Svaka čast, brokula.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Dominacija u pižđenju je večeras krunisana.
Svaka čast, brokula.
Svaka čast, brokula.
Cestitke Sitiju.
Arteta valjda za koju godinu shvati da se igraci i postave moraju rotirati. Nikad u zivotu nisam vidio da se jedna te ista postava forsira u ovoj mjeri bez ikakvog osjecaja za rotaciju
Arteta valjda za koju godinu shvati da se igraci i postave moraju rotirati. Nikad u zivotu nisam vidio da se jedna te ista postava forsira u ovoj mjeri bez ikakvog osjecaja za rotaciju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
bolje nestat sa teme 10 godina
-
matanisunje
- Kontakt:
prava farmerska liga, City postaje engleski Bayern
Klopp mrcvario godinama 14 igraca.
Po meni je najveca greska Mikela forsiranje Martinellija, prelos je vec duze vremena. Trossard je zasluzio da starta. I ne znam cemu izbacivanje Whitea, je li nije spreman bio za start?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Raspali su se za par kola, nije mi jasno sta bi od one poletne ekipe, pune elana. Kostala ih je i velika prepotentnost, nepostovanje protivnika i sve dodje na naplatu. Nazalost, izvjesno je da ce ova plava gamad opet uzet titulu, godinama su najbolji, to im niko ne moze osporiti.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Fkt, sasvim je normalno ne rotirati kad imaš tanak roster. Protivnik jednostavno jaču i dublju ekipu ima, nije Arteta ništa kriv.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jbg. Kada se Jesus i onaj ESR vrate moći ce da rotira.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
da li ce arsenal ostati u top 4 do kraja?
7 igraca svaku utakmicu odigralo. Rekord je Aston Villa od prije 30 godina sa 4 igraca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
**** ti aerodrom s kojeg uzleću meleci i klub retardirani.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Hardene jel sad mislis da City moze uzet LP 
Mislim da imaju dobre šanse da popuše od Lajpciša. Jesi ti gledao sinoć kako osvajač rutinski uzima u Parizu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
Nikakav to izgovor nije. Imao je 200 miliona na raspolaganju i info za sve povrede. Mi doveli zamjene onim igracima koji nisu prioritet, odnosno igrace koji ne mogu bit zamjene.Bazinga12345 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:26Jbg. Kada se Jesus i onaj ESR vrate moći ce da rotira.
Dajte slona...
-
matanisunje
- Kontakt:
ma Arsenal ima mentalitet isti ko i mi u sportu, kad je najvažnije, nikad ništa od njih zadnjih godina
U kakvu su se ciganiju pretvorili veceras predvodjeni Xhakom, zasluzili su samare 
4-IN-A-ROW
Ulazimo opet u dio ciklusa kad je Arteta **** od trenera? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.