakav kontakt kakav inace ne vidjamo,cak vidim start na loptu ovdje,nikakav razlog za neko skakanje,fudbal je duel igra,isto ovo je sastavni dio te igre.

Neki dan sam gledao Bratstvo-Zeljeznicar,na onom zaledjenom terenu u Konjicu,prvo poluvrijeme Bratstvo cca 4/5 zutih dobilo,svaki kontakt u kost faul,a ni za jedan se nisu izvinuli sto mi je zaninljivo bilo a baš su ih isprebijali ono pravo,al eto odigra se utakmica na kraju ruka ruci se pruži.

Uglavnom pohvale Iliji sto je pokazao da je muško,a prekid ko prekid neznam cemu,ako te je klepio vrati ti njemu,dobit ces karton dobit ce on opet kazem sastavni dio igre,idemo dalje igra se.
dzaba pricas to... ovdje ispadose heroji oni koji na pripremamma nisu akciju napravili kako treba i izgledaju ko razbijena vojska... Mlataranje rukama, dernjava i slicno, a na terenu raspad... I onda kao i prethodne polusezone kad te neko nagrdi, udaraj, mlati rukama i trazi krivca u protivniku. Al eto, imat ce se ovdje ko za glavu hvatati kad.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 15 feb 2023, 22:17

miky_hz je napisao/la:

Bezveze izgubljen dan u smislu priprema,a ekipu cemo uigrat protiv Zrinjskog vjerovatno i kad sezona pocne sta li.
Pretpostavljam da je bilo vise ovakvih startova prije ovog. Nije poenta je li faul nego treba cekati da u nebitnoj utakmici da te jednom ovako zakaci i selam alejk. Ovakvi startovi u ligaskim tekmama su normala ali pripremnim su suvisni

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 15 feb 2023, 22:17

I kad bude najgori, Dal će igrati 90 minuta. To je jedino sigurno što se tiče sastava.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 feb 2023, 22:18

MortemHz je napisao/la:
Sahinovic
Avdija Serbecic Martinovic Radovic
Cirjak Balta
Avramovski Dal Ziljkic
Oliveira
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 feb 2023, 22:19

Ja NISAM ZA BOJKOT DO 29 maja (mozda budem i prije ako matematicki nedo bog evropa izvisi))

Takodje apsulutno NE podrzavam dovodjenje MIRZE I smatram to potezom koji ce klub ostavit bez 3 m€ al radi KLUBA i mirvica proguto sam senada varesanovica obucu

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 15 feb 2023, 22:19

napoleon72 je napisao/la:
15 feb 2023, 22:18
MortemHz je napisao/la:
Sahinovic
Avdija Serbecic Martinovic Radovic
Cirjak Balta
Avramovski Dal Ziljkic
Oliveira
I ja mislim da ćemo ovako izaći u Vrapčićima. E sad je sve do toga hoćemo li registrovati ove strance. Ni Ilija još nije registrovan.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 15 feb 2023, 22:24

Kad pogledam pojedince sta pisu protiv naseg kluba i drago mi je sto nisam jedan od njih da bojkotujem sramota kakvih kao navijaca imamo

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 15 feb 2023, 22:25

Ko je ovo ganjao igrača ove ciganske ekipe?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 15 feb 2023, 22:28

https://spo..rt..1.oslob..odjenje.ba/**/fudbal/premijer-liga-bih/video-procurio-snimak-kako-su-napadnuti-strucni-stab-i-fudbaleri-sarajeva-836307
Obrišite tačke
Ko ga ovo na kraju videa zaganjao :rol:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 feb 2023, 22:29

Pantelija je napisao/la:
15 feb 2023, 22:16
miky_hz je napisao/la:

dzaba pricas to... ovdje ispadose heroji oni koji na pripremamma nisu akciju napravili kako treba i izgledaju ko razbijena vojska... Mlataranje rukama, dernjava i slicno, a na terenu raspad... I onda kao i prethodne polusezone kad te neko nagrdi, udaraj, mlati rukama i trazi krivca u protivniku. Al eto, imat ce se ovdje ko za glavu hvatati kad.
Ma malo mi je bezveze sto se fokus baca na ovako neke stvari koje nemaju veze sa krajnjim ciljom priprema,na kraju kad dodje stvaran problem u konacnici bit ce kasno vracati se eh sto tad nismo uradili ono.

I neznam evo peta nam je danas pripremna bila mi se još nesto trazimo i izmisljamo i pozicije i igrace,vrtimo vrtimo nesto a ono nista.Umjesto da iskoristimo iole malo vremena sto imamo,jel smo nova ekipa da se uigramo mi sve kontra toga.

Kroz ove pripremne covjek nemoze vidjeti ni okvirnu sliku ekipe,o igri da ne govorim mada je to teško i traziti ako vec ni ovo prvo nemožemo da se odgonetne.

Ali glupo ce mi sutra biti reci neznaju se momci,a ti u mjesec ili kolko vec traju pripreme nisi ni jednom dao da se "upoznaju".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 15 feb 2023, 22:30

Benkara21 je napisao/la:
15 feb 2023, 22:25
Ko je ovo ganjao igrača ove ciganske ekipe?
Ilija

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 15 feb 2023, 22:34

senad82 je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:

Ovo nema veze sa Ajlom niti sa upravom. Niko na svijetu ne vrijedja svoje kao mi nase bez ikakvog osnova i ikakvog dokaza. Brujali ste 90% danas kako je Dal bio u pitanju, kako je kokain heroin i koje sve gluposti branio mladunce. Sramite se svi do jednoga. Zaboli mene za Mirzom ali ovakve pogrdne rijeci, uvrede i sta sve ne u zivotu svom nisam vidio. Kao da Vam ljudi iz usta koru hljeba uzimaju. Strasno, sramite se svi koji tako govorite, gdje Vam je razum djeco. Vi niste ni rodjeni bili kad su bile virsle. Imat cete jednog dana svoje “mladunce” pa bi Vas bas volio vidjeti hocete li dozvoliti komsiji, ucitelju,treneru da Vam se istresa na dijete? Nagledao sam se ja mnogo takvih sto po skolama sto po treninzima. Sjetit cete se ovog posta sigurno nekad.
Vi takvi kao sto ste trenutno ste najvece zlo u i oko kluba i samo se bojim kakav cete belaj napraviti medju rajom na tekmama koji ne dijele vase misljenje. Daj Boze da sve dobro bude a ja j.bem i ajlu i mirzu i emira a i vas takve bez mozga i postovanja.
IQ 45.
Poz.
- FKS -

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 15 feb 2023, 22:39

Hajdeee je napisao/la:
15 feb 2023, 22:34
senad82 je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:

IQ 45.
Poz.
Wow
Mora da si slicno ocijenjen pa znas da si u fazi retardacije 😂
Zao mi je ali sam ti morao odg jer si to na zalost trazio
Pozz
F.K. SARAJEVO

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 feb 2023, 22:42

Mislim, da tuca nije izbila zbog samog starta, vec je vjerovatno ovaj cigan nastavio provocirati pa je onda eskaliralo. Jer se vidi na snimci, da se nakon starta nije niko jos bio zaletio na cigana rumunskog.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Confiance i 26 gostiju.